Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bahcesehirtebesir.com
sonuna kadar katılıyorum herkes tek bir oy kullansın. bu şekilde bir sonuca ulaşılacağını zannetmiyorum

Ben bu şekil bir oylamaya başından beri karşıyım. Çünkü kolay kolay hile yapılarak kazanılması engellenemez. Program kullanıcaklar, herkese 0 verecekler, bütün çevrelerine haber vericekler. Dediğim gibi yarışmayı kazanacak olan kişi çevresi en geniş kişi olacak.

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Selam,

Oylama sayfasinda soyle bir hata ile karsilasiyorum;

You need to be logged in to vote on this image.
Only registered users can vote on this image. Please login to cast your vote

Oylama da yapamiyorum. Ayrica logolardan bazilari hakkinda yine sizin gibi internet sirketi olan logolardan alinmis simgelerin oldugunu belirtmek isterim. Umarim konu hakkinda birseyler yapilabilir.

Ayrica benim zamaninda gonderdigim calismami goremedim islerin arasinda. Sizden gunlerdir teyid istiyorum fakat orali olan yok. Lutfen yardimci olur musunuz?!!!

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

oylama için üyelik sistemine geçmiş bulunmaktayız.

Kapalı kapılar ardında yaşanan yarışmalar yerine açık oylama ile yapılan yarışmayı tercih etme nedenimiz kamuoyunu ölçmektir. Firmanın seçim yaptığı yarışmaların eleştirildiği bir ortamda açık oylamayı yadırgamamak gerekir.

Ayrıca, sanal sepet; oylamada hile yaptığını belirlediği herhangi bir kullanıcı olduğu takdirde yarışmacının diskalifiye edileceğini önceden bildirdiğini anımsatırız.

@Aardwark, süre içerisinde gönderilmiş olup, elimize ulaşmış olan tüm eserler yarışmada yer almaktadır.

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Selam,

Oylama sayfasinda soyle bir hata ile karsilasiyorum;

You need to be logged in to vote on this image.
Only registered users can vote on this image. Please login to cast your vote

Oylama da yapamiyorum. Ayrica logolardan bazilari hakkinda yine sizin gibi internet sirketi olan logolardan alinmis simgelerin oldugunu belirtmek isterim. Umarim konu hakkinda birseyler yapilabilir.

Ayrica benim zamaninda gonderdigim calismami goremedim islerin arasinda. Sizden gunlerdir teyid istiyorum fakat orali olan yok. Lutfen yardimci olur musunuz?!!!

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Umarım çözülür. Senin gibi bir çok kişi var oylamada kendini bulamayan umarım çözüşür. Ve evet hazır vektörler var. Bitkisel.Net yarışmasında elenmişti 1. olan kişi bu sebepten dolayı aynı hassasiyet buradada olmalı bende

Son düzenleme:

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Buyrun calismami gonderdigime dair screenshot gonderiyorum size.
Fakat 3 gundur calismami aldiginiza yada almadiginiza dair herhangi bir beyanda bulunmayan sizsiniz.
Biraz daha yardimci olsaniz hersey cok daha kolay olacak.

Son düzenleme:

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Ve yeni bir şey farkettim üyelik veriyorsunuz sanırım. Peki birden çok üyelik alınarak çözülemeyecek bir engel mi. Oy vermek için siteye gelen birçok kişi uğraşmak istemiyecek ve gidecek. Tabii ki benim düşüncem.

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
Sayın fprot üyelik sistemine geçildiğini belirtmişsiniz fakat üye olmak için herhangi bir yer göremedim ben.eğer bulabilen arkadaşlar var ise söyleyebilirlerse sevinirim.ilgilenirseniz sevinirim.iyi çalışmalar herkese başarılar

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oylamada kendisini bulamayan arkadaşlarımız, gönderdikleri elektronik posta isimlerini konusu ile birlikte bize logo@sanalsepet.com.tr 'ye iletirlerse yardımcı oluruz elbette, kimsenin hakkının zayi olması gibi bir isteğimiz olamaz. Ancak gelen maillerin tamamı teker teker incelenmiş durumdadır. Bir hatamız oldu ise telafisini elbette yaparız.

Bu arada, oylamada görünen logolar içerisinde bir yerlerden "esinlenme" olduğunu düşündüğünüz logoları da bizimle aynı mail adresinden paylaşmanızı rica ediyoruz.

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
cevap verebilir misiniz lütfen yukardaki mesajım cevapsız kaldı.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın fprot üyelik sistemine geçildiğini belirtmişsiniz fakat üye olmak için herhangi bir yer göremedim ben.eğer bulabilen arkadaşlar var ise söyleyebilirlerse sevinirim.ilgilenirseniz sevinirim.iyi çalışmalar herkese başarılar

@ tanurhan uyarı mesajında da adresi vermiştik yeniden verelim
üyelik adresi: www.sanalsepet.org/wp-register.php
giriş adresi: Sanal Sepet Blog Giriş

@Mustafa Kara üyelik ve ip kayıtları sürekli önümüze geldiği için hata yapmaya çalışan arkadaşımız malesef yarışmaya veda edecektir.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oylamada kendisini bulamayan arkadaşlarımız, gönderdikleri elektronik posta isimlerini konusu ile birlikte bize logo@sanalsepet.com.tr 'ye iletirlerse yardımcı oluruz elbette, kimsenin hakkının zayi olması gibi bir isteğimiz olamaz. Ancak gelen maillerin tamamı teker teker incelenmiş durumdadır. Bir hatamız oldu ise telafisini elbette yaparız.

Bu arada, oylamada görünen logolar içerisinde bir yerlerden "esinlenme" olduğunu düşündüğünüz logoları da bizimle aynı mail adresinden paylaşmanızı rica ediyoruz.

üyelik diğer oy kullanacak kişileride caydıracaktır. bunun yerine herkes tek oy kullansa tek çalışmaya daha iyi olur.

GKonya

🌱Yeni Üye🌱
En kalitelisi oylama olmadan sizin kuracağınız jurinin seçmesi olur.

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
31 numaralı logodan sonra (gerçi iki tane isimlendirme var yani diğer ismiyle resim 199 dan) sonra oylama 10 üzerinden değil 5 üzerinden yapılıyor ve yıldız hadisesi meydana çıkıyor.Site sorun var sanırım.bilgilerinize.Üyelik sistemi de görünür bir yerde olmalı herkes bilemez nasıl üye olacağını sonuçta bunlar benim fikirlerim.Saygılar iyi çalışmalar.Unutmadan belirttiğim numaralı logodan sonra oylama yapılmıyor.direkt olarak belirlenmiş şekilde geliyor logolar karşımıza.

tanurhan

🌱Yeni Üye🌱
Ve diğer arkadaşlara bende katılıyorum.Oylama biçimi değişmeli bence.Çünkü en iyisini belirlemek için bir kurul gerekli, sonuçta bu logo bildiğim kadarıyla sadece sitede kullanılmayacak yani kartvizit antetli kağıt zarf fatura vb. bu gibi malzemelerde de yer alacak fakat bakıyorum da bu belirttiğim malzemelerde kullanılamayacak logoların puanları uçmuş durumda.Bence çok mantıksız

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Umarım çözülür. Senin gibi bir çok kişi var oylamada kendini bulamayan umarım çözüşür. Ve evet hazır vektörler var. Bitkisel.Net yarışmasında elenmişti 1. olan kişi bu sebepten dolayı aynı hassasiyet buradada olmalı bende

Ya bence bitkisel.net yarismasi sonuclari tamamen bir fiyaskoydu. Birinci sectikleri logonun ortasinda sanki kocaman bir popo vardi.
Hazir vektoru birinci secen mantiga sanirim supheyle bakmak lazim, yarismaya hazir vektorle katilana degil.

SanalSepet yarisma organizasyonu icinde sanki daha fazla tanitim yapilmasi gerekiyordu. En azindan yarismaya katilan kitlenin disinda da kimselerin dikkatini cekmeleri gerekirdi. Sonucta ortada bir oylama var ve kim verecek bu oylari? :)

caglar86

🌱Yeni Üye🌱
üyelik için aktivasyon şifresi gelmiyor arkadaşlar

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya hocam şu üyelik işini kaldırın. Kimse oy kullanmaz böyle. Caydırıcılıktan başka birşey değil. Her ip'e bir oy hakkı olsun bitsin. 1 oy derken sadece tek çalışmaya!