Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iç mekan afişleri

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
iyi günler

ben birtek sondakini beğendim ama orda yeşil yerine beyaz kullanmış olsaydık ve şeffaflaştırmak istediğimiz yerede turuncu rengi turuncunun ko sanırım dörseli dağırmış olmazdık.

GERÇEK LEZETLER yazısı zaten logoda geçiyor. gerçek lezzetler yerine logoyu yerşeltirseydik sanırım iki şeyi bir arada vermiş olurduk.

benim görüşüm bu
grafik tasarım alanında başarılar dliyoruz size

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
iyi günler

ben birtek sondakini beğendim ama orda yeşil yerine beyaz kullanmış olsaydık ve şeffaflaştırmak istediğimiz yerede turuncu rengi turuncunun ko sanırım dörseli dağırmış olmazdık.

GERÇEK LEZETLER yazısı zaten logoda geçiyor. gerçek lezzetler yerine logoyu yerşeltirseydik sanırım iki şeyi bir arada vermiş olurduk.

benim görüşüm bu
grafik tasarım alanında başarılar dliyoruz size

teşekkür ederim guvenmx, açıklayıcı yorumlun için...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Ben beğenmedim.. Bende dondurma alma ve yeme isteği uyandırmıyorlar..Maalesef ama önemli olan paranı aldınmı..Paranı aldıysan süper bi çalışma.. Çok güzel olmuş..Eğer almadıysan giriş yazısı geçerli..

bu nasıl bir bakış açısıdır yahu, burada sanıyorum kimin hangi işten ne para aldığı veya alıp almadığı umursanmamalı.. önemli olan paylaşım, yorum, öneri ve eleştirilerle birbirimize destek olmak, öğrenmek ve öğretmektir...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
2. ve 3. logolardaki ürün vurgusu 1 de çok sağlanamamış zuckercım :) benim favorim 2. afiş, 3. afiş neden değil? o yeşil çizgi benim çok hoşuma gitmedi sanırım ondan, ama logo yerleşimi cidden cici durmuş :)

2. afişte ben olsam napardım: o güzelim dondurmayı keserdim, üsttteki beyaz çizgi ve siyah görünürlüğü düşürülmüş layer ı aşşa doru uzatır dondurmanın bir kısmını o layerın üzerine çıkarırdım, ürün öyle bir ön plana çıkardı ki, yemeye kıyamazdın, mado da iflas eder di :ppp

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bu nasıl bir bakış açısıdır yahu, burada sanıyorum kimin hangi işten ne para aldığı veya alıp almadığı umursanmamalı.. önemli olan paylaşım, yorum, öneri ve eleştirilerle birbirimize destek olmak, öğrenmek ve öğretmektir...

teşekkür ederim arkadaşım ama demekki herkes bizim gibi bakmıyo...yap tasarımı al parayı yapılıyo demekki...acaba bizdemi bi gariplik var ne dersin...
bazen bi çalışmaya birsürü örnek yapıyoruz ama içinden sadece bi tanesi seçiliyo...bize kalan sadece deneyim ve kocaman bi arşiw...olsun para benim için ikinci planda...önce emek beğeni memnuniyet...e tabi sonra deli değilse paramı zaten alırım...:rofl::rofl::rofl:

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer bu çalışma dondurma alma ve yeme isteği uyandırmıyorsa nasıl bir çalışma insanın
dondurma yeme iştahını dürtükler anlamadım ben her bakışımda canın dondurma çekiyo sorun bende heralde

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer bu çalışma dondurma alma ve yeme isteği uyandırmıyorsa nasıl bir çalışma insanın
dondurma yeme iştahını dürtükler anlamadım ben her bakışımda canın dondurma çekiyo sorun bende heralde

:rofl: teşekkür ederim arkadaşım ama biliyorsun ki zevkler ve renkler tartışılmaz...herkezin seninle aynı dugluları paylaşması imkansızdır...sağol..hemen en yakın dondurmacıya o zaman...afiyet olsun...:rofl:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
görseller çok net ve tasarımlarda çok güzel durmuş görüntüler
insanın hemen bakkala gidesi geliyor
amacına ulaşmış bir çalışma ellerine saglık arkadaşım

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
görseller çok net ve tasarımlarda çok güzel durmuş görüntüler
insanın hemen bakkala gidesi geliyor
amacına ulaşmış bir çalışma ellerine saglık arkadaşım

teşekkür ederim arkadaşım...iş çıkışı bi bakkala uğra bakalım...tabi madondurma olsun...:rofl::rofl:

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dondurma yenince bence rahatlanır insan coşmaz yani cıvıl cıvıl bişeylere gerek yok gayet hoş bi mekana yakışır çalışmalar..

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel oldukça sade benim iştahımı açtı bile...geçen gün mado daydım:)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
dondurma yenince bence rahatlanır insan coşmaz yani cıvıl cıvıl bişeylere gerek yok gayet hoş bi mekana yakışır çalışmalar..

teşekkür ederim...sağolasın...sözlerine katılıyorum dondurma başlıbaşına tasarım harikası zaten...

güzel oldukça sade benim iştahımı açtı bile...geçen gün mado daydım:)

ne mutlu bana...ben daha madoya gidemedim...kışa nasip olacak herhalde...teşekkür ederim...

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence gayet güzel bi çalışma ve bu güzelliğini sade olmasına borçlu diye düşünüyorum sadeliğini yitirdiği zaman güzelliğide uçabilir.Ellerine sağlık...