Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

JaJa Cafe Afiş Çalışması

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım, diğer arkadaşların yaptığı yorumlardan sonra benım sana söyledıklerımi galba hakaret olarak algılamışsın. Tamam peki buludugun fotograf değil. Fakat başka başka yerlerden buludugun vektörleri bir araya toplanmasına sen özgünlükmü diyosun. yaptıgın calışma göze hoş gelebilir. Fakat alt tarafa internet sitesini eklerken kompozisyonu ona göre kurmadıgın ortada ki aynı renk mavi atıp vektörleri kapatıp siteyı yazmışsın. Öğrenci olayına nekadar da takmış durumdasın. Öğrenci olmak eleştri yapmama hakkını mı doğuruyor. Sen bu yollarda tur atarken ordan burdan buludugn vektörleri kullanmak yerıne daha özgün çalışmalar yapsan, yada kendi çizdiğin vektörleri kullansan daha iyi olmazmı ? bunlar hakaretmi ?
Bu yolda yılmazsın fılan demişsin. 4 yıl guzel sanatlar lisesi okumuşum iki yıl resim bölümü okumuşum 3 yıldırda grafik eğitimi almışım. ne yılmaktan bahsediyosun :D ?
herseyi bi kenara bırakıorum. ja ja nın espaslarındaki ciddi problem ve alttaki cafe restrant yazısının baloncuga okadar yakın olması seni rahatsız etmiyomu. Çalışmaya cok guzel çok hos yazmak yerıne böyle şeyler yazınca hakaretmi oluyor... Sıkıntı yapmayalım bence çalışman buraya koyuyosan hertürlü gelecek eleştriyi kaldırabilceğini varsayıyorum.

kardeşim tabiki herkes eleştiri yapacak ama yaptığın eleştiriyi okursan onun bir eleştiri değil direk hakaret olduğunu anlarsın.
ayrıca ben zaten hayatımda bir şeyleri ispatlamışım. sende işlerini yayınla görelim madem bu kadar biliyorsun.
(4 yıl guzel sanatlar lisesi okumuşum iki yıl resim bölümü okumuşum 3 yıldırda grafik eğitimi almışım. ne yılmaktan bahsediyosun :D ? ) demişsin sen bi pisaya gir ilk önce sonra benimle muhattap ol kardeşim.

BtaÖğretmeni

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş eline sağlık vektörleri paylaşabilirmiydiniz acaba :)

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir kaç objeye turuncu renk versen hoş durucak sanki nacizane fikrimdir :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tarz işleri kabul edip at gözlüğünü çıkartıp dünyaya üçboyutlu bakabilen müşterilere bayılıyorum.

neskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok obje var ya belkide tasarımdan anlamadığımdandır bana kafa karıştırıcı geldi ..

miraynur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt tarafa bişiler istiyor sanki yada o kadar şatafatlı kalabalık işler görüyoruzki bu istek uyandı birden bilemiyorum eğer doğrusu buysa alt tarafa konulacak fotoğraf vektör vs işi bozacaksa da acemiliğime verin

kaanunl

🌱Yeni Üye🌱
Çalıntı yapmışsın :) Clean + Text dışında bir emeğin yok :)

yzhanci

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık güzel çalışma olmuş web site adresi turuncu olabilirdi. sanki düşüncem sadece onun haricinde. wery good......

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne bu şimdi. vektörleri çok kullamkla ustalığınımı ispat etmeye çalışmısın. Bol kepçe lokantasımı zannettin bu işi. Yok ya çok koy iyi aşçı desinlerr. olmamış kime kanıtladıysan kendini bi de ona göster istersen

doanjhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum ellerine sağlık cafe restaurant yazısını biraz daha belirgin yapabilirsin sanki.