Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk logo denememi babam mod diye bir sirket kurcaz dedi banada tabi logo yapmak düstü..Modun acılımı yok ama ziraat ve tarım ile ilgili oldugunu söyledi yorum yaparsanız sevinirim.. Shot at 2007-08-20
elline sağlık, o harfi yerine kullandığın çicek desenini farklı bişey ler yapsan sanki çiçek üretimi gibi algılanıyor altaki yazı olmasa, ve altaki şekl olmasa iyi olacak
Öncelikle logoda MOD değil M.D gibi harfler var sanki. O harfini çiçek olarak düşünmüşsün. Düşünce güzel ama O harfini hissedemediğimi söylemem gerekiyor. Birde tarım ile ilgili renkleri çağrıştıran en küçük bir his bile yok. Gri renk kullanmışsın. Gri yokluk ve kuraklık anlamınada gelir ki eyvah diyorum.
Bence daha çok tabiatı andıran simgeler ve renkler düşün derim.
ilk önce m nin önindeki kesik çizgiler ne anlama geliyor çözemedim çiçek o harfini hiç anımsatmıyor volkan arkadaşımızın dediği gibi saki m d gibi algılanıyor altındaki şekil de olmamış ama biraz daha çalışarak ortaya güzel bişeyler çıkabilir çalışmaya devam...
biraz daha düzelmiş ama şimdide 4 yapraklı yoncaya dönmüşsün hala O gibi durmuyor açıkçası logo tam olmuş diyemem ama biraz daha çalışırsan olcak sanki
yaptığınız çalışma (logo demiyorum) ilk olması bakımından iyi. Ancak logo tasarımı ayrı bir olaydır. Burada müşteri memnuniyetinin yanısıra müşterinin yerine koyacaksınız kendinizi. Siz eğer tarımla ilgili bir iş yapıyorsanız ve bir logo yaptırmak isteseydiniz neler geçerdi kafanızdan. Olay sadece harfleri koymak ve üzerine bir yaprak kondurmaktan ötedir. Kendinizden birşeyler katacaksınız. Aynen yemekte tuzu unutuzsanız tatsız olur. işte öyle birşey. bunun için ilk yaptığınızı değil içinize sinen gerçekten işte bu dediğiniz çalışmayı okeyleyin kafanızda ondan sonra müşteriyle iletişim kurun. başarılar ukalalık ettiğimi sanmayın yılların tecrübesini aktarmaya çalıştım. naçizane
ilk logo denememi babam mod diye bir sirket kurcaz dedi banada tabi logo yapmak düstü..Modun acılımı yok ama ziraat ve tarım ile ilgili oldugunu söyledi yorum yaparsanız sevinirim.. Shot at 2007-08-20
hak için yaptığın eleştiri işte burada kendini gösteriyor. yorum ve eleştiri karşılıklı eğitimdir. İlla ki birşey söylemiş olmak için yorum yapılıyorsa o yorum ne yorumu yapana ne de yorum yapılan işi yapana katkı sağlar. genç bir kardeşimizsin. arı çiçek toplamadan bal yapmaz. iyi bir arı olmak iyi bal yapmayı sağlar sevgi ve saygılar.
ııımod olmus ilk logo bide ibm den kacmak lagzım ilk logodaki kesik m font u yala mod yazıp yesil kullanırsan surulmus bi tarla izlenimi verebilirdiye dusunuyorum hemde daha sade olur bunu logotype olarak kullanıp amblemide sadece bir yoncayla olusturabilirsin ama yoncayı iyi sitilize etmen gerek herhangi bi yonca olmamalı mod un yoncası olmalı
Mavi: tarım sekterüyle uyumsuz bir renk bence.Sarı kahverengi yeşil siyah daha uyumlu olur. Yonca: 5 Yapraklı yonca olmazki! daha farklı birşey bulsan daha iyi olur. Güzel:İlk resimdeki altı çizmek amacıyla kullandığın gri motif güzel duruyor.
bence. iyi çalışmalar
eline sağlık demeyi unutuyordum az kalsın. eline sağlık.