aydin_maiden
🌱Yeni Üye🌱
vutek. hp. teckwin. arizona. projet. jetx. encad
bende ınfınıtı fy 8250 ıı xaar 128 var..
1 yılda ömrümü çürüttü.
sürekli kafala tıkanıyo hangi boyayı kullansam ne yapsam nasıl verim alabilirim.
yardım lütfen. teşekür ederim....
Yazdığınız yazıdan hiç bir şey anlamadım desem yalan olmaz.
Sanırım makinanızı siz belirli bir süre kapalı tutmuşsunuz ve bunun sonucunda da makinaızda tıkanma olmuş.Bunun size makinayı temin eden bir şirketle alakası olmadığını söylemek siterim.
Makinanın kapalı kalma sebebi size eksik geldiği içinmi?
Eksik geldiyse makinayı nasıl çalıştırıp kafalara boya bastınız. Eksik geldiğini biliyormuydunuz. Eksik geldiğini bildiğiniz halde makinayı teslim alırken teslim şartlarına uyulmadığından satıcı firmanız ilegörüşmediniz. Bir sürü soru sorabilirim. Ama yazdığını tam anlamış değilim hala.
adamlar makinayı satana kadar eyvallah dedi sonrada o eksik bu elsik deyip daha makinanın pcı katı bile gelmeden boya verdiler onun için PRODİGİTAL den uzak durun teknik olarak sıfırlar ama satana kadar makinatı süper
ben yandım bari başkaları yanmasın
size tek soru xaar 128 kafaya adamlar xaar 500 kafalar için kullanılan boyaları gönderiyor ve 5 litre olarak alıyor kendileri 1litre olarak başka boya bidonlara doldurup müşteriye bile hangi marka boya gönderdiğini ve müşterinin hangi marka boya kullandığını bilmesin diye üstündeki ambalajları bile yırtıyorlar faturalarında bile boya gönderdikleri boya markası yok bu kadar milleti çarpmaya çalışan şirket (******************) ama gerçekler bunlar isterseniz tüm belgeleri bile burada paylaşırım yazıktır PRODİGİTAL den uzak durun
Ben bişeyler duydum kafalar tıkandı zaman alttan buhar ile kafalardaki boya pıhtıları dökülüyormuş sizin bir biliginiz varmı
s.a.
beyler bizdede myjet 320 lik 128 xara plus makinadan var kullanımı gayet yalnız
arkadaşlar hepimizde olan bir sorun vardır elbet kafa tıkanması bunun sebeplerini ve çözüm yollarınıda yazalım lütfen
s.a arakadaşlar yeni baskı makinası alacam da önerdiğiniz bir makına varmı tşk