Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir Grafikerleri 27 Eylül Cumartesi İftar Yemeğinde Buluşuyor
Kesin yerimiz belirlenmiştir. Birbirimizle sohbetimizin anlaşılabilir olması adına Yarın Akşam İftar vaktinde JUKE DJ CAFE'DE görüşmek üzere :angel: (kıbrıs sehitleri cad. No:98/b tansaş karşısı alsancak izmir )
arkadaşlar merhaba uzun süredir yazamıyorum çünkü vatani görevimi yapıyorum ve evci iznine çıktım duyuruyu gördüm ben yarın müsaitim ancak kimseyi tanımıyorum istanbulk grubundanım ama bulunduğum yer gaziemir pek uzak değil alsancakb buraya gelebilirim yaneeeeeeeeeeeeee
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle çok istesemde aranızda olamıyacağım. Bir daha ki toplantıda hep beraber olmak dileğiyle. Tüm katılımcı arkadaşlarıma afiyet olsun. İyi zaman geçirmeniz dileğiyle..
KAHRETSIN nasıl istemiştim gelmeyi ama çalışıorum ve gece kaçta cıkıcagım belli değil düşünün pazara ve arife gününü bıle tam gun yapmıslar sinirden kudurmak üzereyim
arkadaşlar merhaba uzun süredir yazamıyorum çünkü vatani görevimi yapıyorum ve evci iznine çıktım duyuruyu gördüm ben yarın müsaitim ancak kimseyi tanımıyorum istanbulk grubundanım ama bulunduğum yer gaziemir pek uzak değil alsancakb buraya gelebilirim yaneeeeeeeeeeeeee
KAHRETSIN nasıl istemiştim gelmeyi ama çalışıorum ve gece kaçta cıkıcagım belli değil düşünün pazara ve arife gününü bıle tam gun yapmıslar sinirden kudurmak üzereyim
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle çok istesemde aranızda olamıyacağım. Bir daha ki toplantıda hep beraber olmak dileğiyle. Tüm katılımcı arkadaşlarıma afiyet olsun. İyi zaman geçirmeniz dileğiyle..
valla ufuk bey aramızda olamayacak olmanız üzücü oldu ama işler tabiki bayram haftası yoğunluğu sizede kolay gelsin ve iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım arkadaşlar fotoğraf makinası getirmeyi unutmazlarda bol bol foto çekip sitede yayınlarız
Benim birde önerim var. Şu anki iftar yemeği kadrosuyla Beyaz Show'a katılmak. Beyaz shoow' katılmakla ilgili bi bölüm var biliyorum ama bende burdakilerin dikattini oraya vermeleri için bi öneride bulunayım dedim ne dersiniz?