Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iç mekan afişleri

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
madoyu gerçekten saray gibi yapmışlar o nasıl bi mekandır :D madonun görsel cazibesine senin çalışmalarının da katkı sağlamış olması çok güzel...

çalışmalarına gelince;
bu sefer de 1. çalışmanda sadeliği abartmışsın gibi geldi
2 ve 3. çalışmaların güzel olmuş eline sağlık. yalnız kullandığın çizgilerin kıvrımlarını aynı kalınlıkta değil inceden kalına veya kalından inceye doğru kullansaydın daha hoş dururdu diye düşünmekteyim.

bi ara yerinde görmeye gideriz dondurma ısmarlarım sana :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
madoyu gerçekten saray gibi yapmışlar o nasıl bi mekandır :D madonun görsel cazibesine senin çalışmalarının da katkı sağlamış olması çok güzel...

çalışmalarına gelince;
bu sefer de 1. çalışmanda sadeliği abartmışsın gibi geldi
2 ve 3. çalışmaların güzel olmuş eline sağlık. yalnız kullandığın çizgilerin kıvrımlarını aynı kalınlıkta değil inceden kalına veya kalından inceye doğru kullansaydın daha hoş dururdu diye düşünmekteyim.

bi ara yerinde görmeye gideriz dondurma ısmarlarım sana :)

çok teşekkür ederim şımarsam biraz olur dimi:):):) bundan sonraki çalışmalarımda dikkate alıcam önerilerini...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sade ve güzel çalışmalar yapmışsınız ben beğendim emeğinize sağlık.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben beğenmedim.. Bende dondurma alma ve yeme isteği uyandırmıyorlar..Maalesef ama önemli olan paranı aldınmı..Paranı aldıysan süper bi çalışma.. Çok güzel olmuş..Eğer almadıysan giriş yazısı geçerli..

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
bence çok güzel bunlar beğendim emeğine sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
iç mekan çalışmalarında tasarımı yaparken (bu bir poster değilse.) tablo havasında olmalıdır zaten. bence gayet güzel bir çalışma olmuş amacına hizmet etmiş.Tebrik ederim ZUCKER ;) canım dondurma cekti :)

not: eleştirel olarak algılama sadece bir düşünce ; son çalışmandaki yeşil hat cizginin çikolata renginde olsaydı nasıl olurdu sorusuna cevap arardım çalısmam elimde olsaydı.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar...olumlu ve olumsuz bütün eleştiriler için...

Ben beğenmedim.. Bende dondurma alma ve yeme isteği uyandırmıyorlar..Maalesef ama önemli olan paranı aldınmı..Paranı aldıysan süper bi çalışma.. Çok güzel olmuş..Eğer almadıysan giriş yazısı geçerli..

sende dondurma yeme isteği uyndırmamasına üzülmedim açıkçası...herşey para değildir bide...paramı alınca çalışma nasıl güzel olur mantığınıda anlamış değilim...iş anlayışını çözemedim...tasarımlara sadece para gözüyle bakan biri için aslında gayet iyi bi yorum...bol kazançlar diliyorum sana...

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık bu sıcakta göze hoş gelmemesi imkansız sade ama güzel olmuş...

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kesinlikle mükemmel olmuş müşterinin hayır diyemeyecegi kadar albenisi var
eline sağlık

nymha82

🌱Yeni Üye🌱
bencede çalışmalar cok karışık ve iştah açıcı degil. Renkler sıkıntılı. eline saglık

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş çalişmalar, ikincisi daha bi hoş.. ellerine sağlik..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bencede çalışmalar cok karışık ve iştah açıcı degil. Renkler sıkıntılı. eline saglık

:rofl::rofl::rofl:güldüm gerçekten ya...neresi karışık hadi iştah açıcı değili anladımda karışık demen ilginç..

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanki 3. tadına baktım çok güzel olmuş eline sağlık :p

catman

🌱Yeni Üye🌱
ikincisi sade ve çekici tebrikler

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
evet kahramanmaraş dondurmasını tatmanızı şiddetle tavsiye ederim bende bir kahramanmaraş lı olarak. :) dikkat alışkanlık yapar :D