| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| | Kadına Şiddete Hayır | Tipografi Tasarımları | 2 | 7K | |
| B | Kadına Şiddet afiş | Afiş Tasarımı | 1 | 3K | |
| | "Kadına yönelik şiddete karşı" - KAFA | Dünyadan Afiş Örnekleri | 0 | 2K | |
| | Kadına Yönelik Şiddete Hayır! | Karışık Videolar | 1 | 5K | |
| | kadına şiddete hayır! | Serbest Çalışmalar | 0 | 3K | |
| | Kadına siddete HAYIR | Deneme Çalışmalar | 7 | 2K | |
| | Kadına Şiddete Hayır | Afiş Tasarımı | 10 | 5K | |
| | Kadına Karşı Şiddet | Afiş Tasarımı | 31 | 9K |
Çok ağır çalışmalar.. Çokta güzel.. sanırım Kadına Karşı Şiddete en Şiddetli tepkiyi vermişler. Teşekkürler Paylaşım için...
Asıl tepkiyi ben Forumdaki Erkeklere Vericem Şimdi... Konuyu : 7 Bayan Üye Yorumlamış ve 2 Erkek.. hayırdır arkadaşlar işinizemi gelmiyor başlığı görünce kaçtınızmı![]()
Çok ağır çalışmalar.. Çokta güzel.. sanırım Kadına Karşı Şiddete en Şiddetli tepkiyi vermişler. Teşekkürler Paylaşım için...
Asıl tepkiyi ben Forumdaki Erkeklere Vericem Şimdi... Konuyu : 7 Bayan Üye Yorumlamış ve 2 Erkek.. hayırdır arkadaşlar işinizemi gelmiyor başlığı görünce kaçtınızmı![]()
Genel anlamda konuşmak istiyorum. Erkekler kendilerini bir güç unsuru olarak gördüklerinden dolayı bazı kişilik bozukluklarına sahip insanlarda şiddeti olması gereken bir olgu olarak algılıyorlar. Belkide erkekler bunu çok iyi bildiklerinden ve cinslerinden utandıkları için el atmamıştır bu konuya. Belkide kendileri ile eşleşmiştir bu çalışma olamazmı?
Umarım yanılıyorsundur İrem.. Umarım sadece basit bir forum sesizliğidir, umarım görmemişlerdir.. :sweating: