Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar yeniden,

Öncelikle yoğun katılım nedeni ile teşekkür ederiz. Ön sonuçlarımıza göre yarışmamıza 77 adet logo katılmış durumdadır. Yarışma için başvuru süremiz dolduğu için malesef bu andan itibaren gelecek logoları değerlendirme dışında tutacağız. Oylama sistemi yarın gün içerisinde ilk yazımızda bulunan adresimizde çalışır vaziyette olacak ve oylamamız başlayacaktır.

Tüm katılımcı arkadaşlarımıza başarılar diler, teşekkür ederiz.

Sanal Sepet

*düzeltme...yukarıdaki yarışma duyurumuzda son katılım tarihi olarak 22 Temmuz verilmiş olduğu için

22 Temmuz 2010 saat 18:00 e kadar gönderilecek tüm logolar yarışmaya dahil edilecektir.

Bu nedenle de oylama 23 Temmuz saat 10:00 da başlayacak, bitiş 30 Temmuz 23:59 da olacaktır.

katılımcılarımıza başarılar dileriz,

Sanal Sepet

Son düzenleme:

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Selam,

Suanda calismami gostermis oldugunuz mail adreslerine gondermeye calisiyorum fakat hata bildirimi aliyorum.
Son katilim tarihinin 22 Temmuz olmasi nedeniyle bir gun oncesinde gondermeyi dusunmustum. Umarim katilimlar hala acik durumdadir.?

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

Suanda calismami gostermis oldugunuz mail adreslerine gondermeye calisiyorum fakat hata bildirimi aliyorum.
Son katilim tarihinin 22 Temmuz olmasi nedeniyle bir gun oncesinde gondermeyi dusunmustum. Umarim katilimlar hala acik durumdadir.?

Merhabalar,

mail adresi ile ilgili herhangi bir problem görünmemekte. logo@sanalsepet.com.tr adresine gönderimde bulunabilirsiniz. Dosya boyutunun çok büyük olması nedeni ile ilgili bir problem yaşıyorsanız, dosyaları bir sunucuya upload edip adresi maille gönderebilirsiniz.

22 Temmuz 2010 saat:18 e kadar gönderilecek tüm çalışmalar yarışmaya dahil edilecektir.

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Gmail ile attigim maillerin hepsi bana geri dondu. Hotmail ile gondermeyi basardim ancak teyid alabilirsem cok sevinirim.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
An itibari ile logo@sanalsepet.com.tr adresi çalışmaktadır. Dün geceden itibaren hata mesajı alan kullanıcılarımızın maillerini tekrar gönderebileceklerini anımsatalım.

Başarılar dileriz

Son düzenleme:

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmamı gönderdim,umarım ulaşmıştır

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saat:10 itibari ile logo@sanalsepet.com.tr adresinden kaynaklanan problem çözülmüştür. O andan itibaren gönderilmiş olan tüm mailler ulaşmıştır, o saatten itibaren gelen mailler...(denizalp aybak,burak kazar,sblcnçbn, seyit bucukoglu) isimli katılımcılarımızın çalışmalarıdır.

katılmayı planlayan arkadaşlar için son katılımın bu gece 18 de biteceğini yeniden hatırlatır, başarılar dileriz.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oğulcan Bey mailiniz ulaşmıştır...

Yarışmamıza katılım tarihi saat 18 itibari ile dolmuştur.

Son katılımcımız turk tasarımcısı rumuzu ile gonderim yapan arkadaşımız olmuştur (17:58 de gönderilen mail ile)

Bundan sonra yapılacak başvuruları üzülerek kabul edemeyeceğimizi bildirir
tüm yarışmacılarımıza başarılar dileriz.

Oylama, 23.07.2010 tarihinde saat:10 da başlayacaktır.

patlican

🌱Yeni Üye🌱
abi işten şimdi geldim ya logo gönderecktim elimde patladı okadar çalıştım iş yerinde saat belirtmediğiniz içinde şimdi gönderecektim offfff

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Umarim benim calismam da elinize ulasmistir. Aytek Gurkan adina gonderilmis calismayi teyid edebilirmisiniz?
tesekkurler

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@patlican günlerdir bu konu üzerinde konuşuyoruz, birkaç gündür de teslim saatini belirtmiştik. Bu nedenle üzgünüz.

katılımcılarımıza başarılar dileriz

TheQuickly

🌱Yeni Üye🌱
sanalsepet sitesinde oylama sayfası çalışmamaktadır. ayrıca oylama için gönderilen hiç bir logoyuda göremedim bilginize....

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanalsepet.com.tr

oylama ile ilgili tüm bilgileri bu adresten bulabilirsiniz.

An itibari ile oylamamız başlamıştır.

Katılan Arkadaşlarımıza Başarılar Dileriz

Sanal Sepet

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
Oylama "www.sanalsepet.org sitesinde yapılacaktır" şeklinde bir ibare var verdiğiniz adreste fakat o adres çalışmamaktadır bilgilerinize...

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adresi bir de buradan tekrarlayalım.

www.sanalsepet.org (blog ve yarışma sayfası olarak ayrılmıştır) üzerinden oylamaya puan verebilirsiniz. (an itibariyle açık ve çalışmaktadır)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Oylama "www.sanalsepet.org sitesinde yapılacaktır" şeklinde bir ibare var verdiğiniz adreste fakat o adres çalışmamaktadır bilgilerinize...

ben bakabiliyorum görüyorum şu an fakat keşke açılmasaydı keşke görmeseydim gerçekten ciddi anlamda sinirlerim bozuldu..