Hazırladığım bir jenerik nasıl sizce ? 24735298
E erar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Şub 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 8 Haz 2011 #1 Hazırladığım bir jenerik nasıl sizce ?
T teodor11 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Eki 2009 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 8 Haz 2011 #2 başarılı , bol şans. şu kapıdan giriş efektini soylersen iyi olur, yeni başlamış biri olaraktan.
Aldarion 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 8 Haz 2011 #3 www.televizyonist.com teodor11' Alıntı: başarılı , bol şans. şu kapıdan giriş efektini soylersen iyi olur, yeni başlamış biri olaraktan. Genişletmek için tıkla ... Kapıdan giriş efekti değil o, kamera hareketi sadece. *****adresinde vidyo sunum yapıyorum. senin için faydalı olabilir. Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Haz 2011
www.televizyonist.com teodor11' Alıntı: başarılı , bol şans. şu kapıdan giriş efektini soylersen iyi olur, yeni başlamış biri olaraktan. Genişletmek için tıkla ... Kapıdan giriş efekti değil o, kamera hareketi sadece. *****adresinde vidyo sunum yapıyorum. senin için faydalı olabilir.
hsyngngr 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 337 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.huseyingungor.org 13 Haz 2011 #4 fena sayılmaz ama çok eksik var. kamerayı saga sola hareket ettirmek çok saçma olmuş gerçekçiliği bozan bir etkendr. hareketler çok durağan daha hızlı olmalı bir kare en fazla 5 sn ekranda kalmalı hızlı ve akıcı olmalı
fena sayılmaz ama çok eksik var. kamerayı saga sola hareket ettirmek çok saçma olmuş gerçekçiliği bozan bir etkendr. hareketler çok durağan daha hızlı olmalı bir kare en fazla 5 sn ekranda kalmalı hızlı ve akıcı olmalı
E erar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Şub 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 13 Haz 2011 #5 Anladım saol bunları dikkate alırım. Abi senin bab-ı reyan isimli videondaki sağa sola olan hızlı geçişleri nasıl yapıyosun ?
Anladım saol bunları dikkate alırım. Abi senin bab-ı reyan isimli videondaki sağa sola olan hızlı geçişleri nasıl yapıyosun ?
hsyngngr 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 337 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.huseyingungor.org 15 Haz 2011 #6 erar' Alıntı: Anladım saol bunları dikkate alırım. Abi senin bab-ı reyan isimli videondaki sağa sola olan hızlı geçişleri nasıl yapıyosun ? Genişletmek için tıkla ... o projeyla alakalı ben o projede nerdeyse 1000 e yakın layer kullandım. sende zamanla kendni geliştirirsin
erar' Alıntı: Anladım saol bunları dikkate alırım. Abi senin bab-ı reyan isimli videondaki sağa sola olan hızlı geçişleri nasıl yapıyosun ? Genişletmek için tıkla ... o projeyla alakalı ben o projede nerdeyse 1000 e yakın layer kullandım. sende zamanla kendni geliştirirsin
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 27 Haz 2011 #7 hava yapmaya gerek yokmuş ama yapmışlar.olsun,neyse...