Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internetin gelişimi hakkında deneme bir afiş tasarımım
Bence birinci calismaniz cok karamsar biraz renk katmayi denemelisiniz, ikincisi birinciye nazaran daha iyi ama gorsel olarak biraz daha verimli kaynaklar kullnmalisiniz. Ayrica afislerin bir slogani ya da ciklayici bir metni yok...
Bence bol bol tasarim inceleyip bol bol arastirma yapmalisiniz.. Tesekkurler
Evet sanırım öğrencisiniz, çalışarak kendinizi geliştireceksiniz... İlk çalışma bence de çok karamsar olmuş, 2. çalışma da bana basit geldi. Ama şevkinizi kırmak istemem, gittikçe daha iyileride çıkacaktır, emeğinize sağlık...
yeni başladığınız açıkça belli oluyor. 1. çalışmanın karamsarlığına katılıyorum. 2. çalışmayı ise karışık ve ne anlatmak istediğini bilemez buldum. Deneme yapmak için çok kolay bir konu seçmediğini de belirtmek isterim. iyi çalışmalar...
İlk olarak 1. çalışma normal afiş boyutunda değil.Bide internetin gelişimi hakkında biraz daha araştırma yap domain uzantıları yerine internetin gelişimini daha iyi anlatan şeyler bulabilirsin...