ruzgardizayn
🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel çalışma ellerinize sağlık
Ne yazıyor ?
ellerine sağlık. Ne yazıyor acep orada tercümesi var mı?
Elinize sağlık güzel bir çalışma.
Ne yazıyor aceba orada?
(şaka şaka)![]()
eğer komple çalışma size aitse; yolunuz açık olsun( koşarken dikkat edin)
hımmm,
keşke konuyu açarken bunu belirtseydiniz !
ben besmele-i şerifi hat olarak sizin çizdiğiniz kanısına varmıştım... sonuçta ; hergün onlarca orjinali referans alarak, gerek scanner 'dan gerekse görsel üzerinden vektörleştirme yapıyoruz...
o zaman yorumumu şu şekilde değiştiriyorum;
"güzel bir çalışmaya çerceve hazırlamışsınız"....
Çok güzel olmuş elinize sağlık ayrıca renk uyumlarıda güzel olmuş))
Zemin ve çerçeve bana ait. Çalışmayı da müşterinin getirdiği resim üzerinden çizdim...
hımmm,
ben besmele-i şerifi hat olarak sizin çizdiğiniz kanısına varmıştım... sonuçta ; hergün onlarca orjinali referans alarak, gerek scanner 'dan gerekse görsel üzerinden vektörleştirme yapıyoruz...
Zemin ve çerçeve bana ait. Çalışmayı da müşterinin getirdiği resim üzerinden çizdim...
hımmm,
Çizim Trace Bitmap olarak değil tabiki...
Bende sizin çizdiğinizi düşünmüştüm. Herhangi bir örnek kullanmadan.
Çok haklısınız.
Olsa ne değişirdi. Üzerinden çizmek kadar uğraştırırdı, yada tam aksine daha basit olurdu. Ama malesef söyleneni anlamadığınız ortada. Emeğiniz ayrı ama sizin hayal gücünüz değilse malesef yapılan yorumlar sadece zemin ve çerçeveye kalıyor. Çünkü asıl çalışma müşteriye ait, siz vektörel yapmşsınız hepsi bu.
Dehr arkadaş;
bu sitede dinazor olmuş grafikerlerin olduğunu unutma....