Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hürriyet Anadolu Lisesi Logo Çalışmam

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
" Hürriyet Anadolu Lisesi" fontu hoş durmuyordu. Son haliyle daha iyi; sade ve hoş.
Emeğinize sağlık.

By_AbbA

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlara bende katılıyorum. Bencede biraz zayıf bir içerik sözkonusu...
Hürriyetle ilğili olarak akla ilk gelen unsur, egitim meşale ateşimiz. (MEB in logosuna bakabilirsiniz)
üstteki okulun adının tanımlandıgı yazı biraz tuhaf duruyor. Logonun en başarılı yanı ise renkler, tatmin edici ve doyurucu düzeyde...
Kısaca, içeriği biraz daha kuvvetlendirir ve üstteki yazıyı düzenlerseniz, bence oldukça başarılı bir logo çalışması ortaya çıkacakdır.
Emeginize sağlık...

Son düzenleme:

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadalar hepinize teşekkür ederim,çalışmamda kararsız kaldığım için müdür yardımcıma mail atmıştım,onların fikirlerini almak için,ama çalışmam o gün kabul edilmiş galiba,bende cevap alamyınca bugun okula gitmiştim,söylediler :) Kravatları basılmaya başlamış galiba =)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Hürriyet Anadolu lisesi yazısında bir gariplik var.Bu ortadaki Hürriyet Anadolu Lisesini simgeleyen logoda çok karışık geldi bana ben beğenmedim daha
güzel şeyler yapabilirsiniz

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
vektörel tabanlı programlarda logo yapımı daha iyi sonuçlar verecektir özgür bey. orada Path üstüne yazı yazma imkanı olduğu için böyle yazıya warp vermek zorunda kalmayacaksınız ve deformasyon oluşmayacaktır.photoshopa aşinalığız var zaten illustratörde pek zorlanmazsınız.
ama yinede hoş bir çalışma emeğinize sağlık.

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim,2.sayfada son hali bulunuyordu zaten,orda düzelttm hatamı :s ama ne yazıkki ilk sayfadaki resmi değiştremiyorum,o yuzden bu tür yorumlar yapıosunuz galiba.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayır ikinci sayfadakinde de deforme olduğu için yapıyorum:) ayrıca vektörelde çalıştığınız bir logo daha büyük alanlarda kullanmak zorunda kaldığınızda daha az bozulma gösterecek ve işinizi kolaylaştıracaktır.

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Peki :) tşkr edrim,herzamn belrttiğim gibi,bu işin eğitimini almadığım için,bi hevestir başladım ve amatörce gidiyorum,sizin tavsiyerleriniz doğrultusunda kendimi dahada geliştireceğim inş...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ihtiyacın olduğu ve benim bilgim olan her konuda sorabilirsin çekinmeden.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık ordaki ha güzel, çerçevesinde yazılarda ve renkte oynayabilirsin kolay gele...