Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ya arkadaşım hayırdır ne bu şiddet bu celal :)) iyi eğlendim akşam akşam:)paylaşmak için konulur çalışmalar iyi ya da kötü eleştiriler yapılır.hepsine de açığım.ama şurdan mı aldın burdan mı aldın diye suçlamalara gelemem.o aslı yazısının eps si hala vr bende yollim istersen.senin bi şeye canın mı sıkıldı hayırdır?niye atışma haline getiriyorsun ya da niye böyle suçlamalar yapıyorusun?benim yorumlarımı merak ettiğine göre baya önemli demek ki:)neyse kapatalım dedim yine kapanmadı kapatalım bnce atışma yeri değil burası bnim de hiç tarzım olmadığı halde mecbur bıraktınız

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vallaha güzel çizimler yapırosun niye yalan söyliyim çok tebrik ederim seni aslı abla.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
ben bunu sanmıyrum internette bulmuş olabilir sen çizdigi zannetmiyorum hep koplaya yapmış olabilir

öncelikle Türkçeyi öğrenerek doğru cümle kurmayı öğrenmenizi tavsiye ederim hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan, ayrıca bu site sizin düşüncelerinizle yürümüyor bir kantınız varsa özel mesaj olarak görsellerin linklerini atarsınız bizde gerekeni yaparız. lütfen karşınızdakine saygı gösterin.

Son düzenleme:

tasarımca

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle türkçeyi öğrenerek doğru cümle kurmayı öğrenmenizi tavsiye ederim hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan, ayrıca bu site sizin düşüncelerinizle yürümüyor bir kantınız varsa özel mesaj olarak görsellerin linklerini atarsınız bizde gerekeni yaparız. Lütfen karşınızdakine saygı gösterin.

:d:d:d...............

Moderatör tarafında düzenlendi:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:d:d:d...............

Çok mu komik geldi neden forumda huzur bozucu hareketlerde bulunuyorsunuz eğer amacınız buysa o zaman yanlış yerdesiniz..Lütfen verilen emeğe ve yapılan yorumlara saygı gösterelim..
Teşekkürler.

muzo2123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok basit olmuş ama ilk olması yeterli bi neden neyse devamını bekleriz emeğine sağlık...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
antalya belgeseli için yaptığım storyboard çalışmam

storyboard11.jpg

storyboard22.jpg

storyboard33.jpg

storyboard44.jpg

storyboard555.jpg