Bunlar kimsenin ilk çalışması değildir. Kusura bakmayın...
ama benim ilk çalışmalarım güzel arakdaşım neden anlatamıyorum bunu yada neden yalan söyleyeyimki
giridğim matbaada şimdiilik işin teknik yönünü öğreniyorum daha güzel tasarımlarda çıakrttım genelde takvim başlıgı agırlıklı ama onlar ilk çalışmalarımdı oyuzden inanmayacak bişey yok hatalr var şuan bende o göremediğim hataalrı dekupe kesim renk yada benmzer hataları o yaptıgım işlerde görüyorum ama herkes sanki büyük bir firmanın dergsiini yaptımda basılacak gözü ile baktı çalışmalara
oysaki orda kesim baskı vs. hiç bişey hesaplanamdan yapıldı sadece görsellik var o işlerde yani baskıya gitmeyeceği ve o zaman ve halendaha tam oalrak baskı metodlarını kesim Cross vs.. bilmediğim için onları zaten dikkate alarak yapmadım ..
ne ise bu açıklama yeter sanırım ..
yinede yorum için tşk ler .. sizelere kendimi daha iyi anlatmış oluyorum sanırım ..
ama onlardan sornaki ve bazı baskıya giden işlerimi görmek istiyorsanız
adreisnndeki Photo shop çalışmalarım yazan albumden takip edebilirsiniz
:....
ben vedat
sen kimsin yinede tanıştıgımıza memnun oldum
deminki msjımdada belirtmeyi unuttum bu çalışmaları kursta hocam aldı diger öğrencilere sunmak neler yaptıgımızı göstermek amacı ile ..
şöyle bir şansım vardı hocamın matbaasıda odlugu için tasarımlarını begendiremediği yada yogun odlugu zamanlarda ben onun yerine tasarım yaptım ve hepsinide begendirdim ama teknik detayı bildiğinden tasarımlarımı baskıya gelecek şekilde kendisi hallediyordu ..
ne is fazla yazıp Flood yapmiim cahit hocamda bilir ne akdar yeni ve tezcanlı oldguumu buraya geldiğimde onunla çok karşı klarşıya gelirdik
birde arkadaşlar bunula
ilgili konu açtım ama belirtim googlda photoshop dergi kapagı yazında il sırada benim bu tasarımlarım çıkıyor
dergi kapağı yazınca ilk 6 ncı sırada benim tasarımlarım yer alıyor