Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Header Tasarımı

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu an fikir aşamasında olduğu için; daha resmi olarak web siteme koymadım. Araştırma aşamasındayım diyelim :) header'ın etkili olması için ne yapmam gerekir baya bi interneti kurcalamam lazım sanırım .

Header şu an için basit bir tasarıma sahip, ben onu eskiz olarak görüyorum. Üzerinde bol bol çalışmam gerekeceği için şu aşamada "deneme çalışma" olarak değerlendirebiliriz sanırım.

df8fe299.jpg

DVD kapağında kullandığım sahne şöyle ;

b8fd8494.jpg

Dijital bebişimin vücut pozları ise şöyle ;

872a901c.jpg

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çizimleriniz gayet hoş birkaç ayrıntı haricinde
1- burun deliklerinde olması gerekenden fazla ışık var.
2- sağdaki karakterin kirpiği siyah zeminde patlamış.
Header çalışmanıza gelince;
Yayınlayacağınız sitenin renk tonlarına uygun olmalı ama hoş gri çoğu renge uyumludur.
Arkaplana koyduğunuz şekillerin konu ile bir alakası var mı bilmiyorum ama eğer yoksa sitenizin daha kalabalık görünmesinden başka bir işe yaramayacak.
Cdnin kutusuna bakıyorum (alıcı gözüyle) sanırım bu yazılanlar cdnin içerisinde yok diye düşünüyorum. Ama belirttiğim gibi müşteri gözüyle baktım. Yazı daki ilk 3 başlığa ait görseller koymalısınız. Bilmiyorum ayrıntılar butonuna bastığımızda onları da göreceğiz belki ama şu da bir ayrıntıdır, insanlar artık tuzaklı butonlardan korkar oldu üstat. Bu yüzden bir burona birden fazla başlık koymamalı demem o ki detaylarına bak butonu ayrı olmalı. Tabii şahsi görüşüm.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
İyi çalışmalar.