Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resul evet geç kalınmış bi beğeni belki ama bu sık sık yaşadığımız bi sorun..yeni yorumlar konular oldukça çalışmalar kayboluyo...eline sağlık arkadaşım...başarılı bi çalışma olmuş...benim can dostumunda eli değmiş...
teşekkürler arkadaşım zaman zaman benimde kaçırdığım çalışmalar oluyor işte yoğunluk oluyor bazen siteyi takip edene kadar konular arda arda geliyo ve arada kaynayanlar oluyor çalışmada ben biraz kuş konusunda kararsız kalmıştım volkanda kullanmamı istedi çokta hoş durdu
teşekkürler arkadaşım zaman zaman benimde kaçırdığım çalışmalar oluyor işte yoğunluk oluyor bazen siteyi takip edene kadar konular arda arda geliyo ve arada kaynayanlar oluyor çalışmada ben biraz kuş konusunda kararsız kalmıştım volkanda kullanmamı istedi çokta hoş durdu
haklısın arkadaşım sorun değil ne yapalım alıştık artık...çalışma gerçekten güzel sade ve şık...kuşuda iyiki kondurmuşsunuz çalışmaya...bu arada benim arkadaşım neden gelmedi daha...başına bişe gelmemiştir umarım...