Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:):) ya birşey diyeyim mi doğru diyosun sorunun başına x ve y rasyonel sayılar yazmam lazımdı bişe yazmayınca reel gibi düşünülünce soru hatalı oluyor yani seninki de doğru benimki de doğru oluyor :) :) çok çabuk kafadan atmanın zararları işte aslında iyi matematikçiyim :)saygılar efsunlu kız uğraşman yeter :)ama soru hatalı çıktı kesin yani :))

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
:):) ya birşey diyeyim mi doğru diyosun sorunun başına x ve y rasyonel sayılar yazmam lazımdı bişe yazmayınca reel gibi düşünülünce soru hatalı oluyor yani seninki de doğru benimki de doğru oluyor :) :) çok çabuk kafadan atmanın zararları işte aslında iyi matematikçiyim :)saygılar efsunlu kız uğraşman yeter :)ama soru hatalı çıktı kesin yani :))

:) ben anlamam sonuc doğru :D tsk canım düsünüp yazdıgın için hem benim içinde pratik oldu hala unutmamısım :)

erdalozmen

🌱Yeni Üye🌱
fena değil... ama daha iyisini yapabilirsin diye düşünüyorum çizgi yoğunluğun gayet iyi

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
efsunlu kız :) evett süpersinnn:) sen unutmamışsın ama ben yanlış soru yazmışım öğrencilerim görmesin walla :)

erdal ozmen yorum için teşekkür ederim ben yeni başladım illustratorde çizim yapmaya yorumlar sayesinde de geliştirmeye çalışıyorum saolasın

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
100_69711.jpg

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bu çalısmaları nasıl gözümden kaçırmışım çok güzeller emegine sağlık:)

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmaların takdir edilicek çok başarılı çalışmalar daha önceki çalışmalarına da bakmıştım. Hakikaten kendine özgü bir hayal dünyasına sahipsin. Çalışmalarından o izlenimi edindim. Emek verilmiş çalışmalar. Ellerine sağlık. Başarılar diliyorum.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
efsunlu kızz,grafixo,deryakrcp çok teşekkür ederim yorumlar için yorumlarınız sayesinde geliştiriyorum galiba:)saolun

hsyinilahe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bunu sanmıyrum internette bulmuş olabilir sen çizdigi zannetmiyorum hep koplaya yapmış olabilir

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
arkadaşım internette bulduğum şeyleri yayınlayacak bir insan değilim niye öyle bir şeye gerek duyayım ki anlam veremedim çok saçma birşey :)şaka mı yaptın ciddi misin:)ama çok komiksin:):)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
internetten kopyala yapıştır yaptın demenin sebebi herhalde çalışmanın çok iyi olduğunu düşünmen ve böyle bir çalışmayı bu arkadaşın yapabilecek yetiye sahip olmadığını düşünmen olsa gerek. seni temin ederim bu tür çalışmaları yapan uzaylılar değil insanlar ve internete yükleyenlerde insanlar. haliyle bu çalışmayı arkadaşın yaptığına ve internete bizzat kendisiinin yüklediğine inanabilirsin:)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bunu sanmıyrum internette bulmuş olabilir sen çizdigi zannetmiyorum hep koplaya yapmış olabilir

olabilir bir olasılık ya degilse arkadasım o zaman arkadasın yaptıgı emege saygısızlık olmazmı ? ki böyle bir süphen bile varsa üslup çok önemli!!!

varsayalımki böyle bir sey yaptı arkadaş bizi kandırması ona ne gibi yarar sağlayabilir ?

yapılan eleştiri ve yorumlar lütfen mantıklıca olsun

tekrardan emegine sağlık arkadaşım

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim efsunlu kız walla güldürdü beni arkadaş olsun biraz da komiklik şakalar :):)

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmaların çok başarılı özellikle 2. çok güzel bende siyah ve beyazı tasarımda çok begeniyorum eline sağlık