Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"kalbinin sesini dinleme"

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen nerden biliyosun kzıın birşey yapmadıgını,daha erkeğin yuzunu gormedik...
sırtını donerken giderken gorduk...
bence kız suclu:p

hiç bile kız da suç yok bence suç olsaydı kendim ettim kendim buldum derdi belliki bişi yapmamış görmüyonmu kızın halini erkekte çekip giderken arkasına bile bakmıosa demek ki kesin bişi war bunda bence aldattıkızı başkası için terketti (bu arada biraz fazla kaptırdık kendimi zi heralde:D:D:D:rofl::rofl:)

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ama öyle... ne kadar seversen sev eğer terkeden oysa niye boynunu bükesin ki... Giden gitmiştir, gittiği dakka bitmiştir moduyla dimdik durursun... Onamı üzülecem dersin... Hem Gidenin gidişine bakarsın "hımmm bu gidiş yine bana çıkar" diyip birazda züğürt tesellisiyle duygularını süsledinmi, yere bakmanın manası yoktur demi ama...

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabi ya öyledir... :D. yani kız yere bakıyo.demek istiyo ki ben bişiler yaptım ki bu adam terk etti.suç bende.o an düşünüyo ne yaptım gibisinden.sonra dio ki bişi bulamadım.halbuki yaptığı yanlış şey düşüncesinde onu sevdiğini bile bulamamak.hak ettti bu kız..

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ama öyle... ne kadar seversen sev eğer terkeden oysa niye boynunu bükesin ki... Giden gitmiştir, gittiği dakka bitmiştir moduyla dimdik durursun... Onamı üzülecem dersin... Hem Gidenin gidişine bakarsın "hımmm bu gidiş yine bana çıkar" diyip birazda züğürt tesellisiyle duygularını süsledinmi, yere bakmanın manası yoktur demi ama...

bence kız onu çok sevmiş erkekte onu başkası için terk edince kız napsın böle depresyona girer tabi senin çok seviğin biri seni terk ederse sen naparsın

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
hiç bile kız da suç yok bence suç olsaydı kendim ettim kendim buldum derdi belliki bişi yapmamış görmüyonmu kızın halini erkekte çekip giderken arkasına bile bakmıosa demek ki kesin bişi war bunda bence aldattıkızı başkası için terketti (bu arada biraz fazla kaptırdık kendimi zi heralde:D:D:D:rofl::rofl:)

ben erkeginde yuzunu gorelim derim...hersyi erkeklere atmayın canım sizde...
kız uzgun durmuyo gibimi ne,sinsi bşeyler yapacak o,gor sen.
evet fazla kaptırdık,ama iyi oluyor...

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
aloo abi naptınız ya kız zaten çökmüş ne biliyonuz kim suçlu kızı suçlamayın hemen baksanıza suçlu olan ortalıklarda görünmüyo zaten burdan da belli değilmi kimin suçlu olduğu

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ciddi ciddi sana noluyo onu bırak bana da noluyo.enteresan bi süreç gibi.ADAMINbiri çok etkilenmiş abi bu resimden.abi konu dışına saptık herhalde.hoş ama ha stres atıyo insan

komsukizi105

🏅Acemi Tasarımcı🏅
demediğinizi bırakmamışsınız kıza yazık değilmi terk edilen bi erkek değil ona göre...
kızlar daha çok bağlanır o yüzden de herşeyi daha şiddetli yaşarlar... :(

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
hiç sanmıyorum kızların daha çok sevceiğni gercekten bağlansa sevse bunlar olmazdı Çocuk onu bıkıp gitmezdi
asın bu kızı :D:D:D

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
demediğinizi bırakmamışsınız kıza yazık değilmi terk edilen bi erkek değil ona göre...
kızlar daha çok bağlanır o yüzden de herşeyi daha şiddetli yaşarlar... :(

ya nerden belli bu kızların daha cok baglandıgı...
bence özkan erkegin fotosunu cekene kadara bekleyelim...
demogoji yapmadan duzgunce birşeyler soleyelim...ortada bir aşk var zaten,ama ayrılmıslar ve biri suclu.
fotolar gelsin ona gore yorum yapalım

hadi özkan yetiştir fotoları.:p

Moderatör tarafında düzenlendi:

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
hiç sanmıyorum kızların daha çok sevceiğni gercekten bağlansa sevse bunlar olmazdı Çocuk onu bıkıp gitmezdi
asın bu kızı :D:D:D

ala ala yhaa biz sevemezmiyiiz seweriz ama bizi sevenii isteyenii diil kendi istedimizi seweriz :S

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
arkadaşlar ..terkedilmek kolay değildir kerketmekte.acı çekmek kadar çektirmekte zor..bence acı çekişliyor.ve acı çektırılıyor..kızın suçluluığu var mı? Erkek neden bıraksın..?kız niye beklesin..?

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi benm olayda kız gitti ben bekledim.hani nerde bağlanma.ben daha çok bağlanmıştım.hala da beklioz onu.bence her iki cinsin de bekleyenleri ve terk edenleri var.terk edenleri allah cezasını beklyenlerin sevabını versin :D benimki çok vefasızdı bide gittiği yerde de birini bulmuş olacak işmi.nerde kız sevmesi bırakın.çıldırdım şuan.sakinelşmeye çalışıom.kusra bakmayınh :D

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir bayan ve düsüncesi :D herseyi anlatıyor iste :)

ne warki bizi seven belki çok kötü birisi ne biliyon birsürü iyi kötü erkek war seviyo diye hemen sende onumu sevcen hem sen bu bunu sevcem demekle olmuyoki bu işler insan kalbine söz geçire biliyomu kim kimi severse sever. seni seveni sen sevmek zorunda değilsin

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne warki bizi seven belki çok kötü birisi ne biliyon birsürü iyi kötü erkek war seviyo diye hemen sende onumu sevcen hem sen bu bunu sevcem demekle olmuyoki bu işler insan kalbine söz geçire biliyomu kim kimi severse sever. seni seveni sen sevmek zorunda değilsin

nie bu kadar kızıyonuz.çok hırçınca davranıyosunuz.

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆

katılıom wala her seveni sevseydiiiiiik oooooo oooo ooooo :wink: