Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk çalışmalarım

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar tekrar merhaba ...

İçimdeki merak ve heves sonunda beni programları öğreneceğim bir kursa yönlendirdi. 1 aydır kursa gidiyorum su an photoshop öğrendik ve freehand e başladık bir kaç çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.

Not: Çalışmalarımda kullandığım resimler kendimi geliştirmek amaçlı olduğu için webden alıntıdır. Ticari amaçlı kullanım söz konusu değildir.

gX1tr.jpg

uGJjM.jpg

HGwOc.jpg

Mt8KQ.jpg

wMXqa.jpg

pzeZ8.jpg

WWQiK.jpg

xKETb.jpg

yorumlarınız benim için çok önemli.

CTRL_z

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
araç giydirme ve illüstrasyon güzel emeğe sağlık yalnız 23 nisanda bazı eksiklikler görüyorum ben örneğin font uygun değil ve tam ortada olmayabilirdi ve belediye logosu sol üstte olabilirdi,garanti bankası fontu da uygun değil ve ortadaki fotoğrafın çözünürlüğü kötü. çok olumsuz gibi oldu sanırım ama eleştiriye açık olduğunu düşünüyorum yolun açık olsun..

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Bunların neresini sen yaptın neresini webden aldın söylersen ona göre değerlendirebiliriz.

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
araç giydirme ve illüstrasyon güzel emeğe sağlık yalnız 23 nisanda bazı eksiklikler görüyorum ben örneğin font uygun değil ve tam ortada olmayabilirdi ve belediye logosu sol üstte olabilirdi,garanti bankası fontu da uygun değil ve ortadaki fotoğrafın çözünürlüğü kötü. çok olumsuz gibi oldu sanırım ama eleştiriye açık olduğunu düşünüyorum yolun açık olsun..

Çok teşekkür ederim tabiki de eleştirilere açığım.Daha yolun başındayım ve bu eleştiriler ile güçleneceğime inanıyorum.Söylediklerini dikkate alacağım.

Bunların neresini sen yaptın neresini webden aldın söylersen ona göre değerlendirebiliriz.
1.Resimde Araç webden alıntı.
2.Resimde arı maya resminini aldım üzerinden çizip boyama yaptım.
3. 4. ve 5. resimler için zaten birşey söylememe gerek yok sanırım.Tek tek görselleri aldım üzerlerinde oynamalar yaptım
6. Resmi ben çizdim.
7.ibb logosunu bakarak yapmaya çalıştım

Mamy22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
gayet güzel arkadaşım başarılar daha yolun basındasın ve basındayız :)

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni başlamanıza rağmen güzel çalışmalar elinize sağlık.
Ufak tefek hatalarınız var onlar da zamanla düzelir. Bolca araştırma yapın. Örnek çalışmaları inceleyin.

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel arkadaşım başarılar daha yolun basındasın ve basındayız :)

Teşekkürler arkadaşım ..

Yeni başlamanıza rağmen güzel çalışmalar elinize sağlık.
Ufak tefek hatalarınız var onlar da zamanla düzelir. Bolca araştırma yapın. Örnek çalışmaları inceleyin.

Çok teşekkür ederim.Mümkün olduğunca araştırmalar yapıyor sürekli ilgileniyorum inşallah bende başarılı bir grafiker olabilirim.

Her şeyin başı heves..

;) :angel:

ilke göre gayet iyi.

:party: teşekkürler ..

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
başarılı ilkler. devamını bekliyoruz

vektörel bayan çiziminiz şuna çok benzemiş :D :D :D :D :D
genius.png

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) teşekkürler..
benzetme süpperrr olmuş demekki gayet başarılı bir çizim yapmışım :D:D:D

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu derste de davetiye yapın dedi hoca :) bakın bakalım nasıl olmuş :D

BlueX özellikle senden bir benzetme daha istiyorum hehehe :D

X4Y2z.jpg

Son düzenleme:

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kizin tacini da unutmamissin :) :) tesekkurler yinee süper olmiuss hehehe :D : D

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar ;

Ben birşey sormalıyım ama nasıl ?? :S
Kurumsal kimlik çalışması babında kartvizit, antetli, torba zarf, diplomat zarf, cd kutusu, karton dosya filan yapacağım ama bunları freehand de çizdim yaa nasıl sunum gibi hazırlayacağım .. Bir de freehand de çizdiklerimi kaydedince böyle bulanık gibi çıkıyor bazı yerleri önizleme yapmak istediğimde onu nasıl çözeceğim acaba ???

Çokk oldum değil mi .. :S

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya da şöyle mi sorsam ? Aşağıda bir deneme yaptım bu iş bu tarz mı sunuluyor...(not : ilk kurumsal kimlik çalışmam )
7rUQz.jpg

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
müşteriyi etkilemek için genelde önzilemede düzenlemeler yapılır. Birkaç örnek :

corporate_identity_design_clean_modern_yellow_bright_white_modern_wings_winged_airline_creative_rene_haas_lung_stock_design.jpg

QuickResponse-Business-Card-V5-PREVIEW.jpg

Mockup%20Business%20Pack%20Web%20Preview.jpg

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) teşekkürler.. birde böyle birşey deneyeyim bakalım kendi kendime ne çıkacak ortaya

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) corel e geçtik pazartesi günü .. Ama birşey anladım ki dersaneler sadece programları ve araçları öğretiyor kalan bana kalıyor.. Cookk çalışmam lazım coookkkk :)