Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnşaat-Mühendislik Logo Çalışması

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar inşaat firmasına yaptığım logo tasarımı nasıl olmuş sizce? Değerli düşüncelerinizi bekliyorum

yavuzinsmn0.jpg

•´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`•

Benzer konular

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 nolu logo baştan aşağı çok güzel olmuş. İnşaat ile ilgili imaj seçimin gerçekten de güzel. V harfinin içinde bulunan kırmızı espri çok güzel ve yerinde durmuş. Karakter seçiminde de profesyonellik kokuyor. Firma ünvanını küçük harflerle kullanmak da son derece cesur ve akıllıca bir seçim. Emeğine sağlık...

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
kullandığın vektör binalar Türk mimarisine pek uygun değil :(
fakat 1. güzel olmuş.
Ellerine sağlık.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürşer arkadaşlar bu logolarla ilgili kartvizit tasarladım ve onunda konusunu açtım onuda inceler ve düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende 3. yü çok beğndim sade güsel ve anlaşılır emeğine sağlık gerçekten her 3ündede düşüncen güsel

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 3 çalışmanın üçününde ayrı bir havası ve güzelliği var. tabiki görsellik açısından en göz dolduran çalışma 1. çalışma. ama bu çalışma için söylemem gereken bir kaç cümle var.
güzel ve başarılı bir çalışma ama işte bu çalışmanın baskı aşamasında zorluklar firmayı bekliyor olacak. "V" harfindeki ve bina şekillerinin altındaki kırmızıda baskıda muhakkak sorun çıkar. ya beyazlık kalır yada renkler birbirinin üzerine biner. bu sorunlar ve soldaki bina resminin pencerelerinin baskıda boyayla dolmaması için ( çok küçük oldukları için aydingerden çıkış alınırsa kesin dolar) her baskıda film çıkış alınması gerekir. maliyetten kaçabilmek için aydinger kullanan matbaalar ise bu logoyu batırırlar diye düşünüyorum.

bu kadar yazmışsın peki napılacak dersen soldaki binanın pencerelerindeki yatay çizgileri kaldırmanı bahsettiğim kırmızıları siyahın %50 tramına almanı tavsiye ederim. evet bu çalışma kadar hoş durmayabilir ancak kağıt baskıdaki oturmamış renklerden daha iyi olacağına eminim.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşkler düşünceleriniz için

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
üçüde birbirinde şık logolar ellerine sağlık ben 1 numara diyorum

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyvallah kardeşim teşekkürler

mavi1974

🌱Yeni Üye🌱
birinci çalışma gayet iyi ve görsel olmuş bence ayrıca aydınger çıkış alınsa bile okadar sorun olacağını sanmıyorum kırmızıya biraz strok verililirse no problem siyah renk baskıda kırmızının üstüne gelsede pek sırıtmaz ellerine sağlık.

ertekin

🌱Yeni Üye🌱
Birinci ve ikinci çalışma kalabalık. Birinci logo, (müşteri firmanın özelliklerini bilmeden yazıyorum) uygulama alanlarında sorun çıkarabilir. Üçüncü çalışma “logo” kavramına daha yakın. Ama böyle çatı ve baret! İmgeler firmanı yeterince vurguluyor mu? Bir de, inşaat firması için serifli yazı karakteri kullanmadan önce iyice düşünmek gerekir.
Diye düşünmekteyim.
Kolay gelsin.

hiLaL34

🌱Yeni Üye🌱
Üçüde ßaşarıLı ßence..TeßrikLer..

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
düşünceleriniz için tşkler arkadaşlar, göz ününde bulunduracağım

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel çalışmalar eline sağlık...

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 ve 3 beğendim seçim yapmak zor baya tebrik ederim kolay gelsin...

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana Göre Ikinci Siradaki Güzel Ama Turuncu Kullanilarak Birazdaha Canli Olabilir