Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk afişim

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar,
bir bilgisayarcı olarak grafik işi ile hiç ilgilenmemiştim bugüne kadar. bir ihtiyaç oldu ve arkadaşa yardım için başladığım bu yolculukta müthiş bir heyecan içindeyim. neden bu zamana kadar grafik işine girmedim diye de kızıyorum kendime. neyse lafı fazla uzatmayayım. yeni yeni illustrator öğrenmeye başladım. daha yolun çok başındayım. fakat ilk ürünümü elime alınca çok hoşuma gitti. bilgisayarda tasarım tamam ama elinde tutunca insan çok daha farklı oluyor.

ilk çalışmam bu şekilde. belki böyle harika çalışmaların olduğu bir yerde esamesi bile okunmaz ama sizlerle paylaşmak istedim.

ekol.jpg

Benzer konular

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanız görünmüyor
tekrar yüklerseniz yorum yapabiliriz.
not: çalışmaları cmyk olarak değilde rgb olarak yükleyiniz

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk denemeniz olmasına rağmen başarılı buldum sadece üstteki yazıları düz font yapabilirsiniz kolay gelsin başarılar

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle kendini hiçbir yerde küçük görme, buraya resim yüklemen bile senin cesaretini gösterir. fon ve yazılar arasında bir uyumsuzluk var ya fonu taş toprak şeklinde birşey yap kırılan yazıları kullan yada fontları daha düz karakter kullan. Zemin çok hoş ama üzerine dizdiğin düzen pek şık durmuyor. Kolay gelsin

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Bence çok karmaşık olmuş, sanki başında biri durmadan konuşuyor senin de kafan şişiyor.
Bilgileri verin ama bir düzen içerisinde ya da bukadar renk cümbüşünü ve arkaplandan baya kopuk yazı rengi ve fontunu düzenleyin tekrardan. Bak bende çok bilgi verdim ve düzensizce; bir anda olumsuz oldunuz değil mi?

emeğinin boşa gitmemesi için olumsuz yönlerini söyledim umarım faydalı olmuşumdur....

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanızı göremiyorum benle ilgili birşey olabilir mi 0.*

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

resim göndermede problem yaşadım. bir daha deniyorum. kusura bakmayın.

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buda benim ilk afişlerimden. öylesine yaptığım bir çalışma.

95806506.jpg

Son düzenleme: