Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul silüeti

MuratKa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
köprünün direklerinden birinde ufak bir hata yapmışsın arkadaşım ama tasarım olarak biraz daha uğraşsaymışsın ortaya güzel birşeyler çıkabilirdi ben açıkcası başarılı bulmadım yinede eline sağlık paylaştığın için teşekkürler

brus ta nasıl bi hata oLabilirki hazır bir fırca kullanmış arkadas oturup tek tek resmi cizmemiş:rofl:
sadece acemice oLmus biraz daha ugrasırsa daha iyiLerini cıkartabilir biraz hayal gücüne bagLı:iloveyou:

byzuzuy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hediyedenizi.com

Şimdi görünebiliyor mu acaba arkadaşın resmi?

Yorumları merak ettiğimden, ImageShack'a yükledim. :)

Saol Arkadaşım Yardmcı Olduğn İçin Zati Yüklüydü imageshack'da Göremeyenler vardı Yinede Saol :wink:

brus ta nasıl bi hata oLabilirki hazır bir fırca kullanmış arkadas oturup tek tek resmi cizmemiş:rofl:
sadece acemice oLmus biraz daha ugrasırsa daha iyiLerini cıkartabilir biraz hayal gücüne bagLı:iloveyou:

Eyw. Murat Açıklayıcı Olmuşsun
Evet Daha acemiyim Ama Uğraşıyorum Daha iyi Çalışmalar Yapacağımdan eminim :wink:

byzuzuy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hediyedenizi.com
köprünün direklerinden birinde ufak bir hata yapmışsın arkadaşım ama tasarım olarak biraz daha uğraşsaymışsın ortaya güzel birşeyler çıkabilirdi ben açıkcası başarılı bulmadım yinede eline sağlık paylaştığın için teşekkürler

Bnde Teşekkür ettim Yorum için Evet Fazla Uğraşmadım
Anlık Gelior Yapıyorum İyi Yada Kötü Ama Daha İyi Olmasını İsterdim :angel:

Hatalarımı Gördüm Ve Düzenleyeceğim :wink: