Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

internet uzerinden calisacak grafiker ariyoruz.

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hahaha ne derseniz deyin devam eder bu mail bırakmalar... neden çünkü zahmet edip sonunu okumuyorlar... yani o kadar dikkatli grafikerler... o kadar dikkatlilerki 2008'de verilmiş acil ilanına bi uyanık başvuruyor bakmadan peşi sıra herkes atlıyor yine... aslında forumda son yazılan önce gelse ne güzel olur... o kadar....

benimde bi kitap işim var 120 sayfa sayfa başı 1 tlye yaptırmak istiyom :rofl: kendim sayfabaşı 10 tl alıcam ama olsun o kadar...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
hahaha ne derseniz deyin devam eder bu mail bırakmalar... neden çünkü zahmet edip sonunu okumuyorlar... yani o kadar dikkatli grafikerler... o kadar dikkatlilerki 2008'de verilmiş acil ilanına bi uyanık başvuruyor bakmadan peşi sıra herkes atlıyor yine... aslında forumda son yazılan önce gelse ne güzel olur... o kadar....

benimde bi kitap işim var 120 sayfa sayfa başı 1 tlye yaptırmak istiyom :rofl: kendim sayfabaşı 10 tl alıcam ama olsun o kadar...

Ne iş olursa yaparım abi :D !!!

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ortada bir emek harcanacak ve bunun değeri 3-5 TL olacak öyle mi? Biri bana bunun şaka olduğunu söylesin:D

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Ayhan SARIDAĞ

25/10/1960 Aydın doğumlu
1983 Güzel sanatlar Grafik bl. mezunu
Meslek tecrübesi 26 yıl
Tasarımcı grafiker
Html tabanlı web sitesi
Matbaa, Ambalaj grafikeri
Sıvamalı ofset kutu hazırlık ve takibi
İkamet İstanbul Avrupa
Ulaşım sorunum yok
Gsm:.0539.949.56.03
Kullandığım programlar: PC'de
Corel, Photoshop, Eye Candy, Preps
Talep edilen ücret 1500 TL
cv_grafikerayhan@hotmail.com

rawn

🌱Yeni Üye🌱
grafitip@msn.com eklerseniz bu konu hakkında konuşabiliriz...özel bi mağazanın işlerinide yapıyorum.. ( illustrator-freehand-coreldraw-photoshop-indesign )

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkesin kendi tercihi tabi ki.

Bir yandan M. Ayan'a hak veriyorum. Çünkü amatörler yüzünden piyasa gittikçe ölüyor. Bir yandan da mevo81'e hak veriyorum. Herkes istediğini yapmakta özgürdür. Paraya ihtiyacı olan 5'e de 10'da yapar bence. Yeter ki amatörlerin gazabına uğramasın şu işverenler, profesyonel grafikerlerde rahat bir nefes alsın.

Halk eğitim kursu adı altında grafikerlik kursu açılıyor, öğrettikleri şey sadece bir kaç menü ve tool'ların ne işe yaradığı. Ordan çıkan arkadaş ben grafikerim diye geziyor. Hani zemin? Hani saha? Hani tecrübe? Dur bakalım daha bismillah yani.. Bu tarz kişiler özellikle bayan olanlar işe alınıyor haliyle yapamıyorlar ve grafikerlik ne ucuz meslekmiş oluyor insanların gözünde.

Çok ayrı bir konuda zaten her yere BAYAN grafiker aranması. Çok ayrı ve sinir bozucu.

Arkadaşım bence insanların nereden mezun olduğu değil ne yaptığı önemlidir. Herkes üniversite okuyamayabilir yada erkes 1000 lerce lira kaliteli kurslara para akıtamayabilir. Programları öğrenmek zor bişey değil, ben kendi kendime öğrendim. Renk bilgisi, persfektif vs. gibi bilgilere de ulaşmak artık çok kolay, internet, kitaplar vs. yeter ki kişisinin hayal dünyası geniş olsun, üretebilsin. Teknik bilgiler öğrenilir, yeterki kişi bu işe gönül versin, araştırmacı bir kişiliği olsun, yenilikleri takip etsin. Şahsen ben şu an İsmek'in kursuna gidiyorum, ve programlarda ki önemli her nokta en kısa yollarıyla öğretiliyor. Bu öğretilenler neticesinde kişi zaten bu işe gönül vermişse biraz çabayla daha profesyonel kısımlarıda rahatlıkla öğrenir.

batu1928

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sorucozum.com
Valla diyecek söz bırakmıyorsunuz ya hala mı ilgileniyorsunuz. Bence çok ayıp... Emeklerimizi çöpe atmayın lütfen. emek bu kadar basit değildir.