Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hangi marka dijital baskı makinesini kullanıyorsunuz

reklamci1

🌱Yeni Üye🌱
bende flora 2508 xaar 126 var 3 senedir bende kafa her makinada gidiyor xaar kafaları kötülemeyim durduk yere bakıma bağlı olan bişey operatörün elinde herşey baskı kalitesi kafa ömrü

myzaza

🌱Yeni Üye🌱
Slm Bende Flora 3200 Xaar 500 DiŞmekan Ve Seİko 6 Kafa Var

Xaar Kafada Tikanma Sorunu ArkadaŞlar Makİnayi Bence Kapatmayin Ekrani İŞ Alin Ve Devamli PÜskÜrtme Yaptirin Sadece Mevdİm DeĞİŞİmİŞnde Sorun YaŞiyorum Bence MÜkemmel Bİr Kafa

endim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hangi marka kullanırsanız kullanın Partner diye satılan bir marka almayın benden tavsiye. ki partner olduğununa da inanmıyorum satan reklam firmasının adını vermek istemiyorum. hem alırsanız normal garantileri 2 yıl olması lazımken 1 yıl garanti veriyorlar. ve teknik servisleri çok kötü. tavsiyem bu işin piri vutek - mimaki - hp

mançoloji1

🌱Yeni Üye🌱
Ben bişeyler duydum kafalar tıkandı zaman alttan buhar ile kafalardaki boya pıhtıları dökülüyormuş sizin bir biliginiz varmı

vircoderrr

🌱Yeni Üye🌱
Yazdığınız yazıdan hiç bir şey anlamadım desem yalan olmaz.

Sanırım makinanızı siz belirli bir süre kapalı tutmuşsunuz ve bunun sonucunda da makinaızda tıkanma olmuş.Bunun size makinayı temin eden bir şirketle alakası olmadığını söylemek siterim.

Makinanın kapalı kalma sebebi size eksik geldiği içinmi?

Eksik geldiyse makinayı nasıl çalıştırıp kafalara boya bastınız. Eksik geldiğini biliyormuydunuz. Eksik geldiğini bildiğiniz halde makinayı teslim alırken teslim şartlarına uyulmadığından satıcı firmanız ilegörüşmediniz. Bir sürü soru sorabilirim. Ama yazdığını tam anlamış değilim hala.

adamlar makinayı satana kadar eyvallah dedi sonrada o eksik bu elsik deyip daha makinanın pcı katı bile gelmeden boya verdiler onun için PRODİGİTAL den uzak durun teknik olarak sıfırlar ama satana kadar makinatı süper
ben yandım bari başkaları yanmasın
size tek soru xaar 128 kafaya adamlar xaar 500 kafalar için kullanılan boyaları gönderiyor ve 5 litre olarak alıyor kendileri 1litre olarak başka boya bidonlara doldurup müşteriye bile hangi marka boya gönderdiğini ve müşterinin hangi marka boya kullandığını bilmesin diye üstündeki ambalajları bile yırtıyorlar faturalarında bile boya gönderdikleri boya markası yok bu kadar milleti çarpmaya çalışan şirket (*****************) ama gerçekler bunlar isterseniz tüm belgeleri bile burada paylaşırım yazıktır *****den uzak durun

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
adamlar makinayı satana kadar eyvallah dedi sonrada o eksik bu elsik deyip daha makinanın pcı katı bile gelmeden boya verdiler onun için PRODİGİTAL den uzak durun teknik olarak sıfırlar ama satana kadar makinatı süper
ben yandım bari başkaları yanmasın
size tek soru xaar 128 kafaya adamlar xaar 500 kafalar için kullanılan boyaları gönderiyor ve 5 litre olarak alıyor kendileri 1litre olarak başka boya bidonlara doldurup müşteriye bile hangi marka boya gönderdiğini ve müşterinin hangi marka boya kullandığını bilmesin diye üstündeki ambalajları bile yırtıyorlar faturalarında bile boya gönderdikleri boya markası yok bu kadar milleti çarpmaya çalışan şirket (******************) ama gerçekler bunlar isterseniz tüm belgeleri bile burada paylaşırım yazıktır PRODİGİTAL den uzak durun

Merhabalar, konunun ne olduğunu bilmiyorum. Ama burada bir istenmeyen durum var. Öncelikle bir forumda bulunuyorsunuz. Yani yazdıklarınızı herkes görmekte. Karşınızda ki kişiler ile bu şekilde konuşmanıza müsade etmem.

Siz bir cihaz almışsınız, bilginiz olmadığından eksik kabul etmişsiniz ve sürekli olarak sizlere bir şeyler verilmiş. Bu günümüzde bazı firmaların yapmış olduğu hatadır. Ne güzel siz de burada dile getiriyorsunuz. Art niyetli değilseniz söyledikleriniz doğrudur.

Ama şunu bilinki banlanmışsanız. Bu üslubunuzdan , kurallara uymamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Yönetimin için de hiç kimse taraflı davranmamaktadır. Bizler Grafikerler ve esnaflarımızın yanındayız. Sizlerin bilgilenmeniz için çaba sarf ediyoruz.

Şimdi

Yaşamış olduğunuz tatsızlıkları uygun bir dil ile belirtirsiniz diğer arkadaşlarımız da bilgilenir. Aynı şekilde birilerini suçlamaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırlımaya devam edersiniz.

Sevgi ve saygılarımla.

srkn1974

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pointreklam.net
Bende de MYJET Xaar128 plus var... İyiki bu makineye sahibim 1 yılını yeni doldurdu ve hala 4 punto yazıyı alıyorum..:) Şiddetle tavsiye ederim.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Slm ArkadaŞlar. Ben Bir Tech Olarak Size Sunabilecegim Makinelerden Benden Yardim Alabileceginiz Modelleeri AŞagida Belirttim...

- Infinity
- Teknojet
- Mimaki
- Dgi
- Projet
- Challenger
- Ghongzeng

Umarim Birseyler Lazim Olmaz Ama Olursa Burada Olurum.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Ben bişeyler duydum kafalar tıkandı zaman alttan buhar ile kafalardaki boya pıhtıları dökülüyormuş sizin bir biliginiz varmı

Elinizdeki kafalar ya solusyon ile ya da solvent ile temizlenir. aksi malz. kullamayın. buhar ileriki zamanlarda kafalarda çürüme yapabilir. bu şekilde kafa tıkanması çekiyorsanız yapılaca bilecek en kolay şey bir elektrikli süpürgenin vakumudur. yalnız dikkat etmeniz gereken vakum yaparken kafayı çizmemeye özen gösterin. :peace1:

s.a.
beyler bizdede myjet 320 lik 128 xara plus makinadan var kullanımı gayet yalnız
arkadaşlar hepimizde olan bir sorun vardır elbet kafa tıkanması bunun sebeplerini ve çözüm yollarınıda yazalım lütfen

128 lerin tek bir sorunu var o da makinenin prog voltaj ayarlarını her gün kontrol etmen gerek. voltaj sorunu yuzunden saçma yapan tıkanan cok gordum. yapılabılecek bırsey yok. bır zaman epey ugraşmıstım ama bır cozum bulamadım. bır de prog. ayarlanmayan prog.lar var makıne ana karttan desteklıyor kafaları ve sen voltaj ayarı yapamıyorsun saçma başladıgında ana karttakı portu bıraz acman gerekıyor. ama teknık servıs deneyımın yoksa kesınlıkle tavsıye etmem. 126 takasa gırmenı tavsıye ederım ya da ımkanın ve işlerin iyise spectra al derım. ağrısız başın dertsiz aşım misali.:peace1:

halukoz

🌱Yeni Üye🌱
hp 10000s de ben kullanıyourm arkadaslar aranıza yenı katıldım bu arada

emsel1970

🌱Yeni Üye🌱
bizdede myjet 3200 128 var ikinci bir makina alıcaz seiko kafalar hakkında bilgisi olan varmı

carpediem

🌱Yeni Üye🌱
hp 10000s den memnunmusun... Ben de ilgileniyorum da

Roland makina kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

catakreklam

🌱Yeni Üye🌱
catakreklam

s.a arkadaşlar yeni bir baskı makinası almayı düşünüyorum hangi markaları öneririsiniz tşk.

catakreklam

🌱Yeni Üye🌱
s.a arakadaşlar yeni baskı makinası alacam da önerdiğiniz bir makına varmı tşk

cengiz çetin

🌱Yeni Üye🌱
Tecwİn

ArkadaŞlar Bende 12 Kafa Hİthachİ Tekwİn Var Yalniz Üzerİnde Kafa Yok Satmak İstİyom İlgİlenen Varsa Yazsib Bana

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar biz tokatta 25 yıldır faaliyuet gösteren bir firmayız.1998 ilk makine miz encad novacut54 serisi oldu çok güzel bir içmekan makina bas-kes özelliğine sahip.O öldü şimdi sadece plotter özelliği görüyor bizde 2004 yılında infinity xaar 320 alındı ve haka ilk günkü gibi dipdiri duruyor.İlk önce infinity ve challenger makinalarını türkiyeye tanıtan özak makineye teşekür ediyorum.Sonsuz teknik destek ile her zaman yanımızda.Zaten türkiyede 505 makina satıldıysa da vaardır bi hüneri....

Bu yıl sign 2007 fuarına katıldık.deli gibi prodigital'in pazarladığı seiko kafa 320 makina satılmış.Aman diyim arkadaşlar.1 Lt. Boyası 60 dolar.ve sekio olduğu için kuruma olasılıı çok yüksek.