Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öbür tarafına da geçtiğim oluyor elbet ama onlar sadece benim arşivimde Sizlerle, çektiğim fotoğraflarımı fırsat buldukça paylaşacağım, iyi ya da kötü ben elimden geldiğince çekip ekleyeceğim
Bu fotoğrafı da, köpekleri çok seven parantez için ekliyorum Ne kadar uslu ve sevimli değil mi, zaten fotoğrafını çekerken sıcaktan bitap bir halde bana bakıyordu, kimseyle uğraşacak hali yoktu
Bu fotoğrafı da, köpekleri çok seven parantez için ekliyorum Ne kadar uslu ve sevimli değil mi, zaten fotoğrafını çekerken sıcaktan bitap bir halde bana bakıyordu, kimseyle uğraşacak hali yoktu
Yaptığı işi içine girerek pratik yapmayınca bazı şeyleri anlayamaz insan, ben buna inanıyorum... Çektiğiniz resimleri satacak internette birsürü site vardır eminim. (Yaptığınız iş sizde heyecan yaratıyorsa o doğru iştir derim hislerinizi takip edin.)
Yaptığı işi içine girerek pratik yapmayınca bazı şeyleri anlayamaz insan, ben buna inanıyorum... Çektiğiniz resimleri satacak internette birsürü site vardır eminim. (Yaptığınız iş sizde heyecan yaratıyorsa o doğru iştir derim hislerinizi takip edin.)
Haklısın pratik eksikliğim çok fazla şu anda Resim satmak gibi bir amacım şimdilik yok, malum benim çektiğim kadarını herkes çeker şu anda... Fotoğraf çekme işi inanılmaz heyecan yaratıyor emin ol, hislerimde yanılmam :wink: