Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hıım çook teşekkür ederim ama bu sokak taksim sokakları gibi ışıltılı yani arka pilan buğulu olsun çok şeymi istedim acaba balık burcu olunca hayal gücü kuvvetli oluyo şimdiden teşekkür ederiiim )
ewet film devam ediyor bu arada erekğe ne oldu bir iki karede ondan görsek burda kıza bakabaka biz gircez nerdeyse depresyonaa şaka bi yana da hakkaten erkek niye kızı terk etmişti başta pek takip edemedimde (aldatılma olayı fln mı war?)
erkek belki birisi için kızı terk etti ne biliyon baksana kızın haline kız kendinden geçmiş bellki suçu yok suçsuz yere terk edilmenin acısını yaşıyo:emo1:
tamam abi duygusalca yaklaşıyorum bu olaya.kız beklesin.gözleri sadece gittiği tarafa baksın.fakat gördüğü sadece boş bir yol ve dalga sesleri.sonra düşünsün.ben desin ben bir dalga kadar da mı olamıyorum.bir dalgayken başka bir dalgada olabilirim.başka sahillere başka iskelelerede vurabilirim.ve bir dalga olup hayatını başka yere vursun.
erkek belki birisi için kızı terk etti ne biliyon baksana kızın haline kız kendinden geçmiş bellki suçu yok suçsuz yere terk edilmenin acısını yaşıyo:emo1:
Resimde kız niye yere bakıyor?... Belliki bi halt yemiş... Esas oğlanda "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" demiş... Şimdi kız Esas oğlanı tekrar nasıl elde ederim diye haince planlar yapıyor... ahanda buraya yazdım.. görün bakın böyle olacak..
Resimde kız niye yere bakıyor?... Belliki bi halt yemiş... Esas oğlanda "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" demiş... Şimdi kız Esas oğlanı tekrar nasıl elde ederim diye haince planlar yapıyor... ahanda buraya yazdım.. görün bakın böyle olacak..