Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Web Site Tasarımım... Bebek Çiçek

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne Kadar Şablon üzerinden yapsamda ilk işte...
Yaparken çok heyecanlandım ama :angel::angel:

cccii.jpg

Benzer konular

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir ilk olmasına ragmen gayet iyi bir adım atmışsın.Güzel ellerine saglık:)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
sade bir tasrım olmuş;ilk için iyi eline sağlık
fakat konuyu yanlış bölüme açmışsın

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sade ve şık bir tasarım olmuş. İlk olduğunu da düşünürsek gayet başarılı.
Emeğinize sağlık.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Konuyu Yanlış yere kaydettiğim için özür dilerim öncelikle.
Bir anlık heyecan :) Yetkililerden yardım istedim o konu hakkında.
Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk web site tasarımında e-ticaret sitesimi yaptın =)) koyduğun resim daha kaliteli olsa iyi olurdu.Çok bulanık gözüküyor.Header ve menü headerlarından oluşan,piyasada aynı tarz milyonlarca sitenin olduğu bir tasarım yorum yapılacak pek bişeyde yok.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık...
Göz yormuyor ve şık görünüyor
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hazır şablon değil mi ?

O zaman siz tasarlamış değil, editlemiş oluyorsunuz :)
Amacım hevesinizi kırmak değil...fakat burada emek' in ne kadarı size ait tartışılır.

Başlangıç ve deneme için güzel, fakat daha özgün çalışmalar yapmanızı öneririm.
Kolay gelsin ...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Hazır şablon değil mi ?

O zaman siz tasarlamış değil, editlemiş oluyorsunuz :)
Amacım hevesinizi kırmak değil...fakat burada emek' in ne kadarı size ait tartışılır.

Başlangıç ve deneme için güzel, fakat daha özgün çalışmalar yapmanızı öneririm.
Kolay gelsin ...

Bu yoğunluğun arasında ilk kez böyle bir hazır şablon üzerinden de olsa site yapma imkanım oldu :( Zamanım olsaydı ve site konusunda daha deneyimli olsaydım eminim daha iyi çalışmalar yapabilirdim.

Yine De Teşekkürler...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yoğunluğun arasında ilk kez böyle bir hazır şablon üzerinden de olsa site yapma imkanım oldu :( Zamanım olsaydı ve site konusunda daha deneyimli olsaydım eminim daha iyi çalışmalar yapabilirdim.

Yine De Teşekkürler...

Zaten yapabileceginizden emin oldugum için böyle bir yorum yaptım...amacım sizi kırmak değil...Ama eminim sizden daha iyileri çıkacak...Tasarım kötüde olsa, özgün olsun :)

Sizi kırmak istemezdim :S Aksine birşeyler yapmaya çalışmanız çok güzel.

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
editlediğin için bi yorum yapmıyacağım ama özgün işler yapmanı öneririm başlangıç aşamasında olduğun için birkaç sektörel site gezersen neyin nerede olabileceğini oturtursun kafanda gerisi renkler ve şekiller sana kalmış kolay gelsin

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
lamerlik, editleme, şablon kullanma... bu konulardaki eleştirileri çok acımasız buluyorum. Bir şeyi öğrenmenin bilinen 2 yolu varsa;
1. si okuluna gitmek ( Ki türkiye de bu işi gerçekten öğrenebileceğiniz 3 okul var sa var)
2. si nasıl yapıldığına bakmak...

Mesleğe yeni adım atacakların şablonlar üzerinden çalışması oldukça mantıklı. Zaten şablonlar üzerinden çalışanlar da 2 ye ayrılıyor.

1. Zamanla bu şablonların mantıklarını kavrayıp kendi değerlerini üreten yaratıcılar
2. basarım şablonu geçerim ne gereği var abi diye geçinen yarım akıllılar...

2. grup zaten ilk sert dönemeçte virajı alamayıp kaportasını bi güzel dağıtıyor...

EK: yaratıcılık gökten zembille inmez...

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaratıcılık tabiki gökten zembille inmezde,şablonları editlemek konusunda hemfikir değilim.Bence web design inspiration adı altında bulunan siteler gezilebilir.Yada sitelerin fotolarının olduğu paketler indirilir.Bu fotoğraflar incelenir.Ve sonra aklında bişeyler canlanır tasarıma başlarsın.Şablonlar sadece nasıl yapıldığına dair incelenebilir.Şablonu editlemek gerekmez ve size faydada sağlamaz.Kötü bir alışkanlığa yani hazır tasarımcılığa yönelmenizi tetikleyebilir ;) Edite hiçbir şekilde başlamayın bu işe yeni başlamış dahi olsanız.Siteleri gezin ve herbirinden esinlenerek kendinize özgü tasarımlar yaratın.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
haklısınız bu konuda ben de isterim daha özgü tasarımlar yapmak yalnız bu iş müşterinin bir işi olduğu için ve de şablon hazır yani verilen fiyat ve müşterinin istediği şablon bu. Ama en yakın zamanda bunlarla ilgili daha çok bilgi edineceğim. Eğitimini yavaş yavaş almaya başladım. Teşekkür ederim.

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
öncelikle emeğine sağLık arkadasım . cok hos oLmus . editLemek yeni bi site yapmaktan daha zordr . fakat ufak bi tavsiyem oLucak. ps de cok gusel brush'lar var. tabLo icLeri birazcık boş kaLmş hos desenlerle süsliyebiLRsin . tebrikler yinede eline sağLık .

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
editLemek yeni bi site yapmaktan daha zordr.

Hahahahha hiç güleceğim yoktu ya koptum bu lafı görünce.Dediğin laftan haberin varmı arkadaşım bu lafı hangi ruh haliyle söyledin cidden merak ediyorum?

Yeni bir site yapmak için saatlerce düşünürsün kafanda bir taslak oluşturmak için.Ve sonra onu çizersin süslersin.Ama editlemek hali hazırda bulunan bir tasarımda ufak değişiklikler yaparsın.Şablon bellidir düşünmene gerek yok.Herşey çizilmiştirde.Sen sadece biraz değiştirirsin.Hangisi zor sen karar ver ve bi laf söylüyorsan düşünmeden söyleme komik duruma düşersin bu da benden sana tavsiye.

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
editLemek yeni bi site yapmaktan daha zordr.

Hahahahha hiç güleceğim yoktu ya koptum bu lafı görünce.Dediğin laftan haberin varmı arkadaşım bu lafı hangi ruh haliyle söyledin cidden merak ediyorum?

Yeni bir site yapmak için saatlerce düşünürsün kafanda bir taslak oluşturmak için.Ve sonra onu çizersin süslersin.Ama editlemek hali hazırda bulunan bir tasarımda ufak değişiklikler yaparsın.Şablon bellidir düşünmene gerek yok.Herşey çizilmiştirde.Sen sadece biraz değiştirirsin.Hangisi zor sen karar ver ve bi laf söylüyorsan düşünmeden söyleme komik duruma düşersin bu da benden sana tavsiye.

UPs :S gereksiz bi yorum. Yeni bi tasarım yapmak kadar koLy bise yKtr en azından bnm icin ! yaPılan hazr tempLateLerde tabLalarını ayarlamak i css ' leryle oynamak cok daha zordr .