Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
burnu sanki biras tuhaf gibi :) güzel olmuş canım ellerine sağlık devamını istiyorum ve bekliyorum :D gözlerini çok begendim

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler canım burnunu aşağıdan ışık vurduğu için pek belli etmek istemedim ama bi bakayım tekrar yorumun için saol :)ama gözlere acaip özendim:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
peki :):) teşekkürler doğru ama bi gözlere çok özendim bi de dudağa özendim gerisi ışık zaten:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
korkuuuu.jpg

böyle daha iyi oldu sanırsamm galiba:):)

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gözler ve dudaklar çok hoş olmuş arkadaşım.uğraştığına değmiş. Ama burundaki ışık ve gölge fazla olunca burun fazla büyük gibi görünmüş. farklı bir çalışma eline, emeğine sağlık...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
grafixo ve deryakrcp çok teşekkür ederim arkadaşlarım evet burun büyük oldu gerçktn :)hemen düzelteceğim

korkuuuuuuuuuuu.jpg

düzelttim:)

Son düzenleme:

grafiteck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasamreklam.net
elinize sağlık. güzel olmuş, herkez aynı şeyi söylüyor yalnız ben yinede söylim yapmanız gereken sadece burun hatları için koyduğunuz gri çizgileri daraltarak inceltip biraz daha renginini açmak. görüntü daha hoş olacaktır, bence..

Tufan ÇETİNDAŞ

🌱Yeni Üye🌱
Gözleri ve burnunun arasında boşluk çok olduğu için burun tuhaf göstermekte, Ama çalışman güzel ellerinize sağlık başarılar dilerim ....

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
grafiteck ve tufan ÇETİNDAŞ yorumlarınız için teşekkür ederim dedikleriniz doğrultusunda düzelttim
korkuu.jpg

umarım iyidir:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim serüvenist:) ama senin çizimlerinin hepsi harikaa desenler ve karakterler süper

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burnu sanki biras tuhaf gibi :) güzel olmuş canım ellerine sağlık devamını istiyorum ve bekliyorum :D gözlerini çok begendim

ya dikkat ediyorum sen de herşeye "güzel olmuş line sağlık" diyorsun. ama aynı mesaj içinde de eleştiriyorsun :D anlamadım ben bu işi!! :S

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
gözler hoş olmuş hatları biraz daha ince kullanırsan daha hoş gözükecek kirpikler de biraz ince olursa daha hoş durucaktır

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya dikkat ediyorum sen de herşeye "güzel olmuş line sağlık" diyorsun. ama aynı mesaj içinde de eleştiriyorsun :D anlamadım ben bu işi!! :S

ilk başta eleştireceginiz şey benim yorumum degil arkadaşın çalışması

insanlar beğenileriyle elestrilerini birarada yapabilirler dimi ?

arkadasım tekrar ellerine sağlık :)

S.Efendi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saçların yüze dogru fazla gelmesi kaşların özelligini biraz kaybetmiş gibi geldi bana biraz daha üstünde durursan iyi olacak gibi emegine saglık çalışmanın devamını bekleriz.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
docker herkes istediği şekilde yorum yapar bence herşeye güzel eline sağlık diye başlanıp sonra da eleştiri yapılması bence en güzel yorumdur ne kadar olumlu yorum olduğunu gösterir vve o insanın ne kadar ince olduğunu gösterir bnce anlaşılmayacak bir şey yok
asit arkadaşım çok doğru diyorsun ince olsa süper olacaktı ama keşke uğraşabilsem çok sabırsızım özendim gözlere ama yarım saat sürmedi bu resim:)
S.efendi saçlar demişsin ama onlar saç değildi:)süs gibi irşey yaptım ama dediğini deniyecem teşekkürler
broken_wings yorumun için teşekkür ederim