Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışman olmasına rağmen gayet başarılı yapmışsın

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok teşekkür ederimm ilk başta yapamam diye düşünmüştüm ama sayenizde ilerlemeye karar verdim yorumlarınız ve önerileriniz iiçin hepinize çok teşekkür ederim

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:) var var yapıyorum :) bu seferkini çok başka yapmaya çalışıyorum ilginize çok teşekkürler :) renkleri daha mat ve gerçekçi nasıl yapabilirim istediğim efektleri nasıl verebilirm onların üstüne çalışıyorum acaba çizimleri photoshopla birleştirirsem nasıl birşey olur?biraz daha derinlere daldım yani:)

Son düzenleme:

grafikman

🌱Yeni Üye🌱
bence önce elinde eğitim videoları varsa eğer onları seyret. Hepsini bitir ondan sonra çözümleri düşün.

Yildiray

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok hoş olmuş. hele bir de ilk çalışma olduğu düşünülürse...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
fairylikedenn

at2yenikopyabq0.jpg

yansmafu6.jpg

grafikman

🌱Yeni Üye🌱
yine döktürmüşsün. Sanırım kalemle yaptın bunları. Merak ettiğim desenleri kendin mi çizdin. Eğer öleyse çok başarılı.Siyay ve beyazı çok seviyosun galiba. At için ayrıyetten çok başarılı demek istiyorum . Bence tarzın oturana kadar kimsenin seni etkilemesine izin verme. İçinden geldiği gibi devam et. Kolay gelsin.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok teşekkür ederim evt tablet aldım :) desenleri ben çizdim kafadan attım biraz ama olmuştur umarım

grafikman

🌱Yeni Üye🌱
Çok hoş çalışmalar yapıyosun. Merakla izliyoruz seni. Yine arkadaki desenlere takıldı gözüm. Çok uğraşmışsın belli. Çiçekde çok güzel olmuş. süper

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim :) bu site ve sizlerin yorumları sayesinde sayesinde çizim yapmayı çok seviyorum ve öğreniyorum