Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bakabiliyorum görüyorum şu an fakat keşke açılmasaydı keşke görmeseydim gerçekten ciddi anlamda sinirlerim bozuldu..

umuyorum sayfadan kaynaklanan bir nedenden ötürü böyle bir mesaj yazmadınız?

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
umuyorum sayfadan kaynaklanan bir nedenden ötürü böyle bir mesaj yazmadınız?

hayır gönderilen çalışmalardan ötürü. oy verecek iş konusunda yaşadığım zorlutktan ötürü. üzerinize almayınız, iyi yarışmalar dilerim size fakat açık oylama yapmanız büyük hata.

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
insanların oy kullanabilmesi için üye olmaları gerekiyor mu?ayrıca bir kere bi IP üzerinden oy verildiğinde tekrar aynı IP üzerinden oy verilmemesi için bir kod var mı?bunlar önemli bana göre.teşekkürler

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıklamalarda belirttiğimiz gibi her kullanıcının (ip ve cookie engellemesi olarak düşünebilirsiniz) bir oy hakkı vardır.

Üyelik zorunluluğu yoktur.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaları peş peşe geçmek yerine tüm çalışmalar tek sayfada olsaymış, daha iyi olurmuş. İnşallah iyi olan kazanır.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ama şöyle bir şey var modemi açıp kapayınca ip değişiyor buda daha çok oy hakkı ( hile ) demektir... iyi olan kazansın

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@x-ray ikinci tur için dediğiniz gibi bir oylama ekranı gelecektir.
Öneriniz için teşekkür ederiz.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayır gönderilen çalışmalardan ötürü. oy verecek iş konusunda yaşadığım zorlutktan ötürü. üzerinize almayınız, iyi yarışmalar dilerim size fakat açık oylama yapmanız büyük hata.

"oy verecek iş konusunda" yaşadığınız zorluk, size özel olsa gerektir..
keşke onca katılımcıyı incitmeyecek daha özenli bir dil kullansanız..

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaların bazıları 10 üzerinden bazıları ise 5 yıldız üzerinden değerlendiriliyor. Anlayamadım.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili grafikerler.net kullanıcıları,

bildiğiniz gibi ipad ödüllü sanal sepet logo yarışması nın oylama bölümü başlamış bulunmakta.

www.sanalsepet.org adresinden girip oy kullanabilirsiniz.

Bir özel rica: Yarışmaya katılım konusunda gösterilen yüksek ilgiye teşekkür ederiz. Dün akşam 18 den bu yana gönderilmiş olan logoları malesef yarışmaya dahil edememekteyiz. Bu nedenden ötürü artık logo gönderiminde bulunmamanızı rica etmekteyiz.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@x-ray gereken düzeltme hemen gerçekleştirildi

tinceoglu

🌱Yeni Üye🌱
iyi olan kazansın :) yanlız logo galeri bölümünden actığınız calısmaya oy verebilseniz keşke daha iyi olurmus çünkü ordan bakıp beğendiğiz calısmayı diğer taraftan bulmak güç oluyo biraz...herkese başarılar...

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@tinceoglu görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

İkinci tur oylama için daha iyi bir ekran yerleşimi olacaktır,

katılımcı arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Soru gelmeden bir bilgiyi paylaşmak isterim.

Ortalama olarak ilk ona giren tüm yarışmacılar ikinci tura katılacaktır (örneğin onuncu olan ortalama 4,7 ise ortalaması 4,7 olan tüm yarısmacılar ikinci turda yarısacaktır)

pianoforte

🌱Yeni Üye🌱
bir şey merak ettim
firma en çok oyu alan logoyu beğenmezse başka logoyu telif hakkı ile kullanabilir miş ya... Bu tam olarak ne demek?

Burakkazar

🌱Yeni Üye🌱
Fprot bey,aklıma takılan bir koyu arkadaşlarımızdan biri dile getirdi.Modemini tekrar açıp kapatan ve yeni ip alanlar karşısında,dürüstçe yarışanlar ne yapacak?Bunun için bir önleminiz var mı?Lütfen bunu dikkate alın!Cevabınızı bekliyorum.

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bahcesehirtebesir.com
Peki ya kendine 10 puan verip diğerlerine 0 puan veripte ortalamayı düşürenler,
Çevresi geniş olanın kazanacağı bir yarışma olmuyor mu bu?

pianoforte

🌱Yeni Üye🌱
aaa ne ayıp tabiiki kendime 10 verdim ama başkalarına sıfır vermek aklıma bile gelmedi... hele modemi açıp kapatıp Ip değiştirmek gibi bir üç kağıtta.... Ne uyanık milletiz yaaa... Olur mu hiç böyle bir şey?
bence firma kendisi seçsin...

ortmenum

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu yarışmaya son katılma tarihinden bir gün önce yollamama ve logomun size ulaştığına dair mesaj aldığıma rağmen logom puanlama sayfasında yer almıyor. Acaba eksik ya da yanlış yaptığım bir durum mu var. Bilgilendirirseniz sevinirim. Ahmet ŞAMLI