Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"kalbinin sesini dinleme"

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
koy abi ikinci fotoyu.gör bak nasıl oluyo buralar.:D

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi olur ya (bide erkekten bi kare varsa daha mutlu olcam:):)))

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede artık erkekten koymalısın bir foto

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
yok ben yarını bekleyelim derim...bu gün diyenler..yarın diyenler..
bide şunu yapmak istemiyorum..erkek yada bayan çatışmasını alevlendirecek bi çalışma..ama bir arkadaşım sokak fotoğrafı istemiştı en iyisi onu yüklemek...

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
onu yükle abi sen.bugünlük bu kadar yeter.

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
içki içse sadece acısını bi nebze unutur intihar etse ya ölür ailesi üzülür yada intihar ettiğine değmeyecek biri olduğunu anlar ama içindeki aşk yada acı ancak unutmak istediğinde biter kareler çok süper bugün devamı gelirse daha güzel olur
başarılarının devamını diliyorum...

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
içki içse sadece acısını bi nebze unutur intihar etse ya ölür ailesi üzülür yada intihar ettiğine değmeyecek biri olduğunu anlar ama içindeki aşk yada acı ancak unutmak istediğinde biter kareler çok süper bugün devamı gelirse daha güzel olur
başarılarının devamını diliyorum...

bakalım ne olacak hepberaber goreceğiz..ayrıca yenı çalışma yukledım

graphwhites

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepimiz yaşamıyormuyuz..? Aylarca yıllarca emek verip büyüttüğümüz ilişkilerimiz bir anda yok olup gidiyor..

aynen dediğiniz katlıyorum ve bence eğer aklı hala sevgiyi adamı unutamamıyorsa çektiği acılardan sonra onla acı yaşamış olabilir onla gülüp onla ağlayıp onla tartışıp onla gezip onla eğlenip ama arada bir sorun varsa bu yüzden acı çekiyorsa sevgin için yani o zaman kendine bir şans versin sevginle birbirine destekleştin paylaştın eğer buna katlanamıyorsa yapmıyorsa o zaman o sevgi kişiyi unutup unutamazsa bile unutmak mümkün onu ve sevgiyi kişiyi yaşadığı şeylerden unutmak için kendine yeni bir hayat vermeli o zaman eğer hala aklı ondaysa o zaman buna son bir şans vermeli nediyim

:crying:

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
aynen dediğiniz katlıyorum ve bence eğer aklı hala sevgiyi adamı unutamamıyorsa çektiği acılardan sonra onla acı yaşamış olabilir onla gülüp onla ağlayıp onla tartışıp onla gezip onla eğlenip ama arada bir sorun varsa bu yüzden acı çekiyorsa sevgin için yani o zaman kendine bir şans versin sevginle birbirine destekleştin paylaştın eğer buna katlanamıyorsa yapmıyorsa o zaman o sevgi kişiyi unutup unutamazsa bile unutmak mümkün onu ve sevgiyi kişiyi yaşadığı şeylerden unutmak için kendine yeni bir hayat vermeli o zaman eğer hala aklı ondaysa o zaman buna son bir şans vermeli nediyim

:crying:

çok guzel ıfade etmışsın gerçekten hakverıyorum sana..teşekkurler ılgın için

yaren6008

🌱Yeni Üye🌱
Ama öyle... ne kadar seversen sev eğer terkeden oysa niye boynunu bükesin ki... Giden gitmiştir, gittiği dakka bitmiştir moduyla dimdik durursun... Onamı üzülecem dersin... Hem Gidenin gidişine bakarsın "hımmm bu gidiş yine bana çıkar" diyip birazda züğürt tesellisiyle duygularını süsledinmi, yere bakmanın manası yoktur demi ama...
Ya dönmezse ADAMIN biri o zamn teselli işe yararmı?:)Bırakın bu züğürt tesellilerini:)

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tüm Yorumları Okudum Hiçbir Mesleki Bulguya Rastlamadım.
Bu Tarz Görüşlerinizi Graficafede Yaparsanız Daha İyi Olur.
Lütfen Kurallara Özen Gösterelim.
İhlal Edenlerin Tekrarında Uzaklaştırma Yapılacaktır.

Saygılarımla...

Son düzenleme:

nilay_vvitch

🏅Acemi Tasarımcı🏅
her zman aynı şey oluyor düşünüorr düşünüorrr kalbinin sesini dinliyor bide bakmış meğersem öyle sanıyomuş ortada ses filan yokmuş sonra pişmanlıklar filan... bence dinlemesin yha kalbinin sesni:D

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
Tüm Yorumları Okudum Hiçbir Mesleki Bulguya Rastlamadım.
Bu Tarz Görüşlerinizi Graficafede Yaparsanız Daha İyi Olur.
Lütfen Kurallara Özen Gösterelim.
İhlal Edenlerin Tekrarında Uzaklaştırma Yapılacaktır.

Saygılarımla...

çok teşekkur ederım..hıkayenın sonunu gordunuz umarım..sevgıler

myre

🌱Yeni Üye🌱
tabikiii yeni bir hayat tercih edecek...!ne nasıl yaşanıyorsa yaşansın, hayat yaşamaya değer..bir gün hepimiz bu dünyayı tek başına bırakmayacakmıyız...?

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet emek verdiğimiz özenle büyütüğümüz ilişkiler yok olup gidiyor. Fakat ben diyorumki incecik kalan yaşam bağı bir anda canlanıveriyor.Bazen olmamış yaşanmamış bile farzedebiliyoruz ve ne enkazların arasından doğan güneşi görüp merhaba diyebiliyoruz. Yeni bir hayat

lirana

🌱Yeni Üye🌱
o istesede istemesede hayat onu bir yerlere savuracaktır. bence sadece beklesin

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herşeyi unutup yoluna devam etsin