Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadın adam kalp

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
aslında olayı bukadar dramatize etmeye gerek yok ben bu işe baktığımda şöyle bişey görmüştüm
aslında burası erkeklere özel bir alan (ne bileyim özel bir erkek grubu, bir kulüp ya da kadınlarla maç seyretmeyi sevmeyen bir grup erkek topluluğu var mesela onlara ait özel bir alan olabilir) eee buda bir piktogram olduğuna göre olsa olsa kadınlar giremez işaretidir :) ...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
herkes yeterince görmüs görceni.. Yaz be abi gercek sonu :p
Aglatma bizi....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında olayı bukadar dramatize etmeye gerek yok ben bu işe baktığımda şöyle bişey görmüştüm
aslında burası erkeklere özel bir alan (ne bileyim özel bir erkek grubu, bir kulüp ya da kadınlarla maç seyretmeyi sevmeyen bir grup erkek topluluğu var mesela onlara ait özel bir alan olabilir) eee buda bir piktogram olduğuna göre olsa olsa kadınlar giremez işaretidir :) ...

Ama artık kadınlar bile çok seviyor futbolu. Burada bir terslik var ki ben futbolu sevmiyorum. =) Daha doğrusu oturup ertesi gün işime yaramayacak bilgileri kafama doldurupta bu konularda tartışmayı. Yorumun hoşuma gittiğinden ayzdım bunu. Yoksa çok güzel bir yorum. Farklı bir bakış açısı. Gökhan TEKİN gibi farklı yönden bakmışsın olaya. =)

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam kağıdın dışına doğru ilerlemekte lakin yanında bi hatıra götürmesi gerek biraz kanlı oluyor ama... kız biraz ağlar bulur bi tane :p

dookie

🌱Yeni Üye🌱
Ben olaya el atarsam bu kadar güzel yorum olurmu sizce? Ama inanın boş bir tasarım değildir. Tamamen yaşanmışlığın bir ifadesi olarak benim tarafımdan, ...

Siz beni yanlış anlamışsınız. Basit derken kötü demek istememiştim. Sadece çalışmanızın teknik anlamda kolay olduğunu söyledim. Ama yine de naçizane fikrim bana göre kişi yapabildiğinin en iyisini yapmalıdır. Çünkü aksi taktirde insan geliştiremez kendisini.

baby tartaruga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son Hikayem

Kağıttan kesilmiş sevgililer onlar.
Kağıt sanatçısı birbirini seven kağıt bebekleri, el ele tutuşturmak yerine kalplerini birleştirmek istemiş.
"Kağıt adam", kağıt kesen sanatçıya yardım etmek için makası almış eline.
"Kağıt adam" değil de kağıt kesen adam kesmiş "kağıt kızın" kalbini.
Kız kağıttan olsa da kanamış kalbi; çünkü seviyormuş adamı ve kalbi olmadan sevemeyeceğini düşünmüş.
"Kağıt adamın" kalbi var mıymış bilinmez; ama ruhuyla sevmiş "kağıt kızı" ya da kız, buna inanmak istemiş.

Çalışmada görülen, hikayenin sadece bu kısmı.
Peki kağıt kesen adam için; o makası "kağıt adamın" elinden alıp, "kağıttan sevgililerin" ellerini birleştirmek çok mu zor?

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
bi nevi düşündüğüm şeyi aktarmış arkadaşımız ama tuhaf bi hisle şöyle birşey hissettim ayrılık var ama kadın kalbini vermiyo adam makasla kesiyo kadının kalbi yerde bence adam beni sevmiyorsan kimseyi sevemezsin gibi bi tavırda.. öle acayip birşey biliyorum anlatamıyorum :D

her iki konudada sana katılıyorum

High_Fidelity

🌱Yeni Üye🌱
1.Adam bir kadın çizmiş yani o kadın gerçek değil adamın kafasında yarattığı bir figür ve kendi kişisel deneyimlerinde acı olduğu için kadının kalbi olması gerçekğini kaldıramamış ve kesip almış kalbini kan revan şiddeti temsil ediyor yani adam tarafından öfekeyle yapılmış bir işlem..

2.Adam çok istesede kadının dünyasına dahil olamamış o beyaz alanı kadının ait olduğu yer, bölgesi kabul edersek adam buna müdahil olamamış tam olarak ve bu adam açısından kabul edilebilir değil tek istediği kadının sevgisiymiş ve bu yüzden kalbini söküp almış adamın canı çok yanmış ve kadınında canının yanması gerektiğini düşünüyo kasıtlı olarak verilmiş bi eza..

olayının bi de kadın boyutu var tabi bizler onun gözünden bakmıyoruz.. çünkü resmi yazı misasli soldan okumaya başlıyoruz..

guuggu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yahu adamın niyeti belli;).Kalbi kendininkinin yerine takıp kadının sevgisini hep "iç"inde hissetmek.Bırakmamışsınız ki rahat rahat kendi kalbini de çıkarsın.Olmaz olmaz eğitim şart ! Yalnız bu son haydiiii 1 .. 2 .. 3 .... tıp

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla güleceksiniz bana ama ben bu tasarıma bakınca aklıma ilk gelen kadın ve erkek değilde bi terzi reklamı :D

baby tartaruga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.Adam bir kadın çizmiş yani o kadın gerçek değil adamın kafasında yarattığı bir figür ve kendi kişisel deneyimlerinde acı olduğu için kadının kalbi olması gerçekğini kaldıramamış ve kesip almış kalbini kan revan şiddeti temsil ediyor yani adam tarafından öfekeyle yapılmış bir işlem..

2. Adam çok istese de kadının dünyasına dahil olama(z)mış o beyaz alanı kadının ait olduğu yer, bölgesi kabul edersek adam buna müdahil olamamış tam olarak ve bu adam açısından kabul edilebilir değil tek istediği kadının sevgisiymiş ve bu yüzden kalbini söküp almış adamın (kadının) canı çok yanmış ve kadınında canının yanması gerektiğini düşünüyo kasıtlı olarak verilmiş bi eza.. (Adam kadının canını yaksa da kadın adamın canını yakmayı düşünmemiş hiç; çünkü susmak en büyük erdemmiş kadına göre ve kadın yaşayarak öğrenmiş her sonun kötü olmadığını.. Her ne kadar resimde şiddet varsa da bence kadın için mutlu sonla bitmiştir bu hikaye. Ne de olsa hiçbir kadın hak etmez şiddeti manevi de olsa.)

olayının bi de kadın boyutu var tabi bizler onun gözünden bakmıyoruz.. çünkü resmi yazı misasli soldan okumaya başlıyoruz..

Yazdıklarınızın bazılarına katılıyorum, yorumunuzu okuyunca düşüncelerimi belirtmeden geçemedim!

HyperDose

🌱Yeni Üye🌱
En sevdiğimizdir canımızı en çok acıtan...