Merhaba arkadaşlar, otomatik sayfa nosu veriyorum, sayfaya uygulamasına rağmen Pages'ta (layout) görünmüyor numaralar, orada 1, 2, 3... diye gidiyor yine...
Sorunumla karşılaşmış ve çözmüş olanlar var mı acaba?
arkadaşlar önceden word ile dizgi yapıyordum şimdi tavsiye üzerine indesing ile diz yapmaya başladım dizgi yaptığı kitaplar yaptığım 300-700 sayfa arapça kitaplar ancak indesing çok fazla kasmaya başladı hiç işlem yaptırmıyor bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum ama neyi bilmiyorum makinanın donanımı husunda yeni topladım makinayı amd fx 9370 işlemci 24gb ram ekran kartı amd radeon 7370 makinanın donanımı sorun olduğunu düşünmüyorum lütfen yardım ediniz
arkadaşlar önceden word ile dizgi yapıyordum şimdi tavsiye üzerine indesing ile diz yapmaya başladım dizgi yaptığı kitaplar yaptığım 300-700 sayfa arapça kitaplar ancak indesing çok fazla kasmaya başladı hiç işlem yaptırmıyor bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum ama neyi bilmiyorum makinanın donanımı husunda yeni topladım makinayı amd fx 9370 işlemci 24gb ram ekran kartı amd radeon 7370 makinanın donanımı sorun olduğunu düşünmüyorum lütfen yardım ediniz
Bu kadar çok sayfaları çalışmaları "book" olarak hazırlarsanız bir sorun yaşamazsınız.
Book mantığı ile örneğin her bir bölümü ayrı bir indesign belgesinde çalışabilirsiniz ve dilediğiniz zaman bölümleri book'a ekleyebilirsiniz, yaptığınız eklemeler ve çıkarmalar yüzünden oluşabilecek değişiklikler (örneğin sayfa nolar) otomatik olarak book üzerinden güncenlenir.