Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"kalbinin sesini dinleme"

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya bunlar kişilik çakısması.
beni seveni ben sevmeyebilirim benim sevdigimde beni sevmeyebilir
işi cocuklastırmayın lutfen,bu olay resmen benim babam senin babanı dover gibi oldu...
ya kim kimi sever kim kimi isterse onu ona bırakalım tabiki sevdigide onu severse...bir kişinin yaptıgını tup topluma mal etmeyelim...butun yasanan krizlerde hep boyle olmamısmıdır...

özkan usta senden foto bekliyoruz,ne zaman cekiceksin...

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
demin bende öyle oldum.birde ADAMINbiri vardı oda kaptırmıştı kendini.bu forum insanı stresten boşaltıyo diom inanmıolar.abi böyle herşeyi yazıyon insan ferahlıyo ya.

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya bunlar kişilik çakısması.
beni seveni ben sevmeyebilirim benim sevdigimde beni sevmeyebilir
işi cocuklastırmayın lutfen,bu olay resmen benim babam senin babanı dover gibi oldu...
ya kim kimi sever kim kimi isterse onu ona bırakalım tabiki sevdigide onu severse...bir kişinin yaptıgını tup topluma mal etmeyelim...butun yasanan krizlerde hep boyle olmamısmıdır...

özkan usta senden foto bekliyoruz,ne zaman cekiceksin...

tmm abi sustuk ne kızıon :(

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
İşte bizim sizden farkımız burda... biz bizi seven herkesi seviyoz... acaip geniş yüreğimiz var... tabi sizler bunu yanlış anlıyorsunuz o ayrı konu :tongueout:

ne alaka yaaa,bu geniş yürek sana aittir tek...
yada tek gecelik birliktelik için seversin...onun ruhunu beynini ve herseyini sdevmesin,sadece etini seversin.kusura bakma ben sana katılmıyorum,yani herkesi sevemem,bu tek gecelik bile olsa.

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
demin bende öyle oldum.birde ADAMINbiri vardı oda kaptırmıştı kendini.bu forum insanı stresten boşaltıyo diom inanmıolar.abi böyle herşeyi yazıyon insan ferahlıyo ya.

Ben kaptırmadım abi kendimi... Kızın terkettiği çocuğu tanıdığım için biraz kendimi taraf gibi hissettim ondan yani :wink:

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
İşte bizim sizden farkımız burda... biz bizi seven herkesi seviyoz... acaip geniş yüreğimiz var... tabi sizler bunu yanlış anlıyorsunuz o ayrı konu :tongueout:

ewet gerçekten farkımız bu. resimdeki erkekte sen gibi düşünüyosa suçlu bellidir. biz gerçekten sevdiğimizde ondan başkası olmaz derken siz böle kalbinizi genişce açın giren çıkan belli değil oh ne ala be

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ewet gerçekten farkımız bu. resimdeki erkekte sen gibi düşünüyosa suçlu bellidir. biz gerçekten sevdiğimizde ondan başkası olmaz derken siz böle kalbinizi genişce açın giren çıkan belli değil oh ne ala be
oolayı kız erkek meselesi yapıp toplumsal vakaya donderip sonrada kızın sucunu erkege yıkacan ama
yemezler
yemeyiz:p:p:p:p

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

yok hayır her erkek öyle değil ki.bazılarımız vardır kızları cinsel bir araç olarak görürler.bazılarımız da vardır ona dokunmaya kıyamaz.gözünün içine bakamaz belki onu incitirim die.kızı öyle sever ki herkesi karşısına alır canını bile...

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
zaten korkutmam ki ben onu...
senide korkutmam nede olsa hemserimsin:D

hadi ordan yalancı:D:D:D
aynen boyle dusundun...

inanmıyorum sana ya bide hemşerim olcak sen benim düşüncelerimi nerden biliosun tmm biraz fazla kapıldım olaya ama bukadarda olmazki aaaa

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟

DÜZELTMEMDİR..

İşte bizim sizden farkımız burda... biz bizi seven herkesi seviyoz... acaip geniş yüreğimiz var... tabi sizler bunu yanlış anlıyorsunuz o ayrı konu :tongueout

İstisnalar: Baygolge42, hackmemo...

NOT: Başka istisna olmak isteyen varsa istisnalar bölümümüzde bir kaç kişilik yer vardır..

NOTUN NOTU: Bölümümüz derken ben ve benim gibi düşünenlerin koyduğu kota tipi bölümden bahsediyorum..

NOTUN NOTUNUN DİPNOTU: Kota nedir? Kuruluşlarda, platformlarda veya derneklerde bir gruba tanınan kontenjan sayısı. :tongueout:

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
DÜZELTMEMDİR..

İşte bizim sizden farkımız burda... biz bizi seven herkesi seviyoz... acaip geniş yüreğimiz var... tabi sizler bunu yanlış anlıyorsunuz o ayrı konu :tongueout

İstisnalar: Baygolge42, hackmemo...

NOT: Başka istisna olmak isteyen varsa istisnalar bölümümüzde bir kaç kişilik yer vardır..

NOTUN NOTU: Bölümümüz derken ben ve benim gibi düşünenlerin koyduğu kota tipi bölümden bahsediyorum..

NOTUN NOTUNUN DİPNOTU: Kota nedir? Kuruluşlarda, platformlarda veya derneklerde bir gruba tanınan kontenjan sayısı. :tongueout:

birde ne dedğini anlatabilen bir grup cıksa ne iyi olur...

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi benim istisnalar da ne işim var ya.bırak bunları ya.sevmediğin biri seni sevio sevebilir misin?asla kimse yapamazki.tamam belki olumlu karşılarsın.ama onu sevdiğin biri gibi sevemezsin.sadece onu yatıştırmak için.bu daha kötü değil mi