Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikman

🌱Yeni Üye🌱
niye kimse yorum yapmıyor bence çok güzel çalışmalar çok emek harcanmış hadi arkadaşlar bence yorum bekliyor arkadaş

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
niye kimse yorum yapmıyor bence çok güzel çalışmalar çok emek harcanmış hadi arkadaşlar bence yorum bekliyor arkadaş

Konu sahibi bile sizin kadar yorum yapın diye bir şey söylemiyor. Nedir bu heyecan. :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:)grafikmann çok teşekkür ederim :) evet gerçekten tek tek çizdim o desenleri görmene sevindimm.yorumu aldım ben saol :) ayrıca burda bana yorum yapın diye birşey dememe gerek yok diye düşünüyorum volkan tekin isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz ama bence emeği görenler yorum yapılsın isteyebilir.ama tekrar söylüyorum yeni başladım ve tabiki yorum yapılsınn eksiklerimi göreyim diye koyuyorum buraya yaptıklarımı.söylemeye gerek duymamam yorum beklemediğim anlamına gelmez.emin olun sürekli takip ediyorum ben.ama gerek yokk yorumu aldım ben :)başka resim koymayı da düşünmüyorum saygılar

Son düzenleme:

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bildiğin yolda devam et...

kendine has bi tarz çıkacak ortaya..

ışık ve gölgeyi incele bu arada..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
tavsiyeniz için teşkkür ederim evt ışık ve gölge gerçekten çok önemli çalışacağım

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk ve 3. çalışman çok hoşuma gitti desenlerin ve çizimleri çok hoş gerçekten ellerine sağlık 3. resimdeki kız da sensin sanırım:D kolay gelsin

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim yorum için bunu yazmıştm yine ama silinmiş nedendir bilinmez :)bn değilim resimdeki kardeşim kendimle pek çizim yapmam

guney1

🌱Yeni Üye🌱
çoook güzel olmuş yaa ellerine sağlık

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gradient Mesh var mı bu çalısmalarda merak ettim ... tskr

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ya gözlük camında gradient var atın arka planına yaptm gradient mesh derken bunu mu demek istedin çok ii bilmiorum programı yeni başladım kendi kendime çözmeye uğraşıyorum

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
fairylikeden yinee

12664+copy.jpg

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim karikatürist.üstteki resimde vücudu,arka planı,petekleri çizdim.baş kısmı gerçek resim.alttaki resimde hepsini tek tek çizdim.yine maus çizimi

Son düzenleme: