baygolge42
🏆Pro Tasarımcı🏆
bence bugun duygusallıgı butunu ile yasayalım...
hıım çook teşekkür ederim ama bu sokak taksim sokakları gibi ışıltılı yani arka pilan buğulu olsunçok şeymi istedim acaba balık burcu olunca hayal gücü kuvvetli oluyo
şimdiden teşekkür ederiiim
)
samsunda buna en uygun yer sanırım mecidiye ama caddenin adını unuttum :S
mecidiye caddenin adı zaten
bir de çiftlik var onu hatırlayamadın sanırım..
paylaş tabiki...aslında konuyu kısa vermek ıstedım bunun başlangıç aşaması var eger isterseniz hikayenın başını da paylaşabilirım
aslında konuyu kısa vermek ıstedım bunun başlangıç aşaması var eger isterseniz hikayenın başını da paylaşabilirım
aslında konuyu kısa vermek ıstedım bunun başlangıç aşaması var eger isterseniz hikayenın başını da paylaşabilirım
iyi olur ya hikayenin başını hatrlamıyorum erkek nie kızı terk etti fln bilmiom erkek ner de onuda bilmiom ah bu erkeler ah!..
aslında ah bu kızlar ah![]()
kızlar niye ah ya erkek terk edio yazık değilmi kıza
vardır kızdada bir hataki erkekte terkediyor...
erkek neden durup dururken terketsin...
erkek belki birisi için kızı terk etti ne biliyon baksana kızın haline kız kendinden geçmiş bellki suçu yok suçsuz yere terk edilmenin acısını yaşıyo:emo1:
Resimde kız niye yere bakıyor?... Belliki bi halt yemiş... Esas oğlanda "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" demiş... Şimdi kız Esas oğlanı tekrar nasıl elde ederim diye haince planlar yapıyor... ahanda buraya yazdım.. görün bakın böyle olacak..