Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kaligrafi

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dehr arkadaş;

bu sitede dinazor olmuş grafikerlerin olduğunu unutma....

Dinazor derken?

İyi bir şeyse üstüme alınacağım, ha şayet kötü bir niyetle söyledinizse ne demek istediğinizi soracağım.:) Biliniz ki söz uçar yazı kalır.

Çalışmaya gelince; emeğinize sağlık, sizin yaptığınızı yapamayanlar da var. Her zaman önümüze bakmalı değil mi? :)

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bunu mecaz anlamda söyledim, kolay kolay yetişmeyen grafikle bütünleşmiş usta insanlar manasında :)

vede yorumumda, bir şeyleri sunarken daha dikkatli olmak gereğini savundum, ustaların gözünden hiç bir şeyin kaçmayacağını belirttim hepsi bu başka bir maksatım yoktu.....

neden oklar bana çevrildi bunuda anlamadım :(

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben bunu mecaz anlamda söyledim, kolay kolay yetişmeyen grafikle bütünleşmiş usta insanlar manasında :)

vede yorumumda, bir şeyleri sunarken daha dikkatli olmak gereğini savundum, ustaların gözünden hiç bir şeyin kaçmayacağını belirttim hepsi bu başka bir maksatım yoktu.....

Çevrilir çünkü anlatmak istediğini anlatamamışsın da ondan.

Eşek de mesela yük taşıyan bir hayvan hatta bayağı da ağır yük taşıyans çok çalışkan bir hayvan bende şimdi mecaz anlamda iyi niyetle burası eşek dolu (sadece iki kelime) desem nasıl anlaşılır aceba.

Neyse ki çabuk düzelttin. :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑

Bir önceki yorumunuzu bu denli açık ve net yapmış olsaydınız, bunlar olmayacaktı.
Şimdi daha net anlaşıldı ve kimsenin size soracağı bir sorusu kalmadı.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Keşke böyle birşey yapmasaydım, bunlarda olmasaydı.

:)

Ufak bir düzeltme Dinazor değil Dinozor ...

Yahu üzülmeyin sizin bir günahınız yok. :D
Üzücü olan yanlış bir ifadeden dolayı konunuz ile alakası olmayan mesaj yazılması.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
sanırsam musdemir kaş yapmaya çalışmış ama :D az kalsın göz çıkacakmış

kendisini uzaktan bildiğim kadarıyla efendi ve saygılı bir yapısı olduğu kanaatindeyim
hatta yorum yaparken seçtiği cümleler ürkekliğini ortaya koyan bir tavır olarak algılarım

örneğin;

bu tarz çalışmalar daha benden çıkmayacağı için sadece hayranlıkla bakıyorum, vede haddimi bilerekte yorum yapamam şurası şöyle yada böyle diye!
ama bu mesleği benimsemiş olduğum için , örnek aldığım tasarımcılardan birisin abi teşekkürler bu güzel ambalaj çalışmasını bizlerle paylaştığın için ....

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli grafikerler; "dinozor " ifadesindeki bu yaklaşımımla murat abiye yönelik bir övgü mahiyetinde yazdım, kendisine olan mesleki hayranlığım, sevgim ve saygımdan dolayı...

ama hala anlamış değilim, dehr arkadaşın sadece çerceve ve zemin çalışmasının kendisine ait olduğunu, yorum yazısıyla murat abi ortaya koymuştur yada çıkarmıştır...

siz neden dehr'i bırakıp okları bana çevirdiniz?

sonuç olarak siz benim büyüğümsünüz :) hem akıl, hem yaş, hemde mesleki bilgi olarak, benim sizlerden öğreneceğim ve sizin bana aktaracağınız çok şeylerin olduğunun bilincinde olan bir kişiyim...

eğer ki sizleri üzdüysem, yada bilmeyerek kırdıysam sizlerden özür dilerim... lütfen benim hakkımda yanlış bir düşünceniz olmasın...

------------------------------------------------

murat abi; umarım dinozor yakıştırmam dolayı bana kızgın değilsindir ayrıca hakkımda yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim iyiki varsın abi... :)

ruzgardizayn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
ruzgarsdizayn.wixsite.com
değerli grafikerler; "dinozor " ifadesindeki bu yaklaşımımla murat abiye yönelik bir övgü mahiyetinde yazdım, kendisine olan mesleki hayranlığım, sevgim ve saygımdan dolayı...

ama hala anlamış değilim, dehr arkadaşın sadece çerceve ve zemin çalışmasının kendisine ait olduğunu, yorum yazısıyla murat abi ortaya koymuştur yada çıkarmıştır...

sonuç olarak siz benim büyüğümsünüz :) hem akıl, hem yaş, hemde mesleki bilgi olarak, benim sizlerden öğreneceğim ve sizin bana aktaracağınız çok şeylerin olduğunun bilincide olan bir kişiyim...

eğer ki sizleri üzdüysem yada bilmeyerek kırdıysam sizlerden özür dilerim... lütfen benim hakkımda yanlış bir düşünceniz olmasın...

murat abi; umarım dinozor yakıştırmam dolayı bana kızgın değilsindir ayrıca hakkımda yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim iyiki varsın abi... :)

Evet ya siz beni bırakıp arkadaşa niye saldırdınız. Sizler onun büyüğüsünüz vs. Sizleri üzmek değilmiş amacı. Sonuçta "hedefte ki benmişim" okları o na çevirdiniz...

:)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

sonuç olarak siz benim büyüğümsünüz :) hem akıl, hem yaş, hemde mesleki bilgi olarak, benim sizlerden öğreneceğim ve sizin bana aktaracağınız çok şeylerin olduğunun bilincinde olan bir kişiyim...

eğer ki sizleri üzdüysem, yada bilmeyerek kırdıysam sizlerden özür dilerim... lütfen benim hakkımda yanlış bir düşünceniz olmasın...

unutalım gitsin :) sanada kırılmadım...

sistematik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ....farklı olması ..cabası tabiii

ruzgardizayn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
ruzgarsdizayn.wixsite.com
arapça elif'ten başkasını bilmediğim için
bu arada devekuşu ili ilişkisi nedir?

Hattat Ahmet KUTLUHAN şöyle bir şey söylemiş;

“HAT” kelimesi Arapça olup Türkçede “YAZI, ÇİZGİ” anlamına gelir, “HAT SANATI” ise “GÜZEL YAZI” manasında kullanılmıştır. Hat sanatının asıl ismi “Hüsn’i Hat” olup batıda bunun karşılığı olarak “Calligraphy” yi: “Güzel yazma, genellikle estetik kurallara bağlı kalarak ölçülü yazma sanatıdır.” Şeklinde tarif etmektedir. Meşhur bir tarifte hat şöyle anlatılır : “Hat, her ne kadar, cismani aletlerle meydana gelir ise de, aslında ruhi bir geometridir.” Resim ve süsleme sanatı konusunu kainattan almasına rağmen hat sanatı, konusunu insan ruhundan alır. Evvela zihinde şekillenir, sonra, el, göz ve irade vasıtasıyla meydana gelir.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hmm o yüzden " hat " bir "sanat" 'tır. :)
eline sağlık yeniden. çok başarılı bir çalışma.