Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadın adam kalp

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Adam denilen kişi bir profesör kadın dediğinizde kalp hastası =).

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
bi nevi düşündüğüm şeyi aktarmış arkadaşımız ama tuhaf bi hisle şöyle birşey hissettim ayrılık var ama kadın kalbini vermiyo adam makasla kesiyo kadının kalbi yerde bence adam beni sevmiyorsan kimseyi sevemezsin gibi bi tavırda.. öle acayip birşey biliyorum anlatamıyorum :D

Kadın insandı ve tek hatası adamı insanüstü görmesiydi... =)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
adam ben kalsizim haa demiş kadına ozaman sninde kalbini ayaklar altına alırım demiş.:)

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Aşk tek kişiliktir.

ben Volkan TEKİN yorumunu merak ediyorum:D

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
biri severse diğeri şımarıyor diğeri severse öteki şımarıyor aşk illa karşılıklı sevmek değilki gidenler hemen unutuluyormu, yada birini sevince o sizi sevmiyorsa aşkınızdan vazmı geçiyorsunuz. Kalbinizide koparıp beraberinde götürsede seviyorsunuz dime. Aşk tek kişilikte yaşanır bu adamda kızın kalbinide beraberinde alıp götürmüş sökmüş götürmüş ardı sıra tamam yeter bu kadar duygusallaşmak istemiyorum:D

___istanbul___

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence kadın adamı aldatmış adam da kalbini geri alıyor kadından:D

baby tartaruga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kadın, Adam ve Aşk

Adam sevmiştir kadını ilk önce, sonra sevdirmiştir kendini kadına. Adam, kadının sadece ona ait olmasını istemiş, kalbini söküp almıştır yerinden. Kadın öyle sevmiştir ki adamı, canı yanmaz kalbi sökülüp alınırken. Hatta belki de kendi elleriyle vermiştir kadın kalbini..?
Kadın mutludur, sevdiği adamın ellerinde can bulmuştur kalbi. Onun teninin sıcaklığıyla atar kalp, onun ruhuyla beslenir. Kadın mutludur, adam da..
Sonra adam düşürür kalbi elinden, belki de bilerek bırakır(!) İşte o zaman yanar kadının canı, ilk yarayı o zaman almıştır kalp. Kadın, sevdiğinin sıcaklığını hissedemez, ruhunu hissedemez. Kalp durur, kadın ölmez.
Beyaz, kadını simgeler, masumdur. Adamınsa bir tarafı siyahtır, karanlık. Kendi de bilmez o karanlığın sebebini, sürüklenir karanlığa. Ama adamın solu beyazdır, demek ki sevgisi gerçek. Kadınsa bilmez bunu, belki de bu yüzden adamın gözünde hatalıdır kadın, bu yüzden kadının kalbinin olduğu yer karanlık..
Artık kadın mutsuzdur, adam da.. Sevdiği adamın ellerinde can bulan kalp, aynı ellerden kayıp gitmiştir. Kalp durur, hatta hayat durur; ama kadın ölmez.
Kadın bilir; her son kötü değildir, her başlangıç da mutlu etmez insanı. Belki de bu son yeni bir başlangıçtır, taze kandır hayata?
Son olarak; kalp, beyaz zemin üzerinde olduğuna göre, bir tarafı eksik olsa da kalbin, hala umut var demektir.

Hikayenin sonuysa çalışmanın devamının yapılıp yapılmayacağına bağlı. Acaba bu gördüğümüz, aşkın son karesi miydi?

poyraz

🌱Yeni Üye🌱
volkan elinde makaslı olan senmisin?

grafakirim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.efsanat.com
ben bu çalışmaya bakınca pikogramların ne kadar kötü kullanıldığını görüyorum iyi çalışmalar

sevda

🌱Yeni Üye🌱
kadın kalbini vermiş çünki sevmiş adam kalbini almış çünki oda sevmiş
ama adama bu sevgi fazla gelmiş elinde daha fazla tutamamış bu masum sevgiyi
ama bişeyi unutmuş kadın kalbi olmadan yaşıyamazdı ama kalp hala makasla
kesilmiş olamsına rağmen tamamen parçalanmamış bir umut var hala
adam kadının kalbini yeniden kazanabilirdi

baby tartatuga nında sölediği gibi hikayenin sonu çalışmanın yapılıp yapılmıcacağına bağlı
Acaba bu gördüğümüz, aşkın son karesi miydi yoksa yeni bir başlangıcın işaretimi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir arkadaşımın anlattığı şeylerden etkilenerek çizdim bunu. Hatalı çizmiş olduğum yerler mutlaka vardır. Ama oradaki şiddeti hissediyorsunuz değil mi?

Şiddeti fark ediyor olmanız lazım?

Makası değil mouseyi tutan benim. =)

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla bence her nolursa olsun seven adam yada kadın bu şekilde sevdine zarar vermez diye düşünüyorum onun üstüne titremesi lazım bence bu şkilde canını yakması yane gerçek sevgi anlamına gelmez ama bilmiyorum abi bu aşk işi pek karışık bi olay ben çözemedim zaten:D

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Bir arkadaşımın anlattığı şeylerden etkilenerek çizdim bunu. Hatalı çizmiş olduğum yerler mutlaka vardır. Ama oradaki şiddeti hissediyorsunuz değil mi?

Şiddeti fark ediyor olmanız lazım?

Makası değil mouseyi tutan benim. =)

arkadaşının anlattığını anlatta kurtlulalım bu azaptan dün eve giderken resmi düşünüp bi ton seneryo yazdım :) paranoyak mı yapıcaksınız benim gibileri acıyın n'olluur :D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
evet anlatin bu resmin hikayesi nedir? :(

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Resmin hikayesi önemli değil. Burada hissettikleriniz benim için daha önemli. Herkesin hayal gücünü resme bakarak yorumlama gücünü görüyorum. Önemli olan hikayemi sizlerin kurabildiği hayal gücünü dışa aktarabilme kabiliyetiniz mi?

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Piki o zaman.
Yeni bir yorumum :O

Adam ve kadin hiç tanismiyorlar aslinda, aralarinda duygusal bir durum söz konusu degil.
Kadin kesinlike adamdan habersiz ve kendi halinde.
Derken adam birden çikiyor ortaya, kadinin kalbini acimasizca yerinden çikariveriyor.
Kadin aciler içinde kaliyor... Üstelik de hiç tanimadigi ve sebebini bilmedigi biri tarafindan.
Ama adamin kadinin kalbini cikarmasinda nedenleri var elbet.

Adamin arkasi yari karanlik, çünkü gecmisinde bir üvey annesi varmis, adama cok kötü davranirmis, adam yeni dogdugunda öz annesini kaybettigi icin, üvey anne elinde büyümüs ve hep kötü muamele görmüs, sonrasinda da kadinlardan hep tekme yemis.
Anlayacaginiz gercek bir sevgiyle karsilasmamis ve adam sonunda bir psikopat katil olmus...
Müsait bir yerde yakaladigi kadinlarin kalbini söker olmus. Seri cinayetlere baslamis yani...
Bu resimdeki de son kurbaniymis, o kurbanlarinin kalbini sökerek, bana kimse kalp ve sevgi vermedi ne ise yariyorki deyip cikariyomus.
Aslinda kendisinin de kurbanlarina verdigi aci kadar kalbi aciyomus...
Ama dengesiz bisey olmus cikmis ortaya iste...

Bugünlük bu kadar....
Mükemmelmiyim ne? :p :D