Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok ben yarını bekleyelim derim...bu gün diyenler..yarın diyenler.. bide şunu yapmak istemiyorum..erkek yada bayan çatışmasını alevlendirecek bi çalışma..ama bir arkadaşım sokak fotoğrafı istemiştı en iyisi onu yüklemek...
içki içse sadece acısını bi nebze unutur intihar etse ya ölür ailesi üzülür yada intihar ettiğine değmeyecek biri olduğunu anlar ama içindeki aşk yada acı ancak unutmak istediğinde biter kareler çok süper bugün devamı gelirse daha güzel olur başarılarının devamını diliyorum...
içki içse sadece acısını bi nebze unutur intihar etse ya ölür ailesi üzülür yada intihar ettiğine değmeyecek biri olduğunu anlar ama içindeki aşk yada acı ancak unutmak istediğinde biter kareler çok süper bugün devamı gelirse daha güzel olur başarılarının devamını diliyorum...
aynen dediğiniz katlıyorum ve bence eğer aklı hala sevgiyi adamı unutamamıyorsa çektiği acılardan sonra onla acı yaşamış olabilir onla gülüp onla ağlayıp onla tartışıp onla gezip onla eğlenip ama arada bir sorun varsa bu yüzden acı çekiyorsa sevgin için yani o zaman kendine bir şans versin sevginle birbirine destekleştin paylaştın eğer buna katlanamıyorsa yapmıyorsa o zaman o sevgi kişiyi unutup unutamazsa bile unutmak mümkün onu ve sevgiyi kişiyi yaşadığı şeylerden unutmak için kendine yeni bir hayat vermeli o zaman eğer hala aklı ondaysa o zaman buna son bir şans vermeli nediyim
aynen dediğiniz katlıyorum ve bence eğer aklı hala sevgiyi adamı unutamamıyorsa çektiği acılardan sonra onla acı yaşamış olabilir onla gülüp onla ağlayıp onla tartışıp onla gezip onla eğlenip ama arada bir sorun varsa bu yüzden acı çekiyorsa sevgin için yani o zaman kendine bir şans versin sevginle birbirine destekleştin paylaştın eğer buna katlanamıyorsa yapmıyorsa o zaman o sevgi kişiyi unutup unutamazsa bile unutmak mümkün onu ve sevgiyi kişiyi yaşadığı şeylerden unutmak için kendine yeni bir hayat vermeli o zaman eğer hala aklı ondaysa o zaman buna son bir şans vermeli nediyim
Ama öyle... ne kadar seversen sev eğer terkeden oysa niye boynunu bükesin ki... Giden gitmiştir, gittiği dakka bitmiştir moduyla dimdik durursun... Onamı üzülecem dersin... Hem Gidenin gidişine bakarsın "hımmm bu gidiş yine bana çıkar" diyip birazda züğürt tesellisiyle duygularını süsledinmi, yere bakmanın manası yoktur demi ama...
Tüm Yorumları Okudum Hiçbir Mesleki Bulguya Rastlamadım. Bu Tarz Görüşlerinizi Graficafede Yaparsanız Daha İyi Olur. Lütfen Kurallara Özen Gösterelim. İhlal Edenlerin Tekrarında Uzaklaştırma Yapılacaktır.
her zman aynı şey oluyor düşünüorr düşünüorrr kalbinin sesini dinliyor bide bakmış meğersem öyle sanıyomuş ortada ses filan yokmuş sonra pişmanlıklar filan... bence dinlemesin yha kalbinin sesni
Tüm Yorumları Okudum Hiçbir Mesleki Bulguya Rastlamadım. Bu Tarz Görüşlerinizi Graficafede Yaparsanız Daha İyi Olur. Lütfen Kurallara Özen Gösterelim. İhlal Edenlerin Tekrarında Uzaklaştırma Yapılacaktır.
tabikiii yeni bir hayat tercih edecek...!ne nasıl yaşanıyorsa yaşansın, hayat yaşamaya değer..bir gün hepimiz bu dünyayı tek başına bırakmayacakmıyız...?
evet emek verdiğimiz özenle büyütüğümüz ilişkiler yok olup gidiyor. Fakat ben diyorumki incecik kalan yaşam bağı bir anda canlanıveriyor.Bazen olmamış yaşanmamış bile farzedebiliyoruz ve ne enkazların arasından doğan güneşi görüp merhaba diyebiliyoruz. Yeni bir hayat