Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmm börek hiç fena durmuyor Tabak ve sunum daha farklı olsaydı ve biraz da süslemek için bişiyler kullansaydın güzel olurdu ee grafikerler.net ailesine ne zaman iftar vermeyi düşünüyorsun bakalım ?
hmm börek hiç fena durmuyor Tabak ve sunum daha farklı olsaydı ve biraz da süslemek için bişiyler kullansaydın güzel olurdu ee grafikerler.net ailesine ne zaman iftar vermeyi düşünüyorsun bakalım ?
dün bahsettiğin yemekler bunlarmı?afiyet olsun. yarasın hepyek :smile::tongueout::tongueout: köfteleri biraz yakmışsın gibi, yoksa çekimmi iyi değil.:angel::angel::angel:
dün bahsettiğin yemekler bunlarmı?afiyet olsun. yarasın hepyek :smile::tongueout::tongueout: köfteleri biraz yakmışsın gibi, yoksa çekimmi iyi değil.:angel::angel::angel:
Evet dünkü yemeklerim Köfteleri ben pişirmedim, sadece püre bana ait, çekim de iyi değil tabiki. Düşünsene iftara 5 dk. var ve ben fotoğraf çekiyorum, ne ruh haliyle tahmin et :bigsmile:
Kediler kediler canlarım benim çok seviyorum Eline sağlık benim kedim insan gibi herşeyi yerdi... Dondurma cips vs.. aklınıza gelen herşeyi... Mükemmel bir kedim vardı