adamlar makinayı satana kadar eyvallah dedi sonrada o eksik bu elsik deyip daha makinanın pcı katı bile gelmeden boya verdiler onun için PRODİGİTAL den uzak durun teknik olarak sıfırlar ama satana kadar makinatı süper
ben yandım bari başkaları yanmasın
size tek soru xaar 128 kafaya adamlar xaar 500 kafalar için kullanılan boyaları gönderiyor ve 5 litre olarak alıyor kendileri 1litre olarak başka boya bidonlara doldurup müşteriye bile hangi marka boya gönderdiğini ve müşterinin hangi marka boya kullandığını bilmesin diye üstündeki ambalajları bile yırtıyorlar faturalarında bile boya gönderdikleri boya markası yok bu kadar milleti çarpmaya çalışan şirket (******************) ama gerçekler bunlar isterseniz tüm belgeleri bile burada paylaşırım yazıktır PRODİGİTAL den uzak durun
Merhabalar, konunun ne olduğunu bilmiyorum. Ama burada bir istenmeyen durum var. Öncelikle bir forumda bulunuyorsunuz. Yani yazdıklarınızı herkes görmekte. Karşınızda ki kişiler ile bu şekilde konuşmanıza müsade etmem.
Siz bir cihaz almışsınız, bilginiz olmadığından eksik kabul etmişsiniz ve sürekli olarak sizlere bir şeyler verilmiş. Bu günümüzde bazı firmaların yapmış olduğu hatadır. Ne güzel siz de burada dile getiriyorsunuz. Art niyetli değilseniz söyledikleriniz doğrudur.
Ama şunu bilinki banlanmışsanız. Bu üslubunuzdan , kurallara uymamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Yönetimin için de hiç kimse taraflı davranmamaktadır. Bizler Grafikerler ve esnaflarımızın yanındayız. Sizlerin bilgilenmeniz için çaba sarf ediyoruz.
Şimdi
Yaşamış olduğunuz tatsızlıkları uygun bir dil ile belirtirsiniz diğer arkadaşlarımız da bilgilenir. Aynı şekilde birilerini suçlamaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırlımaya devam edersiniz.
Sevgi ve saygılarımla.