Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Grafikerleri 27 Eylül Cumartesi İftar Yemeğinde Buluşuyor

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
sorun değil arkadaşlar, herşeye rağmen benim için orada olmama değdi.. sizin gibi güzel insanlari tanimaktan mutlu oldum :) bu arada nazmiye arkadaşimin yoğunluğundan dolayı, bir iki gün içerisinde fotoğrafları ben yayınlayacağim..

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Harika bir toplantı olmuş, katılımda bulunan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Yoğunluğum nedeniyle aranızda olamadım.
İzmir'in incileri yine güzel bir toplantıya imza atmışsınız.

Majestik seni de ayrıca kutlarım.

Saygılarımla

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
bi fotoları yayınlayamadınız yaa.. sistem çok yavaş işliyo arkadaşlar ram takviyesi lazım :D

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben gelemedimmmmm off ya enginle konusurklen saten sıze selamlarımı ilettım o saatte bıle calısıodum düşünün benı :(:(:(

evet irem engin selamını söyledi ne hissettini çok iyi anlıyorum geçen defaki buluşmada ben aynısını yaşamıştım ve çok üzülmüştüm benim tanıdığım kimsede yoktu arayıp durumu bildirememiştim en çokta adını listeye ekleyip sözümde duramadığım için üzülmüştüm neyse merak etme 3. toplantıda inşallah görüşür tanışırız

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
offff offfff başka bi yerde bulanmak zorunda olduğum için gelmedim :'( bende çok istemiştim gelmeyi bu toplantıda çok eğlenceli geçmişe benziyor :'(

passerby1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar şu fotoların normal hallerini bi yere yükleme imkanı varmıdır acaba? :)

ayrıca bodrumlu arkadaşım sabahlamana üzüldüm olur böyle aksilikler bazen. beni bırakan arkadaşlarada tekrar çok teşekkürler :pp

fotoğraflar içinde haber bekliyorum.

sevgi ve saygılar ertan.

batu1928

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sorucozum.com
valla bende çok üzüldüm o saate kadar kalmana bende diyordum benim geldiğim yer hepsinden uzak ne kadar şansızım diye ama benden uzaklarda varmış şanslıymışım demektir. ama uzakta olsa değerdi eğlendik gezdik yedik içtik sohbet ettik güzeldi tam anlamıyla ilk buluşmada böle bi çoğunlukla katılımın olması bence çok güzel oldu sanırım ilerleyen zamanda daha fazla katılım olur. diğer buluşmalarda hep birlikte daha iyiye :D

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Harika bir toplantı olmuş, katılımda bulunan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Yoğunluğum nedeniyle aranızda olamadım.
İzmir'in incileri yine güzel bir toplantıya imza atmışsınız.

Majestik seni de ayrıca kutlarım.

Saygılarımla

bir dahakine hep beraber olacağız işallah

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş naz ve ben heralde aynı aynı istikrarımızı sürdürerek diğer buluşmalarada gelceğimizden eminim. vGelen tüm arkadaşlara teşekkürler. Creedwar olm, zildim seni, msn facebook ne varsa.Len bir kerede beni şaşırt len!! Ama yinede seviyom seni :D Bu arada önceki buluşmamıza oranla gelcem deyipte gelemeyen arkadaş popilasyonu oldukça azdı ha! Benşahsen beklemiyodum bu kadar kalabalık olacağımızı. Sadece 2 kişi gelmemiş şaka maka. Bu buluşmaları ayda 1 kere yapmaya varımben arkadaşlar. Tekrar teşekkürler...

Cuntryman:)) biliyorsun yaşlı ve yorgun biriyim..eh hafiftende göbecikte çıktı yapılacak şey belli..:)) Birdahakine satış diyemem gelicez dedikte hep üşendiğimiz için kimseylede görüşemedik ortamandan..Herkesten özür dilerim satış yok bir dahakine kardeşim..Majestic düzenlesin kısa zamanda gelirim..Düzenlemesin ben ilgilenirim gerekirse..Hatta İlk biran benden biladerim..Üzülme sen..

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar şu fotoların normal hallerini bi yere yükleme imkanı varmıdır acaba? :)

ayrıca bodrumlu arkadaşım sabahlamana üzüldüm olur böyle aksilikler bazen. beni bırakan arkadaşlarada tekrar çok teşekkürler :pp

fotoğraflar içinde haber bekliyorum.

sevgi ve saygılar ertan.

Bişiy değil arkadaşım biz teşekkür ederiz.
İnşalla bidahaki toplantıda daha kalabalık oluruz.herkese teşekkürler.

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
Majestic, seni yürekten kutlarım. süper bir toplantı olmuş.
gelemedim malesef ama o saatler aklım hep sizdeydi :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet arkadaşlar birdahaki ne zaman? Böyle sırf forum üyesiyiz die, adet yerini bulsun die ayda yılda bir bir araya gelmeyelim isterim. Maksat muhabbet, ki illa bi yemektir bir etkinliktir olmasıda gerekmez bence. Sık sık düzenliyelim derim, tabi işi gücü olan vardır, hepsine gelemiyebilir, gelmeside gerekmez.Her seferinde yeni gelenler,yeni arkadaşlıklar falan uzayıp gider :) Mesela önümüzdeki cumartesi...? Ne dersiniz???

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Evet arkadaşlar birdahaki ne zaman? Böyle sırf forum üyesiyiz die, adet yerini bulsun die ayda yılda bir bir araya gelmeyelim isterim. Maksat muhabbet, ki illa bi yemektir bir etkinliktir olmasıda gerekmez bence. Sık sık düzenliyelim derim, tabi işi gücü olan vardır, hepsine gelemiyebilir, gelmeside gerekmez.Her seferinde yeni gelenler,yeni arkadaşlıklar falan uzayıp gider :) Mesela önümüzdeki cumartesi...? Ne dersiniz???

eğer arkadaşlık sitesine dönüşmek istemiyorsak bunu yönetimle görüşüp onların izni ve onayını almalıyız erdem bu gibi toplantıların bir nedene bir amaca hizmet etmesi gerekir kafamıza göre toplantı düzenleyemeyiz az biraz sabredelim bakalım yönetimde bizim bu nacizane sesimizi duyup bir yorum yapar elbette :D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hımm farklı bir görüş.. Peki, benimki sadece bir öneri. Yani ilki tanışma ikincisi iftar buluşmasıydı. 3. ne olabilir?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
anlayn varsa basket maçı olabilir:) kızlarda kenardan alkış tutar:))

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
majestic in facebook,msn ve telefon zorlamalarıyla geldiğim ve inanılmaz keyif aldıgım çok güzel bir geceydi.herkese çok tesekkurler...jpeglere sertifika ekleme ile ilgili konuyu hazırlamaya basladım kısa bir süre içerisinde yayında olur :)

bu ders unutuldu sanirim :) öyle söz veripde kaçmak yok, hala beklemekteyiz..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet Arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama. toplaşmaca için kara kara düşünürken kendiliğinden bir konu çıktı ortaya... İzmir'de Grafiker maaşları - işsizlik ve iş doyumsuzluğu.. tam sekiz arkadaşımdan aynı sorunlar üzerine mail ve PM aldım..

yakın zmanda ki büyük ihtimalle kurban bayram tatilinin son günlerine bir toplaşmaca ayarlayacağım.. organizasyonu izninizle.. arananadam - levograf ve - wooper olarak yapacağız biz çalışmalara başladık. Sizden isteğimiz zaman konsununda esnek fikirlernizi beyan etmeniz PM yoluyla olursa sevinirim.. konu açmadan önce dağılmasın istiyoruz..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Creedwar isimli üye kakamın toplaşma hakkında abidik gubidik şeyler atıp tutmasından dolayı ben bu işten bişey anlamadım.Eğer bir toplaşma olucaksa burada cümlemize haber verilir sanırım?