Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"kalbinin sesini dinleme"

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi benim istisnalar da ne işim var ya.bırak bunları ya.sevmediğin biri seni sevio sevebilir misin?asla kimse yapamazki.tamam belki olumlu karşılarsın.ama onu sevdiğin biri gibi sevemezsin.sadece onu yatıştırmak için.bu daha kötü değil mi

aynen katılıyorum...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi benim istisnalar da ne işim var ya.bırak bunları ya.sevmediğin biri seni sevio sevebilir misin?asla kimse yapamazki.tamam belki olumlu karşılarsın.ama onu sevdiğin biri gibi sevemezsin.sadece onu yatıştırmak için.bu daha kötü değil mi

bende katılıyorum sana...

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eywallah sende katıl abi güçleniyoruz.hadi bakalım.bindik bi alamete gedeyoz gıyamete

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şimdi gönül isterdi ki, bende burda "yok öyle şey, biz erkekler varya bi sevdikmi allahına kadar severiz, gözümüz başkada bişe görmez, öyle sadığızki görseniz parmaklarınızı yersiniz, hele ben yokmu ben ultra sadığım, hatta sadığın karesiyim, sevdimmi bütün dünyayla olan ilişkim biter, ondan başkada gözüm hiç bi halt görmez" gibi bir takım fiyakalı-şavşatalı yazmak isterdim... Lakin kendime karşı biraz dürüstümde... Artıı çevremde olup bitenlerden bir nebzede olsa haberim var.. Tribünlere oynamayada niyetim yok... Her zaman anlatmak isteyende değil, bazen anlamak istemeyendede sorun olabiliyor takdir edersiniz ki... Erkeklere özel bir takım yerler niye var sanki... Bayanlara özel bir takım yerler yok ama... Şimdi yemiyelim birbirimizi (Erkekler)... Hepimiz biliyoruz birbirimizi... X şahsıyla çıkarken, Y şahsını yan gözle kestiğimizi, X şahsıyla msn de konuşurken, Y şahsına telefonda süslü püslü aşk cümleleri yazdığımızı vs. vs..

Hee diyeceksiniz ki kızlar öyle değilmi?... Banane buda onların sorunu...

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆

bendeee bendeee bnedeee katılıom :D

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi gönül isterdi ki, bende burda "yok öyle şey, biz erkekler varya bi sevdikmi allahına kadar severiz, gözümüz başkada bişe görmez, öyle sadığızki görseniz parmaklarınızı yersiniz, hele ben yokmu ben ultra sadığım, hatta sadığın karesiyim, sevdimmi bütün dünyayla olan ilişkim biter, ondan başkada gözüm hiç bi halt görmez" gibi bir takım fiyakalı-şavşatalı yazmak isterdim... Lakin kendime karşı biraz dürüstümde... Artıı çevremde olup bitenlerden bir nebzede olsa haberim var.. Tribünlere oynamayada niyetim yok... Her zaman anlatmak isteyende değil, bazen anlamak istemeyendede sorun olabiliyor takdir edersiniz ki... Erkeklere özel bir takım yerler niye var sanki... Bayanlara özel bir takım yerler yok ama... Şimdi yemiyelim birbirimizi (Erkekler)... Hepimiz biliyoruz birbirimizi... X şahsıyla çıkarken, Y şahsını yan gözle kestiğimizi, X şahsıyla msn de konuşurken, Y şahsına telefonda süslü püslü aşk cümleleri yazdığımızı vs. vs..

Hee diyeceksiniz ki kızlar öyle değilmi?... Banane buda onların sorunu...
simdi sen 9 koyden sesleniyosun gbi olmak istiyosunda,olma bence...
kim trubine oynarsa oynasın ben kazanmya oynarım dogruya guzele oynarım...
bence sahsım adına konusuyorum desen daha makul olur....neyse kardes,biz resimden cıkartılacak sonuclara bakalım boyle,erkek fegomanyası kadın fegomanyası adı altında bir takım surtusmelere girmeyelim...
he ne dersin...

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar neyse ya konu baya bi dağıldı yorumlar artık fotoğraf üzerine gelse iyi olur bence

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
simdi sen 9 koyden sesleniyosun gbi olmak istiyosunda,olma bence...
kim trubine oynarsa oynasın ben kazanmya oynarım dogruya guzele oynarım...
bence sahsım adına konusuyorum desen daha makul olur....neyse kardes,biz resimden cıkartılacak sonuclara bakalım boyle,erkek fegomanyası kadın fegomanyası adı altında bir takım surtusmelere girmeyelim...
he ne dersin...

Benimde zaten böyle bir tartışmaya girmeye hiç niyetim yok(tu)... sadece biraz gırgır üzerinden yürüyen bir sohbette kinaye yapılınca öyle çok kasılmamak gerekir diye düşünüyorum... Yani bir şey söylenmiş orda, belliki şaka yollu söylenmiş neden bunun şaka olduğu biline biline gardını almış gibi "ben yokum, ben öyle değilim, ben şuyum, buyum" demenin manası nedirki.. kendinden eminsen zaten kendini ispatlama derdin olmaz... neyse... geçelim resme... güzel resim vesselam, kavga çıkaracak kadar güzel ve manalı resim..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaşadığı kolay değil ama atlatıcak neler neler unutulmuyorki bu da geçer sonuçta hayat devam ediyor bence unutucak çünkü hayat bir umut...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
işte grafikerler.net in olayı bu...
super bir yer,şimdi gel sen bu siteye uye ol ve bir daha hiç girmemezlik yapma...
herkes anlayıslı herkes makul ve herkes bir o kadar durust bu sitede...
bence oglan gelecek...barısacaklar...

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
hahaha...mine bunu şimdi mi söylüyon.tabi kendi konuşmaların tükendi.ii walla.

konunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim yazdık bişi cvp geli yo biidaha yazdık yine bişiler geliyo bu konuda gittikce büyüyo we gruplaşma fln şeyler çıkıo en azından azdaha büyümeden resme dönelim dedik kötümü ettik

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim yazdık bişi cvp geli yo biidaha yazdık yine bişiler geliyo bu konuda gittikce büyüyo we gruplaşma fln şeyler çıkıo en azından azdaha büyümeden resme dönelim dedik kötümü ettik

yok ne dmek.çok asabisin ama ya.dönelim fotoyo tamam abi.