Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İkinci yaprak çizimim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaprak3jp3.jpg

Kullanılan Program : Photoshop Cs3
Süre: 4 saat

yaprak3eg5.jpg

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
ilkine oranla çok daha başarılı bi çalışma olmuş bi sonraki daha iyi olucak belliki tebrik ederim peki bunda tablet kullandınızmı?

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Beğendinize sevindim teşekkür ederim yorumunuz için.Hayır tablet yada foto üzerine çizim yöntemini kullanmadım mouse ile çizdim.İnşallah dediğiniz gibi bir sonraki çok daha iyi olur.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel, kurumuş bir çınar yaprağı...Bir önceki çalışmanızda kastettiğim şey buydu işte...
Arka fon, gölgelendirme- ışık göz doyuruyor...Hatta alıp götürüyor.

Sadece ufak bişey var gözümü rahatsız eden, kenar hatlar biraz keskin mi olmuş?
Pen tool/stroke path/pencil mı kullandınız? pencil yerine brush kullanıp 1 pixellik fırça ile çalışırsanız bu sorunda ortadan kalkacaktır...

Tebrik ediyorum...Nice güzel çalışmalarınızı incelemek ümidiyle.

Saygılar...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel, kurumuş bir çınar yaprağı...Bir önceki çalışmanızda kastettiğim şey buydu işte...
Arka fon, gölgelendirme- ışık göz doyuruyor...Hatta alıp götürüyor.

Sadece ufak bişey var gözümü rahatsız eden, kenar hatlar biraz keskin mi olmuş?
Pen tool/stroke path/pencil mı kullandınız? pencil yerine brush kullanıp 1 pixellik fırça ile çalışırsanız bu sorunda ortadan kalkacaktır...

Tebrik ediyorum...Nice güzel çalışmalarınızı incelemek ümidiyle.

Saygılar...

Öncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için,çalışmada pencil değil brush kullandım aslında,ama bir dahaki sefere daha dikkatli çalışırım artık,demekki hata yaptım bi yerde.Beğendiğinize sevindim:)

çok beğendim tebrikler giderek çalışmalar güzelleşiyor :) emeğine sağlık.

Çok teşekkür ederim takip edip yorumlarını esirgemediğin ve ayrıcada beğendiğin için:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet başarılı ve güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma, başarılarınızın devamını dilerim...

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
süper olmuş bence açıklamalı resimli anlatma şansın varmıdır bende denemek isterim:)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
ilknurcum bu ne güzel hızlı bir ilerleyiş böyle :) maşallah :) bu azmin hiç bitmez umarım..
öncekilere göre büyük bir ilerleme var..
YoSa'nın söylediklerine aynen bende katılıyorum.. bence oldun sen ;)
tebrik ederim =)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Benide kenarlardaki keskinlik dışında hiçbirşey rahatsız etmedi.Onuda çok az blur kullanarak halledebilirsin.Özellikle renk tonlamaları ve eskitmeler çok hoşuma gitti.
Tebrikler...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,eleştirmek hataları söylemek tabiiki ilerleyişe katkıda bulunuyor,ama bi işin iyi yapıldığını söylemekte daha çok güven veriyor ve bir dahaki daha iyi oluyor.En azından ben böyleyim.
Nasıl yaptığımı şöyle kısaca anlatabilirim,pen tool paths ile yaprağın şeklini çizdim.İçini renklendirdim,yaprak dokularını 1 px brush ile çizdim,dodge tool ve dodge tool ile ışık ve gölge ayarlarını yaptım.Aslında anlatacak çok detaylı bişey yok sadece biraz vakit ayırmanız gerekiyor okadar.Tekrar teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim.

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben yine ayrı bir konuya değineyim.
Yaprakların kenarlarında okadar keskin hatların olması yapay bir görüntü vermiş ama genelinde ilk yaparağa göre çok daha başarılı..Yaprakla alakalı bir mali beklenti yoksa değişik çizimlerde tekrar görüşmek üzere..Kolay gelsin..

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence süper olmuş arkadaşa katılıyorum açıklamalı bizede gösterirsen seviniriz paylaşımın için şimdiden teşekkür ederim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben yine ayrı bir konuya değineyim.
Yaprakların kenarlarında okadar keskin hatların olması yapay bir görüntü vermiş ama genelinde ilk yaparağa göre çok daha başarılı..Yaprakla alakalı bir mali beklenti yoksa değişik çizimlerde tekrar görüşmek üzere..Kolay gelsin..

Yaprakla ilgili mali bir beklentim yok tabiiki,sadece seviyorum.Dediğiniz gibi farklı çizimleride çalışıcam,sizlerle paylaşıcam seve seve.Kenar çizgilerinin keskinliğini düzenlicem inşallah beklediğm etkiyi alabilirim.Teşekkür ederim.

bu da çok güzell valla:)

bence süper olmuş arkadaşa katılıyorum açıklamalı bizede gösterirsen seviniriz paylaşımın için şimdiden teşekkür ederim

güzel olmuş emeğinize sağlık...

Teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim.

Kenardaki keskinliği blur vererek azaltmaya çalıştım sanırım biraz daha iyi oldu.

yaprak3eg5.jpg

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sonradan müdahale edildiği çok belli...Bozulmuş.

Çalışmanın en başında, yaprağı pen tool ile çizerken oluşan bir hataydı sizinkisi...Sanırım layer ları birleştirdiniz ve bu yüzden dış hatlara müdahale ederken yaprak iç dokusunuda zedelediniz...Bence karışmayın bu çalışmanıza, ilk haliyle güzeldi :)

Bir sonraki çalışmanızda , dış hat çiziminizi daha yumuşak bir şekilde çizerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır.Biz bunu keskin hatlarıyla hatırlayalım...

Kolay gelsin.

Saygılar...