Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadın adam kalp

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hmm :D

Senaryo 1 ..

Adam aslında çaresiz, yalnız, karanlıklarda kaybolmuş biridir. ve tertemiz beyaz bir kağıda hayalindeki aşkını çizmiştir. fakat kendi ruh hali karmaşık ve karamsar olduğu için sevgilisini de karanlıklarda kaybolmuş biri olarak tahayyul eder. Öyle çizer.

Sonra, "Neden yoksun!.." diyerek içindeki nefretle kalbini söker alır. Zaten bir çizim olmasından dolayı kalbi de cansız ve donuktur. bunu gören yalnız şahsiyet donar kalır. Bu esnada içeri giren Volkan Tekin O anı resmeder ;).

Senaryo 2..

Temiz bir hayat içinde yaşayan kızın kalbi çalınmıştır.

Kıza aşık olan esasoğlan ise başka bir kalp kesip aşkına getirir.

izler kalbin karanlıktan geldiğini göstermekte.

Yeni bir aşka başlangıç anlatılmış( olabilir.)tır. Kalpse kalp getirdik işte! :)

Senaryo 3..

Resimde klasik türk aile yapısı anlatılmış.

Erkeğin makassız tarafı dışarda, makaslı tarafı ise içerde (evinde) çizilmiş.

Dış dünyaya çok masum, temiz ve iyi görünen hatta tam evlenilecek adam denilecek nitelikte bir erkek olarak görünür.

Fekat kazın ayağı öyle değildir!..

Hades

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.artniyetli.net
hmm :D

Senaryo 1 ..

Adam aslında çaresiz, yalnız, karanlıklarda kaybolmuş biridir. ve tertemiz beyaz bir kağıda hayalindeki aşkını çizmiştir. fakat kendi ruh hali karmaşık ve karamsar olduğu için sevgilisini de karanlıklarda kaybolmuş biri olarak tahayyul eder. Öyle çizer.

Sonra, "Neden yoksun!.." diyerek içindeki nefretle kalbini söker alır. Zaten bir çizim olmasından dolayı kalbi de cansız ve donuktur. bunu gören yalnız şahsiyet donar kalır. Bu esnada içeri giren Volkan Tekin O anı resmeder ;).

Senaryo 2..

Temiz bir hayat içinde yaşayan kızın kalbi çalınmıştır.

Kıza aşık olan esasoğlan ise başka bir kalp kesip aşkına getirir.

izler kalbin karanlıktan geldiğini göstermekte.

Yeni bir aşka başlangıç anlatılmış( olabilir.)tır. Kalpse kalp getirdik işte! :)

Senaryo 3..

Resimde klasik türk aile yapısı anlatılmış.

Erkeğin makassız tarafı dışarda, makaslı tarafı ise içerde (evinde) çizilmiş.

Dış dünyaya çok masum, temiz ve iyi görünen hatta tam evlenilecek adam denilecek nitelikte bir erkek olarak görünür.

Fekat kazın ayağı öyle değildir!..

Senaryo 3'te hemfikirim micanose

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
O ünlü Profesör Kagithan Adams . =) Görevini yapıyor.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karmaşık dünyanın iki düz insanlarları arkalarındaki fon gibi.. yaşanmış hiç birşey yok.
ellerinde makasla gezen her kadının kalbine kesip almaya calışan erkek figuru..

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne kompliman, ne iltifat, hiçbirşey bu kadını yola getiremedi...

amacına ulaşmış bir tasarımcı görüyorum.

Son düzenleme:

Shadow777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrahozturk.com
Sayfayı kadının hayatı olarak düşünüyorum.

Adam bu hayata sonrada girmiş, kadının kalbini calmış ve incitmiş. buda yetmemiş yerlere atmış, yarasını kanatmış. Sayfayı kadının hayatı olarak düşünüyorduk ya adamda sayfanın az dışında o zaman adam kadını tınlamıyor ve sadece kalbini calıp incitmekle ilgilenmiş.

koctac

🌱Yeni Üye🌱
adam kadının duygularını ve hislerini anlamadan ona o kadar zola sahip olmuş ki artık kadının da kimseye karşı bir şeyler hissedebileceği bir kalbi kalmamış...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Konu adam kadın ve kalp olunca sıkı rağbet var:p, sakın bu yazılan senaryolarla alt benliği dışa vuruyor olmayalım arkadaşlar ;) :D:D ne diyorsunuz Volkan Tekin? Ben hala bu hikayenin dibinden ne çıkacağını merak ediyorumda :D:D

baby tartaruga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hikaye 1:

Kadın adamı sever, adam başkasını.. Kadın bunu bile bile sever adamı. Sonra kalbini vermek ister adama, adam kabul etmez. Kadın kararlıdır, eline makası alır, keser kalbini. Adam engel olmaya çalışırken kopar kalbin bir parçası. Kalp yere düşer, makas adamın elinde kalır. Kadın üzgündür; ama adamı sevmeye devam eder. Adam kızgındır, hatta artık ruhsuz..

Hikaye 2:

Adam kadını sever, kadın da adamı. Kadının kalbini önceden başkası çalmıştır, buna rağmen sever adamı. Tüm kalbiyle değil belki; ama tüm benliğiyle, ruhuyla sever.. Adam inanmaz kadının sevgisine, alır makası eline, arkasını döner, söker kendi kalbini yerinden. Uzatır kadına kalbini, “Beni bununla sev der.” Kadın istemez adamın kalbini, adam düşürür kalbi elinden. Kadın üzgündür, sevdiği adam aşkına inanmadığı için; adam üzgündür, sevdiği kadın, kalbini kabul etmediği için. Aslında ikisi de sever birbirini; ama gurur girince işin içine ne sevgi kalır ne de mutluluk..

Hikaye 3:

Olayın kahramanları iki kadın; anne ve kızı..
Yedikleri içtikleri ayrı gitmez derler ya, belki de bu söze uyan en iyi örnek.
Anneyle kızın ilişkisi arkadaşlıktan ötedir. Etraflarındaki herkes imrenir onlara, hatta kıskanılırlar bile.. Hayalleri vardır, birlikte yapmayı planladıkları, birbirlerinden ayrı düşünmezler en ufak zamanı bile.
Her an birlikte olacaklarını düşünürken, ayrılık çalar kapıyı. Anne için gitme vaktidir, zamansız gidiş..
Önceleri yaşamaya çalışır geride kalan, isyan etmez; çünkü ölümdür kapıyı çalan, seçme hakkı yoktur.
Sonra dayanamaz kız annesi olmadan yaşamaya, git gide daha ağır gelir hayat. Gün geçtikçe acısının hafifleyeceğini düşünürken, özlem ağır basar.
Anne kokusunun yerini tutmaz hiçbir şey. Onun yanına gitmek ister, özlemini dindirmek..
Makası alır eline, tam kalbine saplayacakken annesi gelir gözünün önüne. “Yapma.” der annesi, “Kıyma kalbine, yaralama beni kuzum.” Elinde makasla, yerde olan kalbini görür, bir parçası kopmuş. Kopan parça, annesine ait..
Kalbi acır o sırada kızın, irkilir birden, gördüklerinin hayal olduğunu anlar.
Bırakır makası elinden. Yaşamak zorunda olduğunu düşünür, annesi için.
Bilmez ki annesi zaten hep onunla birlikte. Onu özlediğinde tek yapması gereken; kalbinin üstüne elini koyup, gözlerini kapatıp annesini düşünmek.
Kız elini, kalbinin olduğu yere götürür, kalbinin olmadığını fark eder. Yerde de değildir kalbi, zaten gördükleri de hayaldi. Durup düşünür, anlar ki; kalbinin bir parçasını değil, tamamını vermiştir annesine.
Kızın artık sadece ruhu vardır. Ruhuyla sever herkesi, sevmeyi hak edenleri..
Ruhum der sevdiklerine; giden, kızın ruhunu da götürür giderken.

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kadın herzamanki gibi vazgeçilmeyen bir acının içerisinde ki bu acı artık alışılmış birşey gibi gözüküyor yoksa izin vermezdi çünkü beyaz zemine ait (saflığa )adam ise acı çekeceğini bilerek masumluğa damlasını vurguluyor yere düşen damla kalp simgesini vurguladağı için adam aşkta acıyı seviyor.ama masumluktan vazgeçmiyor.ikisi arasında:)

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu hikaye; Sürer gider, sürer gitmez...

dookie

🌱Yeni Üye🌱
İkili ilişkilerim iyi olmadığı halde başlık dikkatimi çektiği için konuya girip bakmak istedim. Sanki herkes kendinden bir şeyler katarak yorumlarını yazmış. İçlerinde en çok dikkatimi çeken baby tartaruganın ilk hikayesi oldu. Sanki resmin içindeki kalbi sökülen oymuş gibi hissettim, hatta makası tutan adam da benmişim gibi geldi. Sanırım en gerçekçi yorumu, çalışmayı yapan yani yaşayan kişiden duyabiliriz. Çünkü yaşamadan aksedilebilecek bir şey değil.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İkili ilişkilerim iyi olmadığı halde başlık dikkatimi çektiği için konuya girip bakmak istedim. Sanki herkes kendinden bir şeyler katarak yorumlarını yazmış. İçlerinde en çok dikkatimi çeken baby tartaruganın ilk hikayesi oldu. Sanki resmin içindeki kalbi sökülen oymuş gibi hissettim, hatta makası tutan adam da benmişim gibi geldi. Sanırım en gerçekçi yorumu, çalışmayı yapan yani yaşayan kişiden duyabiliriz. Çünkü yaşamadan aksedilebilecek bir şey değil.

Yaşıyanmı çizebiliyor sadece sizce yada yaşamakmı gerekiyor çizmek için ?

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence evet... belki bizzat yaşanmış bi çalışma değildir bu ama mutlaka bi yaşanılmışlık vardırki bu duygular ortaya çıkmıştır bişeyi yaşamadan onun duygusunu anlanması hiç bir teknik işi dildir .

her insan elindeki çalışmayı yapıyor diye onu yaşamış anlamına gelmez ama o insan içindeki duygularını mutlaka çalışmasına ruhunu yansıtırki iki resim bi kalpten bizler bukadar cümleler kuralım...:)

bence sonuna kadar yaşamak gerekiyor yaşamadığın şeyi
bilemessin haliyle çizemessin hiç bişey teknikle bitmiyor
yaşamadan etmeden ozaman robotlarda çok iyi çalışmalar çıkarırlar kurarsın bütün programlarını
ama bir farkı var bizler yaşıyoruz kabul etsekte etmesekte .

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Yasamaya gerek yok, iyi bir anlatici varsa karsinizda, size güzelce anlatiyorsa, siz de konusturacaksiniz grafikerliginizi, yoksa bu meslek hayalgucunu zorlamak degil miydi? :D

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
herkes farklı şeyler düşünüyor bu konunun sonu gelmez bence...
ben hala şunu savunuyorum aşk tek kişiliktir.
sev aşık ol öl bit ardından çekip gitsin bu aşkmıdır aşk tek kişiliktir çünkü günün birinde elbet biri sırt çevirir yalnız kalır acısını çekersiniz.;)

naz59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam kadının onu sevmesini istiyo çünki kadının kalbi başkasına ait bence

dookie

🌱Yeni Üye🌱
Yaşıyanmı çizebiliyor sadece sizce yada yaşamakmı gerekiyor çizmek için ?

Benden önce aleyna53 cevap vermiş sağolsun. Bu konuya yazan üyeler resime bakıp bazı şeyler kurgulamışlar, yani yaşamamış olabilirler. Ama hiçbirşeyden esinlenmeden resim yapılmaz. Bu basit çalışmanın yaşanmışlığın ötesinde bir anlamı olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta resme baktığımızda sadece adamın kadını yaraladığını görüyoruz. Yazılan hikayelerin çoğu üyelerin hayal gücünün kelimelere yansıması. Çalışma ise bu hikayeleri içermeyecek kadar basit görünüyor. Bence son hikayeyi VolkanTEKİN yazmalı :D Hocam olaya bi el atsan artık.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben olaya el atarsam bu kadar güzel yorum olurmu sizce? Ama inanın boş bir tasarım değildir. Tamamen yaşanmışlığın bir ifadesi olarak benim tarafımdan, anlatılan bir olaydan esinlenilerek yapılmıştır. Ben buna bir son yazacaktım. Gerçek sonunu. Ama burada gördüm ki son yok. Herkes anladığı yada yaşadığı bir takım olayları görmüş bu resimde.

Önemli olan çizgilerin basitliği değildir. İyi bir çizer olan arkadaşım esprili çizimleriyle netteki bir çok insanın bildiği yılardır girip hepimizin güldüğü çalışmalarında şunu demişti.

Neden bu kadar basit çizdiğimi soruyorlar. Sanıyorlarmı ki daha iyi çizemem. Çiziyorumda. Fakat çizimim iyi olsa daha mı çok gülecek insanlar?

Önemli olan anlatmak istediklerinizi. Hatasız çizimlerle insanlara anlatmaksa eğer işte ozaman bir şeyleri başarmaya başlamış oluyorsunuz.