Bir sorum olacak... Illüstratör cs5 programında ai formatlı bir çalısma neden açılmaz ? Benim bildigim cs6 ise... ama baska nedeni varmıdır?
Bir sorum olacak... Illüstratör cs5 programında ai formatlı bir çalısma neden açılmaz ? Benim bildigim cs6 ise... ama baska nedeni varmıdır?
evet arkadaşlar bileniniz varmıdır cs6 da pdf açamıyorum rgb olarak açılıyor üsttekı versıon hatasından sonra
kendi yarama melhem olamadımkı daha![]()
* Yüksek versiyonlar ondan önceki tüm sürümleri kolaylıkla açarlar.
* Cs serisinin neredeyse tamamı birbirlerinin çalışmalarını kolaylıkla açar.
* Düşük versiyonlarda ise örneğin 8 - 10 serisi kayıtlı dosyayı Cs serisinden açarken kullanılan lens ve degradelerde veya sayfa harici çalışmaları görmezler. Yai düşük versiyonlarda yüksek seriler açılmamazlık yapabilir.
* Dosyanız ya kayıt sırasında arızalanmıi yada EPS olarak kaydedilmiş Photoshop dosyası olabilir. Photoshop uygulamalarında kullanılan lens, efekt, çözünürlük ve katman (layerlar) ların açık kalmasından kaynaklı sorun yaşanıyor olabilir. Yani basitçe dosya Ps dosyası iken siz Ai de açmaya çalışıyor olabilirsiniz..
* Bir dahakine kendinize ait bir konu açarak, konu sahibinin konusunu dağıtmayınız.
Yukarıda yazdıklarım sizin içinde geçerli. Çalışmanızı Photoshopta açarak kontrol ediniz. Vektörel olmayabilir.
ben ıllustrator deneme surumunde çalısmalar yaptım çalısmalarımı pdf olarak kaydettım bugun illustrator portable cs6 ındırdım ve yapmıs oldugum calısmalarda vercıon hatası verdı