Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesing CS6 ile HTML sayfalar hazırlamak

dusuneninsan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, ben indesing cs6 yı kullanarak hazırladığım makaleleri html olarak export etmek istiyorum. Sonra bu html sayfaları web siteme inport etmek istiyorum.

HTML export işlemini yapıyorum. Ancak resimlerin ve metinlerin yerleri değişiyor. Yeniden düzenleme yapmak gerekiyor. Bu düzenlemeye gerek kalmadan export işlemini nasıl yapabilirim.

Benzer konular

ErsemErcil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pek tavsiye etmem boyle yapmani.. Cok saglikli ve duzgun HTML cikardigini zannetmiyorum Indesign'in. Ama bu sekilde export edip Dreamweaver'dan duzeltebilirsin yerlerini. Export yaparken 'based on page layout' opsiyonunu kullaniyosan tabi. Onu yapmadiysan oyle dene bide bence.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba, ben indesing cs6 yı kullanarak hazırladığım makaleleri html olarak export etmek istiyorum. Sonra bu html sayfaları web siteme inport etmek istiyorum.

HTML export işlemini yapıyorum. Ancak resimlerin ve metinlerin yerleri değişiyor. Yeniden düzenleme yapmak gerekiyor. Bu düzenlemeye gerek kalmadan export işlemini nasıl yapabilirim.

Adobe muse kullanın, arayüzü hemen hemen indesign ile aynı ve sayfaları hazırlarken linkleri, butonları, videoları kolayca yerleştirip önizleme özelliği sayesinde webde nasıl çalıştığını görebiliyorsunuz.