Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk afişim Tekirdağ TURİZM HAFTASI

desingselin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tekbx9.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tekirdağ yazısındaki kullandığın font hatalı farketmedin herhalde. R bavulu tutmuyor bavul düştü düşecek haberin olsun. :)

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
Daha eski bi bavula, sanki yapıştırmış gibi resimleri farklı farklı yerleştirmeyi denesen, birde bavuluda aşağıdaki renkler gibi eskitme yapsan rengini, yazı karakterinide değiştirsen daha güzel durucak gibi.. ilk çalışman olmasına rağmen genel anlamda göz yorucu değil .. kolay gelsin.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışman çok anlamsız olmuş. Tamam fikir var ama bunu yansıtmakta çok önemlidir sence. Ayrıca arkadaşların yorumlarına katılıyorum.

desingselin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışman çok anlamsız olmuş. Tamam fikir var ama bunu yansıtmakta çok önemlidir sence. Ayrıca arkadaşların yorumlarına katılıyorum.

BU ILK CALISMAM Arkadasların yorumlarına neye göre katıldıgınızı merak ettim doğrusu.özellikle neye göre anlamsız? ayrıca yolculugu da tam olarak anlattıgına ınanıyorum

ve arkadaslardan da rıca edıyorum lutfen bu işi anlayanlar yorum yapsın..
sacma sapan insanlarla ugrasmak ıstemıyorum

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
canım fikir hoş belki ama en önemli olan seylerden biride bütünlük resimler ayrı ve kopuk kopuk duruyor ve decupe sorunun var ayrıca tipografide öyle resimleri direk koymuşsun aralarında hiç bir kaynaşma yok daha detaylı bilgi istersen bana ö.m. atabilirsin ....

BAŞARILAR

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
BU ILK CALISMAM Arkadasların yorumlarına neye göre katıldıgınızı merak ettim doğrusu.özellikle neye göre anlamsız? ayrıca yolculugu da tam olarak anlattıgına ınanıyorum

ve arkadaslardan da rıca edıyorum lutfen bu işi anlayanlar yorum yapsın..
sacma sapan insanlarla ugrasmak ıstemıyorum

Şöyle anlamsız olmuş: Bir yol, üzerinde bir bavul (bozuk bir fonttan sallanan), bavulun tek yüzünde resimler, sol tarafta emanet gibi duran çizgiler, türkçe karakterleri bozulmuş bir başlık... yeter sanırım. Saçma sapan konusuna gelince, lütfen seviyeli cevaplar verelim. Eleştiri almayı kabullenemediği halde çalışmalarını foruma koyanları anlayamıyorum.

desingselin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şöyle anlamsız olmuş: Bir yol, üzerinde bir bavul (bozuk bir fonttan sallanan), bavulun tek yüzünde resimler, sol tarafta emanet gibi duran çizgiler, türkçe karakterleri bozulmuş bir başlık... yeter sanırım. Saçma sapan konusuna gelince, lütfen seviyeli cevaplar verelim. Eleştiri almayı kabullenemediği halde çalışmalarını foruma koyanları anlayamıyorum.

seviyeli bir sekılde yazarsanız sevıyelı bı sekılde de cvp alırsınız bunda hıç şüphenız olmasın..ayrıca kımse anasının karnından hop dıye deneyımlı dogmuyor ..herseyın bı sürecı var...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben çalışmanda anlam bulamadığımı söyledim. Ama sen eleştirimi hakaret gibi algıladın. Senin deneyimli olmamanla bir derdim yok. İsterse en deneyimli grafiker olsun eğer beğenmediğim bir konu olursa onada belirtirim, nitekim benim çalışmalarıma da belirtiyorlar. Bu konuya daha fazla cevap yazmayacağım, forumu kirletmemek adına. Sana başarılar diliyorum.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen konu dışı ikili tartışmalara girmeyiniz. Konu ile alakasız yazılan mesajlar silinecektir.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
lunatic gayet ii bi şekilde eleştirmiş kötü bişi yok ortada çalışmanın olmamış yönlkerini sana sunuyoruzki daha ii işler çıkarabilesin ....

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
göz yormayan bır calışma,tebrıkler..

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yaratıcılık var ama biraz boş kalmış..Arka planda göze batacak kadar boşluk var..Biraz haraketlendir derim..

nevermind07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir güzel olabilir selincim ama herşey fikirin güzel olmasıyla bitmiyor..
onu yansıtabilmek önemli olan..
ilk çalışman olduğu belli zaten..
ama gayretin, çaban, bunları göstermen cok güzel..
paylaştığın teşekkrler.
iyi yada kötü bu işin içinde mutlaka yorum alacaksın.
profösyonel insanların bile hataları oluyor.
zaten "emeklemeden yürünmez" canım..

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadasim butun yapici elestirileri dikkate al bence. Sinirlenme ve ofkelenme.

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tatlım arkadaşlara katılıyorum bence çalışmada bir konsept yok bütün kullandığın araçlar havada kalmış....