Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iç mekan afişleri

xmaras

🌱Yeni Üye🌱
madonun istediği bu arkadaş da istekleri dikkate almış, mado standart çalışma isitiyor zaten :), madonun diğer alt kuruluşlarında da standart tasarımlar yapılıyor.

arkadaşım elline sağlık hoş çalışmalar olmuş, ramazandan sonra mado(burada yaşar pastanesi diye geçiyor) gideyimde bir dondurma yiyeyim :)

cevlik

🌱Yeni Üye🌱
müşteriyi bilmem ama ben beğendim kardeş ellerine sağlık...

layore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimler çok kalite.
son afiş süper olmuş.
eline sağlık.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sitede Geçirdiğim süre içerisinde ve çalışmalarını gözlemlediğim kadarıyla gayet estetik bi bakış açın var...
Aynı estetiği bunada yansıtmışsın...
İç mekanlarda,çalışamların sade olmasının bir avantajıda, dikkati dağıtmadan görsel izlenim sunmaktır diye düşünüyorum...
Mekandaki kişiler; aaaa bu ne, bu nasıl bişey, ordaki resimde ne var gibi dikkat dağıtıcı unsurlardan kurtulup, genel bir yorumla,mekandaki fotoğraflar güzel(ilk bakışta anlaşılıyor)
gibi yorumlar yapmalarını amaç edinmenin daha sağlıklı bir karar olacağı kanısındayım.
Ben beğendim...
Ellerine sağlık arkadaşım:)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Sitede Geçirdiğim süre içerisinde ve çalışmalarını gözlemlediğim kadarıyla gayet estetik bi bakış açın var...
Aynı estetiği bunada yansıtmışsın...
İç mekanlarda,çalışamların sade olmasının bir avantajıda, dikkati dağıtmadan görsel izlenim sunmaktır diye düşünüyorum...
Mekandaki kişiler; aaaa bu ne, bu nasıl bişey, ordaki resimde ne var gibi dikkat dağıtıcı unsurlardan kurtulup, genel bir yorumla,mekandaki fotoğraflar güzel(ilk bakışta anlaşılıyor)
gibi yorumlar yapmalarını amaç edinmenin daha sağlıklı bir karar olacağı kanısındayım.
Ben beğendim...
Ellerine sağlık arkadaşım:)

teşekkür ederim yoSa gerçekten mutlu ettin beni...çoğu insan sadeliği tasarımmı var şimdi bunda diye algılasada ben senin gibi düşünen arkadaşlarımın var olduğunu bildiğim için rahatlıyorum...iyiki varsın arkadaşım...:angel:

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Moda nun tarzına yakışmamış, daha elit görünümlü çalışmalar beklerim.

by_orient

🌱Yeni Üye🌱
Renkler konsepte uygun seçilmemiş.Hele o turuncu filtreleme kanaatimce gayet uygunsuz.Çalışmalarda grafik tasarım adına zaten pek fazla birşey bulunmadığından uzun uzadıya yorumlayacak bir konu değil sanırım.Beğenilmesine marka adına şaşırdım...Eh, bize susmak düşüyor o zaman.Başarılar.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Moda nun tarzına yakışmamış, daha elit görünümlü çalışmalar beklerim.

madonun tarzı nedir o zaman biraz açarmısınız...gösrerişten uzak adının önüne başka hiçbirşeyi geçirmeyecek kadar elit olduğunu biliyorum... karmaşadan çok verilen tat ve hizmettir onlar için önemli olan...teşekkür ederim...

Renkler konsepte uygun seçilmemiş.Hele o turuncu filtreleme kanaatimce gayet uygunsuz.Çalışmalarda grafik tasarım adına zaten pek fazla birşey bulunmadığından uzun uzadıya yorumlayacak bir konu değil sanırım.Beğenilmesine marka adına şaşırdım...Eh, bize susmak düşüyor o zaman.Başarılar.

ya bilemiyorum ama bu işte bi gariplik olduğunu düşünmeye başladım...kusura bakma ama tanı yada tanıma sana denk geldi arkadaşım...olumlu yada olumsuz her eleştiriye ben açığım...fakat foruma daha yeni üye olmuş bütün arkadaşlar nedense benim çalışmalarıma denk geliyo ve neredeyse tamammen zıt düşüncelerini belirtiyorlar...seninle belki alakası yok ama bu patlamam sana denk geldi...teşekkür ederim yorumun için olumsuz olması beni etkilemedi nedense...belki etkilerdi ama dediğim nedenlerden dolayı kale alamıyorum...umarım yanılıyorumdur... umarım bu bi başlangıçtır ve seni bu forumda sürekli görebilme şansım olur arkadaşım...o zaman eleştirilerin başımın tacı olur...iyi bayramlar... (zucker)

by_orient

🌱Yeni Üye🌱
:)
Alınıp alınmamakta veya kızmakta sonuna kadar özgürsün, nihayetinde eleştirilen çalışma senin ve bu eleştriye vereceğin tepkinin benim için objektif bir değeri yok.
Tabi insanların grafikerlik hayatları foruma üye olmakla başlamıyor, 20 yıldır bu işin içindeki bir grafiker bugün üye olursa foruma senin düşüncene göre kenarda oturup sizleri takdir etmesi, fazla konuşmaması lazım di mi?
Çalışman süper olmuş yaa..Hele turuncu filtre, fotoğrafçılık tekniğinde bile "ısıtıcı" olarak kullanılması dondurma konseptiyle birebir uymuş arkadaşım.Çalışman özgün tasarım dolu!Tebrik ediyorum seni.Senden çok şey öğrenecek olan benim gibi toy insanların ihtiyacı var sana.(artık kızmazsın heralde)
Sana kolay gelsin.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:)
Alınıp alınmamakta veya kızmakta sonuna kadar özgürsün, nihayetinde eleştirilen çalışma senin ve bu eleştriye vereceğin tepkinin benim için objektif bir değeri yok.
Tabi insanların grafikerlik hayatları foruma üye olmakla başlamıyor, 20 yıldır bu işin içindeki bir grafiker bugün üye olursa foruma senin düşüncene göre kenarda oturup sizleri takdir etmesi, fazla konuşmaması lazım di mi?
Çalışman süper olmuş yaa..Hele turuncu filtre, fotoğrafçılık tekniğinde bile "ısıtıcı" olarak kullanılması dondurma konseptiyle birebir uymuş arkadaşım.Çalışman özgün tasarım dolu!Tebrik ediyorum seni.Senden çok şey öğrenecek olan benim gibi toy insanların ihtiyacı var sana.(artık kızmazsın heralde)
Sana kolay gelsin.

ya kusura bakma benim seni ne tanımışlığım nede sana karşı bi öfkem var...ben sadece nasıl denk geliyosa foruma yeni üye olmuş kişilerin daha 2. mesajında benim çalışmalarıma olumsuz yorum yapmalarından kaynaklı...senin şahsınla hiçbir ilgisi yok...tabiki ben olumsuz eleştriye açığım ve bu beni tam tersine kızdırmaz sevindirir..eksiklerimi görme şansım olur...sana denk geldi arkadaşım...dedimiştim zaten inşallah forumda kalıcı olursun diye...benim lafım iki olumsuz eleştiri yapıp bu foruma bi daha hiç girmeyenlereydi...kırmak yada daha farklı bi amacım yoktu...umarım uzlaşabiliriz...Hoşgeldin deyip beyaz bayrak sallıyorum...:angel:

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. çalısma gayet hos...basarılar:)

esmerce

🌱Yeni Üye🌱
mrb benım dusuncem gercek lezzetler yazısını 2 defa yazmak yanlış dıye dusunuyorum sonucta ıc mekanda kullanılacagı ıcın kucuk bır logo yeterlı olurdu

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
soğuk bi tatlı için çok sıcak çalışmalar,
renklerini bir daha gözden geçirebilirsin...

Son düzenleme:

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fena değil aslında ilk çalışmala olduğu içn

Son düzenleme:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
En iyisi ortadaki çalışman eline sağlık

ynsnfnm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kahramanmaraştaki madonun mağzalarındaki resimler ile kıyaslayacak olursak gayet hoş çalışmalar olumuş eline sağlık