Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın alexiacortez

ikinci tur oylamasına katılmak için herhangi bir üyelik girişi gerekmemekte.
Ayrıca belirtmek gerekir ki ilk tur oylamasında, elemine edilen blok oylar haricinde yaklaşık 270 farklı ip adresinden girilip oy kullanılmıştır. Bu da en az bu sayıda insanın girip oy kullanabildiğini göstermektedir.

Nedeni kendinizde arayın yorumunun sebebi budur.

Yarışma devam ettiği için düzenleyenler olarak çok fazla yorum yapma şansımız bulunmamakta. Yarışma süreci bittiğinde bizlerin de söyleyecek sözleri olduğunu anımsatmak lazım.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk 10'a girenleri tebrik ediyorum.. yolları açık olsun..
ancak lütfen şu forumda kimse karnından konuşmasın..
"halktan biri" oldıuğunu iddia edenler, "kendi logolarına" sonuna kadar sahip çıksınlar elbette ama bunu "sivil inisiyatif" kisvesi altında yapmasınlar! kamuoyu oluşturma gayretleri çok sırıtıyor ve yakışmıyor.. bu ve benzeri, "karnından yazılmış" ve bir logoyu destekleyen meajların iyi niyetine inanamayacağımı ifade ediyor, (öyle veya böyle) ilk 10'a giren tüm katılımcılara tekrar "iyi şanslar" diliyorum (çünkü ihtiyaçları olacak!!)

halktan biri

🌱Yeni Üye🌱
sevgili amonyumnitrat kardeşim yaftalamak hiç hoş birşey değil.

ben burada ne eser sahiplerini ne de sanal sepet yönetimini tanırım.

yarışma sadece 7 dakikalık farkla katılamamış biri olarak içinde dahi bulunmadığım bir platformda beni hangi hakla yargılayabiliyorsun!

heyhat öfke ve sinirini bana değil sıfırcılara çekmen gerekiyor!!!!!!

nereye saldıracağını şaşırmış gibisin.

iyi yapılan logolar ortada zaten.

logo mantığını çözen az çok bu işlerle ilgilenen biri olarak kendimce yorumları yaptım

beni kimseyle eş tutman bilen ne kadar saçma ve kolaycılık!!

kendi logonun hıncını böyle ALMA OLUR MU!!!!??

matrix_y_z

🌱Yeni Üye🌱
siz burada birbirinizle uğraşana kadar uyanığın biri eşe dosta haber etmiş oyları havalarda uçuyor.

7 numaralı logo 1 saate takın bir sürede neredeyse 80 lere yakın oy toplamış bile

yuuuuuuuuuuuuh diyorum!!!!!!!

hatta şu an F5 ile sayfa yenileme yapıyorum şimdi de 83 oldu???????????????????

o logonun sahibine sesleniyorum insaf yaaaaaaa!!

yahu logon bari birşeye benzese arkadaş!!

sağlı sollu yazılar yazarak logo mu tasarlanırmış!!

bir yığın hata var sen nasıl kendine grafiker diyebiliyorsun

fprot bey'e seslenmek istiyorum bu manipüle edilen böyle dandik logonun akılsız mantıksız oy artırmasının lütfen önüne geçiniz

bir de yüzsüzlüğün bu kadarı hakediyormuş gibi oyların tavana vurmuş

yazıkkkkkkkkk!!!!!!

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz burada birbirinizle uğraşana kadar uyanığın biri eşe dosta haber etmiş oyları havalarda uçuyor.

7 numaralı logo 1 saate takın bir sürede neredeyse 80 lere yakın oy toplamış bile

yuuuuuuuuuuuuh diyorum!!!!!!!

hatta şu an F5 ile sayfa yenileme yapıyorum şimdi de 83 oldu???????????????????

o logonun sahibine sesleniyorum insaf yaaaaaaa!!

yahu logon bari birşeye benzese arkadaş!!

sağlı sollu yazılar yazarak logo mu tasarlanırmış!!

bir yığın hata var sen nasıl kendine grafiker diyebiliyorsun

fprot bey'e seslenmek istiyorum bu manipüle edilen böyle dandik logonun akılsız mantıksız oy artırmasının lütfen önüne geçiniz

bir de yüzsüzlüğün bu kadarı hakediyormuş gibi oyların tavana vurmuş

yazıkkkkkkkkk!!!!!!

Herkesin kendi iradesi var arkadaşım. İsteyen isteği logoya oy verme hakkına sahiptir. Zorla oy verdirecek hali de yoktur. Sonuçta kişi vereceği logoyu beğenmese oyunu da vermez değil mi?

matrix_y_z

🌱Yeni Üye🌱
yazımı yazana kadar üç kağıtçılık devam etmiş meğersem

şimdi de 119 olmuş

sanal sepet yönetimi görmüyor mu bunu yaaaaaaa

bu kişiyi diskalifiye edin arkadaş

bir logo bu kadar kısa bir sürede bu kadar oy kaldırmaz şu an ben yazıyorum ama hala oyları artıyor

harbiden yazıkkk yaaa

görsel niteliği olan bir logo olsa acımayacağım!!!

fprot bey bu sitenin güvenilirliği sıfır artık gözümde

adam göz göre göre kuralsızlık işliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Konu dışı ipad kazanıyor.(+18) [Yönetici de Destek Verdi]

malesef kahveden adam çağırır gibi logo için oy isteyen bu arkadaşın logoları hakkında ne yapılması gerektiğini tartışalım:)
en başında söylemiştim "halk oylaması" büyük hata diye.
yazmıyorum ama takip ediyorum zaten gözden kaçması mümkün değil tam bir kaosa dönüştü yarışma... umarım en başında demek istediklerimizi anlamışsınızdır. katılanların derdine ayrı sizin burda çabalarınıza ayrı üzüldüm.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅

jelibonn

🌱Yeni Üye🌱
çözüm belli

ona ait olan 7. ve 10. logoları ve ben göremedim başka var mı aynı kişiye ait

direkt yarışmadan elenmesi gerekir aksi taktirde yarışmanın şeffaflığı ve ciddiyeti kaybolmak üzere..

çocuk resmen herkesle dalga geçiyor.

fprot, bize sormana gerek var mı

direkt göndereceksin arkadaşı evine

saygısız insanların ne işi var burada???

iğrennçlerrr

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çözüm belli

ona ait olan 7. ve 10. logoları ve ben göremedim başka var mı aynı kişiye ait

direkt yarışmadan elenmesi gerekir aksi taktirde yarışmanın şeffaflığı ve ciddiyeti kaybolmak üzere..

çocuk resmen herkesle dalga geçiyor.

fprot, bize sormana gerek var mı

direkt göndereceksin arkadaşı evine

saygısız insanların ne işi var burada???

iğrennçlerrr

Hocam herkesin kendi iradesi yokmu. İsteyen istediğine oy verir. Kamu oyuna açık oylama değil mi? Kimse zorla oy verdirmiyor kimseye.

gps87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet hiç görselliği olmayan bir logo gercekten
bence 8 güzel

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoların sahipleri birbirinden farklı
ip ve cookie konusunda da bir sorun görünmüyor, hepsi farklı çünkü.

Ayrıca birilerini an kete davet etmeleri, oy istemeleri de yasaklı bir davranış değil.

İnci sözlüğün, donanım haberin önceden yaptığı anket organizasyonlarını biliyoruz.

Bu nedenle daha fazla oyu olanın yarışmayı kazanacağı bir gerçektir.

dailymotion

🌱Yeni Üye🌱
dh nin anketini bozalm

dh nin anketini bozalm

bu iki adresteki küfürlü yorumları okuyunca ve tamamen sidik yarışmasına dönen bu yedinci ve onuncu logoları hala tasfiye edemiyorsanız fprot bey ben sizin "reklamımız oluyor daha ne olsun işte" mantığına sığındığınızdan başka bir şey söyleyemem.

ayrıca xray hangi mantıkla savunuyorsun bu ihlalci davranışları belli ki o logolar senin yada çok yakından bir kankin...

yaa varya herşey ortada bu kadar bütün bu rezilliği çıkaranları nasıl hala kovamıyorsunuz bu ne pişkinlişktir yaaaaaaaa

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dh nin anketini bozalm

dh nin anketini bozalm

bu iki adresteki küfürlü yorumları okuyunca ve tamamen sidik yarışmasına dönen bu yedinci ve onuncu logoları hala tasfiye edemiyorsanız fprot bey ben sizin "reklamımız oluyor daha ne olsun işte" mantığına sığındığınızdan başka bir şey söyleyemem.

ayrıca xray hangi mantıkla savunuyorsun bu ihlalci davranışları belli ki o logolar senin yada çok yakından bir kankin...

yaa varya herşey ortada bu kadar bütün bu rezilliği çıkaranları nasıl hala kovamıyorsunuz bu ne pişkinlişktir yaaaaaaaa

Burada önemli bir gerçeği göz ardı ediyorsunuz.
Halkoyu ile yapılan bir oylama var.

Dolayısı ile kampanyaların düzenlenip belirli logolara oyların gelmesi elbette rahatsız edici olsa da yasak değildir.

Linklerini vermiş olduğunuz sitelerdeki yorumların içeriği yorum sahiplerini ve site sahiplerini bağlar. Oylamayı, Sanal Sepeti ve grafikerler.net i bağlamaz.

Bu gibi durumlarda (hile olmadığı sürece) kişilerin kendi hür iradeleri ile verdikleri oylara saygı duymak durumundayız. Kendisi ile aynı fikirde olmayanları yok sayacak olsak bu şekilde bir oylama düzenlemezdik.

Yarışmanın şeffaflığı ve ciddiyeti derken, şeffaflık konusunda bundan daha şeffaf olunamayacağını,
ciddiyet konusunda ise insanların farklı fikirlerine, farklı görüş ve estetik kaygılarına saygı duymak gerektiğini unutmamalıyız.

Tekrar ediyorum, gelen oyların blok ve kampanya şeklinde geliyor olması rahatsız edici olsa da yasak değil. Ve hür irade ile verilmiş her oy aynı değerde olacaktır.

Ancak oyların sahibi olan birinciliği kazanacak olsa da Sanal Sepet kendi kullanacağı logoyu kendisi belirleyecektir.

danger_yns

🌱Yeni Üye🌱
Konu dışı ipad kazanıyor.(+18) [Yönetici de Destek Verdi]

malesef kahveden adam çağırır gibi logo için oy isteyen bu arkadaşın logoları hakkında ne yapılması gerektiğini tartışalım:)

fprot bey;

normal seçimlerde bile oy saatinde kanun'un 80. maddesi gereğince de oy gününün sonuna kadar radyolar ve her türlü yayın organları tarafından seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasaktır.

bu nedenlerden dolayı reklam yapan kişilerin elenmesi gerekmektedir.