Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burda farkettiyseniz hile yaptığı tespit edilen yarışmacının diyor yarışmacının dışındaki birilerinin hile yapması durumundan bahsedilmiyor ilginç ne diyebilirimki artık

Sonuna kadar destekliyorum. iki site arasında rekabet yüzünden bizim logolarımız güme gitti. bu ne biçim sistemdir. Yalnız, nasıl ki binlerce kişi logolarımıza oy vermek için geldiyse.. Yine sitenizin çok güzel bir şekilde propagandasını yapacağım. Buna inanın. Eğer haksızlık düzeltilmez ise...

jelibonn

🌱Yeni Üye🌱
tinceoglu

git kendini başka sitelerde tatmin et yarışmanın ve sitenin içine ettin resmen..

bir de haklıymış gibi açıklama yapman yok mu

sen ne utanmaz bir insansın yaaa

bir de grafik bölümünü okumuşsun halkın seveceği logolar yaptım diyorsun

burayı lunapark mı sandın tinceoglu!!!!!!!!

senden zerre miktar grafiker olmaz

bu mudur ahlakî boyutun

sen ve senin gibiler oldukça türkiyedeki grafik tasarımın sonu berbat

keşke bir kimliğini açıklasaydın da seni mezun edecek akademisyenlere bu yazdıklarını ve yaptığın haltları gösterebilseydim..

YAZIK SANA YAZIKKK!!!!!!!!!!

daremre

🌱Yeni Üye🌱
tinceoglu

git kendini başka sitelerde tatmin et yarışmanın ve sitenin içine ettin resmen..

bu mudur ahlakî boyutun

keşke bir kimliğini açıklasaydın da seni mezun edecek akademisyenlere bu yazdıklarını ve yaptığın haltları gösterebilseydim..

Haklısın arkadaşım emeğe saygı duyalım iyi olan kazansın

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tinceoglu

bu mudur ahlakî boyutun

1.si sen hangi vasıfla tanımadığın insan hakkında böyle konuşuyorsun.
2.si adam benim suçum yok, iki site arası rekabet yüzünden güme gittim diyor.
3.sü sende bu saygısızlık varken, merak etme sendende grafiker değil hiçbir şey olmaz.

YAZIK SANA YAZIKKK!!!!!!!!!

jelibonn

🌱Yeni Üye🌱
al işte al birini vur ötekini

hiç konuşma xray sen de vukuatlısın

senin çalışmalarında da manipüle oldu saf sanmayın insanları

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın X-RAY ve Tinceoğlu yu suçlamak doğru bir yaklaşım değil,

ancak burada hileli yöntemle oylar bu iki logoya geldiği için logolar yarışma dışı bırakıldı.

Logoların yarışma dışı bırakılması asla kimseye , logo yaratıcılarına söz söyleme hakkı doğurmaz.

Her şeyden önce bu yarışma için emek harcayan, çalışma yapan insanların emeğine azami saygının duyulması esastır.
Kurallar gereğince logoları yarışma dışı bırakılmış arkadaşlarımıza bugune kadar yaptıkları katkı ve harcadıkları emek için teşekkür ederiz.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın X-RAY ve Tinceoğlu yu suçlamak doğru bir yaklaşım değil,

ancak burada hileli yöntemle oylar bu iki logoya geldiği için logolar yarışma dışı bırakıldı.

Logoların yarışma dışı bırakılması asla kimseye , logo yaratıcılarına söz söyleme hakkı doğurmaz.

Her şeyden önce bu yarışma için emek harcayan, çalışma yapan insanların emeğine azami saygının duyulması esastır.
Kurallar gereğince logoları yarışma dışı bırakılmış arkadaşlarımıza bugune kadar yaptıkları katkı ve harcadıkları emek için teşekkür ederiz.

Madem hak veriyorsunuz. 3 numaralı logom neden yarışma dışı bırakıldı. O logoda hile mi vardı?

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bugune kadar yapmış olduğumuz genel uygulama logolardan herhangi birinde hile tespit edilmesi halinde yarışmacılara ait olan tüm logoların kaldırılmasıdır.Bu nedenle logo kaldırılmıştır.Daha önce yapılmış olan uygulamadan farklı bir durum söz konusu olmamıştır.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bugune kadar yapmış olduğumuz genel uygulama logolardan herhangi birinde hile tespit edilmesi halinde yarışmacılara ait olan tüm logoların kaldırılmasıdır.Bu nedenle logo kaldırılmıştır.Daha önce yapılmış olan uygulamadan farklı bir durum söz konusu olmamıştır.

Tamam o zaman diğer kalan tüm logolara da ben hile yaparım, onlarınkini de kaldırırsınız. Yarışma biter. Sizde ipad vermekten kurtulursunuz. En baştan beri planınız olduğu gibi. Sanalsepet sitesinin çok güzel reklamını yapacağım merak etmeyin. Yapılan haksızlığa cevabını vereceğim.

3. logomun getirilmesini istiyorum...Benim ne günahım var.Ayıp bunca emeğe..

daremre

🌱Yeni Üye🌱
Sayın fprot ;

Ben 4. ve 9. logonun sahibiyim modemim de sorun çıkınca değiştirmek zorunda kaldım sanalsepet sitesine girdiğimde oy istiyor. Bende önceden oy atmıştım sonuçları nasıl görürüm yardım edin lütfen

Aksi halde tekrar oy kullanmak zorunda kalacam.

tinceoglu

🌱Yeni Üye🌱
o bana hakaret eden arkadaşa gerekli cevabı verirdim ama belli sebeplerden ötürü burda daha fazla yorum yapmama kararı aldım seyirciye oynadım dedim logolarımın grafiksel değeri olmadığını söylemedim en nihayetinde bu eğlenmek için yapılan bi oyundur ayrıca seyirciye oynamadığım yani normal kriterlere göre düzenlediğim logoyuda gönderdim keza onlar daha fazla oy aldı zaten konuşmiyim diyorum ama dayanamıycam sanırım sen bikere aile terbiyesi almamışsın belliki yaşında küçük, insanlara bu şekilde hakaret etmen senin kendini küçültmenden başka bişey değildirdir bunu kulağına küpe et bence böle kafasına estiği gibi insanlara hakaret edebilen birisinin banlanması gerektiğini düşünüyorum o seslendiği şahıs kimse ona söylüyorum... terbiyesizliğinde bu kadarı artık... yaratıkmış bütün hayatın boyunca kitleleri etkilemek için yaşadın üzerine giydiğin kıyafet bile başka birini etkilemek içindir terbiyesiz grafik tasarımın konuşulcağı bir organizasyonda tabiki bu şekilde davranmam ben.. ahlaksız ...

daremre

🌱Yeni Üye🌱
Sayın fprot ;

Ben 4. ve 9. logonun sahibiyim modemim de sorun çıkınca değiştirmek zorunda kaldım sanalsepet sitesine girdiğimde oy istiyor. Bende önceden oy atmıştım sonuçları nasıl görürüm yardım edin lütfen

Aksi halde tekrar oy kullanmak zorunda kalacam.

tekrar soruyorum

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@daremre Durumunuz buysa oy verebilirsiniz

olcanlok

🌱Yeni Üye🌱
şuan son kalan logolara baktım... fprot bey sizce bu logolardan birini kullanırsanız hem sitede hemde kurumsal kimlik olarak sizin sitenizi yansıtacağına inanıyormusunuz?

bir sorum daha var dediniz ki firma hangi logoyu kullanmak isterse (halk oylamasında birinci gelen logo haricinde) ona telif hakkı ödenecektir.Peki bu logoların içine 1nci aşamada elenen logolarda dahil olabilecek mi?

Saygılar Oğulcan Lok

matrix_y_z

🌱Yeni Üye🌱
bazı yarışmacılar yüzünden yarışmadaki ciddiyet kaybedildi

ama yine geriye kalan orijinal bir logo hala var diyebiliriz??

hem bu hem de

sanal sepet firması hangi logoyu kendi renklerine bağlayacak
asıl konu o..
baksanıza kurum diğer logoları umursamıyor bile??

hadi herkes bir tahminde bulunsun bakalım??.........

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorulan sorulara toplu bir yanıt verelim.

Öncelikle sayın Gkonya vermiş olduğunuz linklerde şu anki yarışma yer almakta. Ancak konu ile ilgili olarak üşenmeyip verdiğiniz logo id değerlerine baktım.
106 idli logonuzun sonucu 3.3
107 idli logonuzun sonucu 2.5
dur. Bu değerler ilk on sıra için gerekli ortalamanın çok gerisindedir.

Firmanın hangi logolar arasında seçim yapacağı konusunda gelen soruya ise firma karar verecektir, elenen veya yarışmadan ihraç edilen (yarışmacıların kendi istekleri ile çekmiş olduğu logolar buna tabi ki dahil değildir) logolar arasından da bir tercih yapılabilir; halen yarışmada olan logolar içerisinden de birisi tercih edilebilir.

daremre

🌱Yeni Üye🌱
Sayın fprot;

sanalsepet.org adresinde yazmakta olan ''Önemli Duyuru: Yapılan incelemelerde, verilen oylarda hile saptanan 7 ve 10 numaralı logolar, aynı katılımcı tarafından yaratılmış olan 4 numaralı logo ile bir gsm firmasının eski logosu ile çağrışım bulunduran 6 numaralı logo yarışmadan ihraç edilmiştir''

4 numara doğrumu yazıldı yoksa orada hata mı var bilgilendirir misiniz

GKonya

🌱Yeni Üye🌱
Sorulan sorulara toplu bir yanıt verelim.

Öncelikle sayın Gkonya vermiş olduğunuz linklerde şu anki yarışma yer almakta. Ancak konu ile ilgili olarak üşenmeyip verdiğiniz logo id değerlerine baktım.
106 idli logonuzun sonucu 3.3
107 idli logonuzun sonucu 2.5
dur. Bu değerler ilk on sıra için gerekli ortalamanın çok gerisindedir.

Firmanın hangi logolar arasında seçim yapacağı konusunda gelen soruya ise firma karar verecektir, elenen veya yarışmadan ihraç edilen (yarışmacıların kendi istekleri ile çekmiş olduğu logolar buna tabi ki dahil değildir) logolar arasından da bir tercih yapılabilir; halen yarışmada olan logolar içerisinden de birisi tercih edilebilir.
Peki verdiğim linkte asağıda yazan oy ortalaması neyi yansıtıyor?