Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Grafikerleri 27 Eylül Cumartesi İftar Yemeğinde Buluşuyor

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni konu açmam uygun olmaz düşüncesiyle buradan devam ediyorum gerek görülürse ilgili arkadaşlar yeni bir başlığa taşıyabilirler.

Vee.. İzmirli grafikerler buluştu katılan katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Fotoğrafların boyutları büyük olduğundan ve boyutlarında küçültme yapmamam istendiğinden dolayı foruma veya bir upload sitesine yükleme yapmadım...

Majestic arkadaşımızla aldığımız karara göre fotoğrafları Facebook yada foruma o ekleyecek

Birtanede capss...:rofl:

dscf5232ym3.jpg

Bu arada arkadaşlar fotoğraflar çok iyi olmamakla beraber fenada sayılmazlar malum ortam biraz hareketliydi makinenin ayarına pek dikkat edemedim sanırım ondan ama olsun hiç yoktan iyidir:rofl::rofl::rofl:

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten herkesin beklediğinden fazla katılım oldu ve harika oldu. gelemeyenler için üzüldüm açıkçası... umarım bi sonraki toplantıda daha kalabalık oluruz. majestic'e organizasyon için teşekkür ederim...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
ussamx arkadaşim maşallah hiç vakit kaybetmemişsin :) gerçekten çok keyifli bir toplantıydı, bu güzel ortami yaşatan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

01:00 arabasinda yer yokmuş, 4:30 arabasi ile gidicem :(

charisma01

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ehehe ben demiştim sana yer bulamazsın diye :S
gerçekten güseldi gelen herkese teşekkürler....

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
majestic in facebook,msn ve telefon zorlamalarıyla geldiğim ve inanılmaz keyif aldıgım çok güzel bir geceydi.herkese çok tesekkurler...jpeglere sertifika ekleme ile ilgili konuyu hazırlamaya basladım kısa bir süre içerisinde yayında olur :)

batu1928

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sorucozum.com
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir buluşmaydı. Özellikle Ülker'e(ülkerer35) teşekkür ediyorum. böyle güzel bi buluşmayı haberdar ettiği için. Ve bu arada otobüs kalmadığına üzüldüm. Umarım yolda canın sıkılmamıştır. Tekrar herkese çok teşekkür ediyor ve bir dahaki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. (Ayhan IŞIK :))

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
şimdi burada kim kim ? :)
sizde mi gizemli kalma taraftarısınız izmir grubu :D

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
süper bi akşamdı mekan katılanlar süperdi ama fotoğrafları görene kadar dı bu fikrim ondan sonra pişman oldum geldiğime:D ne bu kardeşim her fotofrafta ağzım dolu yanağım şiş ayy inanmıyorum yaa :D:D:D:D keşke gelmeseydim dermişim şaka bi yana harika bi akşam dı tiredsoul kardeşim bari sen çektiklerini at şu fotoğrafları belki normal bi resmim vardır :D :surprised::emo1:

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
evet gülşahı tanımış olduk böylece :D iide ben birtane foto gördüm gülşah diğerleri nerde ?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben gelemedimmmmm off ya enginle konusurklen saten sıze selamlarımı ilettım o saatte bıle calısıodum düşünün benı :(:(:(

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
04:30 arabasi da gelmedi, 6 da bindim otobüse :S açtiniz şom azinisi koskoca otogarda araba birakmadiniz :D

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aaaa hadi bee o saattemi bindin:(( ben en sondayım bi ben görünmüorum:(
neyse öteki resimleri arkadaşlar bize ulaşırırlarsa çok sevineceğiz.Çok güzel bir akşamdı.Çok eğlendim.Herkese teşekkürler.(seyran)

Son düzenleme:

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
çok güzel bir toplantı oldu katılan herkese çok teşlekkür ediyorum ve alnımın akıyla bu organizasyonu yerine getirmiş olmaktan da içim çok rahat şimdiden herkesin bayramını kutlarım bi müddet aranızda olamayacağım hepiniz kendinize iyi bakın grafikerler.net triedsoul valla ben dedim sana kal diye ısrar etseydim keşke be ama yapımda yok ısrar etmek o nedenle kusuruma bakma ama üzüldüm yani sabahlama olayın kötü olmuş havada soğuktu

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fatoş naz ve ben heralde aynı aynı istikrarımızı sürdürerek diğer buluşmalarada gelceğimizden eminim. vGelen tüm arkadaşlara teşekkürler. Creedwar olm, zildim seni, msn facebook ne varsa.Len bir kerede beni şaşırt len!! Ama yinede seviyom seni :D Bu arada önceki buluşmamıza oranla gelcem deyipte gelemeyen arkadaş popilasyonu oldukça azdı ha! Benşahsen beklemiyodum bu kadar kalabalık olacağımızı. Sadece 2 kişi gelmemiş şaka maka. Bu buluşmaları ayda 1 kere yapmaya varımben arkadaşlar. Tekrar teşekkürler...

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gülşah takma bu kadar fotoları yaaa ben çoooook beterim :)) bildiğim kadarıyla resimlerin tamamını ussamx majestic'e gönderecek. ordan da hepimize ulaşacak arkadaşlar. hoş ben çoğunu aldım bile :)) triedsoul gerçekten üzüldüm o kadar beklemene otobüs için. toplantı konusunda en vefalımız sendin cidden. en yakın zamanda tekrar görüşürüz umarım. benim tercihim bab-ı ali. bu ekiple güzel eğlenilir diyorum :)

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ussamx arkadaşim maşallah hiç vakit kaybetmemişsin :) gerçekten çok keyifli bir toplantıydı, bu güzel ortami yaşatan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

01:00 arabasinda yer yokmuş, 4:30 arabasi ile gidicem :(

Hocam gerçekten üzüldüm yaa o saate kalmana bizim biraz erken kalkmamız gerekti yoksa daha farkılı birşeyler ayarlayabilirdik sanırım neyse bir dahaki toplantıyı bodrumda yaparız artık bir nebze telefi etmiş oluruz :rofl:

Bu arada hanımlar lütfen fotoğrafları bu kadar sorun yapmayın:rofl: bence oldukça iyi çıkmışsınız keşke daha çok makine olsaydı çeşit olurdu.

Bu arada ben başıma geleceği bildiğim için fotoğrafları ekleme işini Majestic arkadaşımıza bıraktım :rofl::rofl: